Prorok poslednjih vremena Brandon Biggs

Ti si bespovratno izremecen.
Jednostavno odgovornost kod tebe je nepoznanica a empatije nemaš ni u mili mili procentima.
Ne možes svašta srati tipa meteor stiže atomska bomba bla bla,to ne radi normalan covjek.
ne ulazeći u to da li su mu tačna proročanstva ćovek daje ta proročanstva da bi se ljudi izmestili iz kritičnih zona i da bi se molitvom uklonile ili ublažile posledice....to su sve mogući scenariji i ako on slučajno komunicira sa Bogom da li je bolje da znaš ili da ne znaš šta dolazi?

objasnio sam ti model za kakavi Biggs po svemu sudeći smatra da sistem deluje...Đavo planira i inicira sranja Bog sprečava u meri u kojoj je zamoljen od ljudi da interveniše.....da bi se ljudi molili trebaju da znaju šta dolazi...tu Biggs vidi svoju ulogu

Poslednja izmena:
ne ulazeći u to da li su mu tačna proročanstva ćovek daje ta proročanstva da bi se ljudi izmestili iz kritičnih zona i da bi se molitvom uklonile ili ublažile posledice....to su sve mogući scenariji i ako on slučajno komunicira sa Bogom da li je bolje da znaš ili da ne znaš šta dolazi?

objasnio sam ti model za kakavi Biggs po svemu sudeći smatra da sistem deluje...Đavo planira i inicira sranja Bog sprečava u meri u kojoj je zamoljen od ljudi da interveniše.....da bi se ljudi molili trebaju da znaju šta dolazi...tu Biggs vidi svoju ulogu
Moglo bi biti i da je klinac inspirisan ovim brandonom ko zna.
I ko je kriv.Pa pastor zar ne

Moglo bi biti i da je klinac inspirisan ovim brandonom ko zna.
I ko je kriv.Pa pastor zar ne
moglo bi biti ali nije verovatno zato što da bi bezbedno pogodio uvo a promašio glavu treba ti neverovatno dobar i pouzdan strelac a ovaj lik to nije bio..osim toga službe rade atentate a pojedinci se samo koriste kao žrtveni jarci....misliš da je slučajno to što je lik bio sa puškom na krovu na 120 metara od Trampa...takav propust u obezbeđenju se ne bi desio ni službi ostrva Kiribati...gde su bili dronovi da snimaju odozgo i detektuju sve sumnjive...očigledno je da je služba saučestvovala u atentatu kao što smo i mi imali u slučaju Đinđića....

ovaj Biggs je nekako dobio tu tačnu viziju..što ne znači da mu vizije stvarno daje Bog (možda da možda ne) nego da trebamo ozbiljno proučiti njegova ostala proročanstva...u tom cilju postavljam ovde šta je drugo prorekao...

moglo bi biti ali nije verovatno zato što da bi bezbedno pogodio uvo a promašio glavu treba ti neverovatno dobar i pouzdan strelac a ovaj lik to nije bio..osim toga službe rade atentate a pojedinci se samo koriste kao žrtveni jarci....misliš da je slučajno to što je lik bio sa puškom na krovu na 120 metara od Trampa...takav propust u obezbeđenju se ne bi desio ni službi ostrva Kiribati...gde su bili dronovi da snimaju odozgo i detektuju sve sumnjive...očigledno je da je služba saučestvovala u atentatu kao što smo i mi imali u slučaju Đinđića....

ovaj Biggs je nekako dobio tu tačnu viziju..što ne znači da mu vizije stvarno daje Bog (možda da možda ne) nego da trebamo ozbiljno proučiti njegova ostala proročanstva...u tom cilju postavljam ovde šta je drugo prorekao...
Sta je bolji od mone svedokinje

ovo je tema o vizijama o poslednjim vremenima koja je vatreni hrišćanin Brandon Biggs podelio na svom youtube kanalu https://www.youtube.com/@lastdays247/videos

Brandon je izašao u prvi plan juče kada su se ljudi dosetili da je pre 3 meseca dao viziju da će na Trampa biti pokušan atentat i da će biti pogođen u uvo
videti taj video od pre 3 meseca

Brendon na svom kanalu daje puno neverovatnih vizija o poslednjim vremenima koja su počela...pogledao sam nekoliko i deluje prilično uverljivo......mislim da vredi pogledati....ako greši super, a ako ne greši treba da znamo šta nas čeka

11-ti minut 😅 opisuje tačno kako je bilo!!
Moram ovo dublje analizirati 😅

Biggs bi mogao da bude na dobrom tragu kad kaže da će lažni prorok biti Juval Harari....on će po svoj prilici nasledinti Klausa Švaba na mestu lidera svetskog ekonomskog foruma....a već se bavi u svojim knjigama i člancima novom religijom zasnovanoj na veštačkoj inteligenciji, internetom stvari i podacima...

Poslednja izmena:
Biggs bi mogao da bude na dobrom tragu kad kaže da će lažni prorok biti Juval Harari....on će po svoj prilici nasledinti Klausa Švaba na mestu lidera svetskog ekonomskog foruma....a već se bavi u svojim knjigama i člancima novom religijom zasnovanoj na veštačkoj inteligenciji, internetom stvari i podacima...

Uvode nove zakone i klasifikuju Bibliju kao izvor lažnih informacija što znači da nismo daleko od zabrane Biblije.
Univerzalna kontrola je lov na duše.

“Hunger games” bi mogao postati naša realnost.
Prvo će oni da podignu svoje kapije da nebi bilo “giljotine” kao nekad kad su bili pristupačni narodu.

lik koji odgovara opisu Antihrista koji daje Brandon Biggs je po meni ovaj...

https://www.youtube.com/@TheMahdiHasAppeared

predstavlja se kao Mahdi...začinje novu religiju....moje iskustvo je da smiruje čoveka kad sluša njegove manipulacije....verovatno je to kao što cigarete kao smiruju stres a realno ga one izazivaju....možda slušanje Antihrista daje komandu demonima koji su oko čoveka da daju pauzu za vreme i neposredno posle slušanja a da posle navale jače

Ovaj kvaziprorok nije prorokovao da će Trumpa pogoditi metak u uho već da će proletiti PORED uha (FLEW BY his ear) toliko blizu da će se Trumpu probiti bubna opna. Isto tako je rekao da će Trump poslije atentata kleknuti i proslavljati Boga što se nije dogodilo.

Ovaj kvaziprorok nije prorokovao da će Trumpa pogoditi metak u uho već da će proletiti PORED uha (FLEW BY his ear) toliko blizu da će se Trumpu probiti bubna opna. Isto tako je rekao da će Trump poslije atentata kleknuti i proslavljati Boga što se nije dogodilo.
Trump je Mesija Isus u tjelu.
Ridjokos je i jedan i drugi Esav brat Israela.
Ne svidja mi se ni Isus br 1 ni br 2

Back