DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.231
Citaj Velimirovicevu poezijubolje je bez bolesti bilo mentalnih bilo fizičkih
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citaj Velimirovicevu poezijubolje je bez bolesti bilo mentalnih bilo fizičkih
meni su dosadne njegove knjige.....Citaj Velimirovicevu poeziju
Hvalio si ih bio izvini kemijski procesumeni su dosadne njegove knjige.....
Ohridski prolog je monumentalni poduhvat za jednog pojedinca..nešto kao enciklopedija svetaca i hrišćanske misli......cenim da je čovek uložio ogroman trud ali meni je to dosadno kao i ostale njegove knjigeHvalio si ih bio izvini kemijski procesu
Upotrebi katkad zarez zna biti ljekovito.Ohridski prolog je monumentalni poduhvat za jednog pojedinca..nešto kao enciklopedija svetaca i hrišćanske misli......cenim da je čovek uložio ogroman trud ali meni je to dosadno kao i ostale njegove knjige
volim da odvajam misli tačkama kad pišem na forumuUpotrebi katkad zarez zna biti ljekovito.
I tu lažeš ko sve do sada.volim da odvajam misli tačkama kad pišem na forumu
proveri moje postove....uvek odvajam misli tačkama...koji si ti paranoik kao da si SrbinI tu lažeš ko sve do sada.
Pakostan si bez razloga.proveri moje postove....uvek odvajam misli tačkama...koji si ti paranoik kao da si Srbin
whatever....Pakostan si bez razloga.
Nisam na to mislio vec lažeš da voliš a u pitanju je mehanika prisila.
Ti nisi covjek vec niz fraza koje vrtiš u krug.
Biti covjek je suociti se s depresijom boli.
to sam i ja sve znao, ali prostom informisanoscu i analitikomnjegova ostala predviđanja jesu katastrofična ali ako se ljudi budu molili sve će biti ublaženo ili uklonjeno iz naše budućnosti....
a predviđa između ostalog
- novi virus mnogo mnogo opasniji od korone koji je planiran da pobije 350 miliona ljudi širom sveta od toga 30 miliona u Americi
- najgoru ikad ekonomsku krizu u Americi i širom sveta koji počinje odmah posle izbora u Americi
- Trampa koji kao predsednik Amerike plače i moli se Bogu sa mnogim pastorima zbog ekonomske krize i kako te molitve pomažu
- katastrofalni zemljotres u Americi
- treći svetski rat i Putina kako ga obuzme neki demon koji je bio svezan hiljadama godina pa oslobođen i kako Putin u tom trenutku baca neku novu vrstu bombe na deo Ukrajine, bombu koja čini da sve živo nestane, bez radijacije..
vidis da je lud? sta cemo sa otsecenim glavama?- skori povratak Isusa ali pre toga pojavu Antihrista koji će vladati celim svetom, žig zveri u vidu čipa koji će ljudi prmati da im vlasti ne bi odsekle glave,
pacijent je možda, ali je pogodio za Trampa da će biti pogođen u uvo....to je jedino detaljno proročanstvo koje sam ikad video da se stvarno ispunilo....e sad ako je pacijent onda ga demoni pune vizijama samo je pitanje zašto...to sam i ja sve znao, ali prostom informisanoscu i analitikom
vidis da je lud? sta cemo sa otsecenim glavama?
vidis na primer ovog bajdena koji ne vlada ni sa samim sobom, pa onda zamisli da li moze sa celim svetom iko da vlada? ne moze niko osim Sina Covecijeg... znaci sve te gluposti o atitihristu su lagarije, on je mrtav, a ovaj bucko je pacijent
to je samo jedna jedina vizija, vidis da su mediji puni cak i karikatura sa zakacenim busnim uvetom trampu - znaci moguce je, ja ne odbacujem sto ti kazes, i ne tvrdim da su demoni... jos bi mi bilo drago da ameri okrenu sve na religiju, jer ti vidis koliko patoloskih lazova oko nas, cak elita, i lideri!pacijent je možda, ali je pogodio za Trampa da će biti pogođen u uvo....to je jedino detaljno proročanstvo koje sam ikad video da se stvarno ispunilo....e sad ako je pacijent onda ga demoni pune vizijama samo je pitanje zašto...
U tome je stvar samo se bog i obozavatvoj problem je što si zarobljen u svetu više i niže vrednosti....kao i anajade....iz tog lavirinta je teško naći izlaz....Isus je praveći religiju nacrtao izlaz za one koji se potrude da ga razumeju a ne da ga obožavaju...oni koji ga razumeju neće da ga obožavaju nego poštuju...oni koji koji ga obožavaju neće nikad da ga razumeju nego će da se uzdaju da ih spasi na neki natprirodan način...
Biggs najavljuje skori pronalazak leka za rak
bas sam se setio tako i pise ovde negde, potrazi malo, naci ces 100%delovaće i kao preventiva i kao lek za obolele.
isto smo citali kod tarabica, da je svuda oko nas, ali crvcu pitanju je suplement iz zemlje..
znaci biolosko-hemijskokako Putin u tom trenutku baca neku novu vrstu bombe na deo Ukrajine, bombu koja čini da sve živo nestane, bez radijacije..
Shizofrenik te privukao lol cudno nestoBiggs najavljuje skori pronalazak leka za rak...delovaće na sve vrste raka,,,delovaće i kao preventiva i kao lek za obolele..kaže lek će biti jednostavan...u pitanju je suplement iz zemlje...kombinacija nekih jednostavnih stvari a ne neki komplikovan lek,,,Bog ga daje jer se ljudi dugo mole za to...rak će postati stvar prošlosti...neke kompanije će probati da uklone i sakriju lek ali Bog će ih sprečiti...naučnik koji će otkriti lek neće čak ni biti hrišćanin ali Sveti Duh će mu pomoći da dođe do aha momenta...kaže da zna ime kompanije ali nije mudro da je objavi...proverio je i zaista postoji ta kompanijai proizvodi suplemente
A on ih ne ukori.U tome je stvar samo se bog i obozava
A oni u čamcu mu se pokloniše govoreći: "Zaista si ti Sin Božji."
ja dajem šansu ljudiima i trudim se da ih shvatim,,,,šta ako čovek zaista komunicira sa Bogom? zašto bi propustili šansu za korisne uvide samo zato što ti smatraš da je lik pacijent?Shizofrenik te privukao lol cudno nesto
Ti si bespovratno izremecen.ja dajem šansu ljudiima i trudim se da ih shvatim,,,,šta ako čovek zaista komunicira sa Bogom? zašto bi propustili šansu za korisne uvide samo zato što ti smatraš da je lik pacijent?
ima tu 50% istine, samo ja kazem da mi 50% nije dovoljno... mislim dobro je da se razmislja u tom smeru, samo je taj biggs napabircio odsvukudnajavljuje black swan događaje orkestrirane od strane duboke države sa ciljem da ljude okrenu od benzinaca ka EV vozilima....cene nafte će da skoče i biće nestašica nafte....propašće agenda duboke države...Bog će kaže da eliminiše neke od najmračnijih ljudi koji vode duboku državu i njihova kazna će biti večna odvojenost od Boga.....doći će do ubrzavanja dobrih i loših stvari....i to da čovek žanje što seje će se ubrzati....
zaobilazi istinu, a sto zna naucio je kao i mi mnogi sto citamo svastaja dajem šansu ljudiima i trudim se da ih shvatim,,,,šta ako čovek zaista komunicira sa Bogom? zašto bi propustili šansu za korisne uvide samo zato što ti smatraš da je lik pacijent?