Prorok poslednjih vremena Brandon Biggs

njegova ostala predviđanja jesu katastrofična ali ako se ljudi budu molili sve će biti ublaženo ili uklonjeno iz naše budućnosti....
a predviđa između ostalog
- novi virus mnogo mnogo opasniji od korone koji je planiran da pobije 350 miliona ljudi širom sveta od toga 30 miliona u Americi
- najgoru ikad ekonomsku krizu u Americi i širom sveta koji počinje odmah posle izbora u Americi
- Trampa koji kao predsednik Amerike plače i moli se Bogu sa mnogim pastorima zbog ekonomske krize i kako te molitve pomažu
- katastrofalni zemljotres u Americi
- treći svetski rat i Putina kako ga obuzme neki demon koji je bio svezan hiljadama godina pa oslobođen i kako Putin u tom trenutku baca neku novu vrstu bombe na deo Ukrajine, bombu koja čini da sve živo nestane, bez radijacije..
to sam i ja sve znao, ali prostom informisanoscu i analitikom
- skori povratak Isusa ali pre toga pojavu Antihrista koji će vladati celim svetom, žig zveri u vidu čipa koji će ljudi prmati da im vlasti ne bi odsekle glave,
vidis da je lud? sta cemo sa otsecenim glavama?

vidis na primer ovog bajdena koji ne vlada ni sa samim sobom, pa onda zamisli da li moze sa celim svetom iko da vlada? ne moze niko osim Sina Covecijeg... znaci sve te gluposti o atitihristu su lagarije, on je mrtav, a ovaj bucko je pacijent

Poslednja izmena:
to sam i ja sve znao, ali prostom informisanoscu i analitikom

vidis da je lud? sta cemo sa otsecenim glavama?

vidis na primer ovog bajdena koji ne vlada ni sa samim sobom, pa onda zamisli da li moze sa celim svetom iko da vlada? ne moze niko osim Sina Covecijeg... znaci sve te gluposti o atitihristu su lagarije, on je mrtav, a ovaj bucko je pacijent
pacijent je možda, ali je pogodio za Trampa da će biti pogođen u uvo....to je jedino detaljno proročanstvo koje sam ikad video da se stvarno ispunilo....e sad ako je pacijent onda ga demoni pune vizijama samo je pitanje zašto...

pacijent je možda, ali je pogodio za Trampa da će biti pogođen u uvo....to je jedino detaljno proročanstvo koje sam ikad video da se stvarno ispunilo....e sad ako je pacijent onda ga demoni pune vizijama samo je pitanje zašto...
to je samo jedna jedina vizija, vidis da su mediji puni cak i karikatura sa zakacenim busnim uvetom trampu - znaci moguce je, ja ne odbacujem sto ti kazes, i ne tvrdim da su demoni... jos bi mi bilo drago da ameri okrenu sve na religiju, jer ti vidis koliko patoloskih lazova oko nas, cak elita, i lideri!

samo sam rekao lud, ajde sad se kao vadim, lud u pozitivnom kontekstu... ali gledaj, da budem jasan: ja mnogo vise cenim nekoga ko ce da bude kristalno jasan i ukaze gde je zaista problem sa amerima kao npr. dzefri saks, a ovo putin i demon star 1000 godina, to ... ne znam sta bih rekao, mislim da nije u istini BIGGS, cak i ako nesto zna, zaobilazi istinu. a ova dvojica ne zaobilaze istinu

Саксов најшокантнији интервју икад:Ко је пустио Ковид, ко је срушио Северни ток…

Poslednja izmena:
1721233592036.png

tvoj problem je što si zarobljen u svetu više i niže vrednosti....kao i anajade....iz tog lavirinta je teško naći izlaz....Isus je praveći religiju nacrtao izlaz za one koji se potrude da ga razumeju a ne da ga obožavaju...oni koji ga razumeju neće da ga obožavaju nego poštuju...oni koji koji ga obožavaju neće nikad da ga razumeju nego će da se uzdaju da ih spasi na neki natprirodan način...
U tome je stvar samo se bog i obozava
A oni u čamcu mu se pokloniše govoreći: "Zaista si ti Sin Božji."

Biggs je imao viziju sa udarom asteroida veličine velike zgrade.....očekuje da to bude 2029..... kaže da je video da ga američka vojska gađa nekim zelenim laserom ali to ga samo deli na 3 dela i ne uništava...proleteće preko Amerike i svi prozori će biti polupani onda će udariti u okean u blizini Portorika što će izazvati ogroman cunami koji će potpopiti sva ostrva tamo uključujući Kubu i onda će krenuti duž Atlantske obale Amerike uništiti Majami i druge priobalne gradove a na drugu stranu će otiči ka Evropi i Africi...poptopiće Britaniju i atlantsku obalu Evrope...Biggs misli da je to wormwood iz Otkrivenja....

