Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 42.377
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Жути си као Кинез.vucic je smislio sjajnu strategiju...ti jorgovanka drzi kurs stabilnim i mi cemo povecavati plate koje ce rasti u evrima i mocicemo da se hvalimo a sto je realno devalvirao evro i kod nas su cene u evrima vise nego u inostranstvu..i realna kupovna moc opada iako zvanicno zaradjujemo vise evra ... nema veze .. moze da se hvali kako plate rastu u evrima...![]()
pa do juce mi govorili da sam caciЖути си као Кинез.
Заебавам се, алудирам на то да ови напредњаци вазда говоре а како је било за време жутих, а фазон сву жуту багру повукли са собом..pa do juce mi govorili da sam caci![]()
vucic je smislio sjajnu strategiju...ti jorgovanka drzi kurs stabilnim i mi cemo povecavati plate koje ce rasti u evrima i mocicemo da se hvalimo a sto je realno devalvirao evro i kod nas su cene u evrima vise nego u inostranstvu..i realna kupovna moc opada iako zvanicno zaradjujemo vise evra ... nema veze .. moze da se hvali kako plate rastu u evrima...![]()
Јок, рубља и јуан.Zar u Srbiji nije valuta dinar?
.l. žuti, taj ti je ćaci 100% samo ti nemaš dovoljno intelektualnog kapaciteta to da ukapiraš!Жути си као Кинез.

Нек' ти имаш..l. žuti, taj ti je ćaci 100% samo ti nemaš dovoljno intelektualnog kapaciteta to da ukapiraš!![]()
Najbolji smo u ovom delu svemira.Šta nas briga za evro?Evro se devalvira upravo da bi prosečna plata i BDP bili veliki, a zaduženost mala.
To naravno pravi štetu privredi ali je propaganda uvek bitnija![]()
У чему? Корупцији? Сигурно.Najbolji smo u ovom delu svemira.Šta nas briga za evro?
Najbolji smo u ovom delu svemira.Šta nas briga za evro?

Vucic rekao Bakarecu, a ovaj obelodanio, bice love do rova
- Prosečna plata u Srbiji do 2035. godine biće 1300 evra
Vucic rekao Bakarecu, a ovaj obelodanio, bice love do krova,
Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
Money, money, money
Always sunny
In the rich man's world
![]()
Najbolji smo na varanje. To što radi Vučić pravi štetu za privredu. To su proste ekonomske stvari, mogu da ti objasnim, ali ne bi razimeo, pa da ne traćim vreme.
Kod nas u Hrvatskoj će minimalna plaća biti veća od 1300€ neto do 2035. Plenky nam je obećao do 2028. minimalnu bruto plaću od 1250€. Sad trenutno je za ovu godinu 1050€ bruto, odnosno oko 807€ neto (ako radnik ima uzdržavanu osobu onda ne plaća porez ni prirez pa mu je minimalna plaća 858.75€).Vucic rekao Bakarecu, a ovaj obelodanio, bice love do rova
Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
Money, money, money
Always sunny
In the rich man's world
![]()
Када би се веровало свему томе.Prema zvaničnim najavama i podacima za početak 2026. godine, prosečna neto plata u Srbiji premašila je 1.000 evra. Konkretnije, podaci za decembar 2025. pokazuju prosečnu neto zaradu od oko 124.000 dinara, uz očekivanja daljeg rasta tokom godine, dok je cilj da se do kraja 2027. godine dostigne prosek od 1.400 evra.
Републички завод за статистику Србије
Републички завод за статистику Србије
+2
Ključne informacije o platama (početak 2026):
Prosečna neto plata: Prema podacima za decembar 2025, prosek je bio oko 124.089 dinara je 1 057 evra.
Minimalna zarada (od januara 2026): Povećana je na oko 64.554 dinara (oko 551 evro).
A inflacija prava sitnica.
![]()
Kolika je plata u Bosni, na Kosovu, Albaniji i Ukrajini?Rezon AV-a je sledeci. Dok sam ja u fotelji bice "raj", a posle mene neka bude potop.
Kolika ce cista vrednost te kolicine novca biti do tada.I sada je malo,a kamoli tamo za 10 godina.Vucic rekao Bakarecu, a ovaj obelodanio, bice love do rova
Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
Money, money, money
Always sunny
In the rich man's world
![]()