Biggs najavljuje skori pronalazak leka za rak...delovaće na sve vrste raka,,,delovaće i kao preventiva i kao lek za obolele..kaže lek će biti jednostavan...u pitanju je suplement iz zemlje...kombinacija nekih jednostavnih stvari a ne neki komplikovan lek,,,Bog ga daje jer se ljudi dugo mole za to...rak će postati stvar prošlosti...neke kompanije će probati da uklone i sakriju lek ali Bog će ih sprečiti...naučnik koji će otkriti lek neće čak ni biti hrišćanin ali Sveti Duh će mu pomoći da dođe do aha momenta...kaže da zna ime kompanije ali nije mudro da je objavi...proverio je i zaista postoji ta kompanijai proizvodi suplemente

Biggs najavljuje skori pronalazak leka za rak

rak | SRBIN.info

Ruska vakcina protiv raka trenutno je na pretkliničkim istraživanjima, potvrdio je za TASS ministar zdravlja Ruske Federacije Mihail .
delovaće i kao preventiva i kao lek za obolele.
bas sam se setio tako i pise ovde negde, potrazi malo, naci ces 100%

Putin: Uskoro stiže vakcina protiv raka

u pitanju je suplement iz zemlje..
isto smo citali kod tarabica, da je svuda oko nas, ali crvc
kako Putin u tom trenutku baca neku novu vrstu bombe na deo Ukrajine, bombu koja čini da sve živo nestane, bez radijacije..
znaci biolosko-hemijsko

Упозорење Москве: Кијев спреман да употреби ово страшно оружје и окриве Русију

Biggs najavljuje skori pronalazak leka za rak...delovaće na sve vrste raka,,,delovaće i kao preventiva i kao lek za obolele..kaže lek će biti jednostavan...u pitanju je suplement iz zemlje...kombinacija nekih jednostavnih stvari a ne neki komplikovan lek,,,Bog ga daje jer se ljudi dugo mole za to...rak će postati stvar prošlosti...neke kompanije će probati da uklone i sakriju lek ali Bog će ih sprečiti...naučnik koji će otkriti lek neće čak ni biti hrišćanin ali Sveti Duh će mu pomoći da dođe do aha momenta...kaže da zna ime kompanije ali nije mudro da je objavi...proverio je i zaista postoji ta kompanijai proizvodi suplemente
Shizofrenik te privukao lol cudno nesto

najavljuje black swan događaje orkestrirane od strane duboke države sa ciljem da ljude okrenu od benzinaca ka EV vozilima....cene nafte će da skoče i biće nestašica nafte....propašće agenda duboke države...Bog će kaže da eliminiše neke od najmračnijih ljudi koji vode duboku državu i njihova kazna će biti večna odvojenost od Boga.....doći će do ubrzavanja dobrih i loših stvari....i to da čovek žanje što seje će se ubrzati....

ja dajem šansu ljudiima i trudim se da ih shvatim,,,,šta ako čovek zaista komunicira sa Bogom? zašto bi propustili šansu za korisne uvide samo zato što ti smatraš da je lik pacijent?
Ti si bespovratno izremecen.
Jednostavno odgovornost kod tebe je nepoznanica a empatije nemaš ni u mili mili procentima.
Ne možes svašta srati tipa meteor stiže atomska bomba bla bla,to ne radi normalan covjek.

najavljuje black swan događaje orkestrirane od strane duboke države sa ciljem da ljude okrenu od benzinaca ka EV vozilima....cene nafte će da skoče i biće nestašica nafte....propašće agenda duboke države...Bog će kaže da eliminiše neke od najmračnijih ljudi koji vode duboku državu i njihova kazna će biti večna odvojenost od Boga.....doći će do ubrzavanja dobrih i loših stvari....i to da čovek žanje što seje će se ubrzati....
ima tu 50% istine, samo ja kazem da mi 50% nije dovoljno... mislim dobro je da se razmislja u tom smeru, samo je taj biggs napabircio odsvukud
ja dajem šansu ljudiima i trudim se da ih shvatim,,,,šta ako čovek zaista komunicira sa Bogom? zašto bi propustili šansu za korisne uvide samo zato što ti smatraš da je lik pacijent?
zaobilazi istinu, a sto zna naucio je kao i mi mnogi sto citamo svasta

Back