Dragan_srbcg
Ističe se
- Poruka
- 2.640
PROROCKE RECI DRASKOVICA VUKA !
pa evo i ja otvorih temu o nekakvim prorocima.
pa evo i ja otvorih temu o nekakvim prorocima.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma seljacina, najcrnja, pokondirena u odelu sa stucovanom bradicom, jos pre deset godina isao sluzbenim autom kod svalerke, kojoj je obezbedio drustveni stan, vozac sedi dole na ulici i ceka, a seljacina se siri po svili i kadifi
ali zato je jos pod slobom znao da uzme sasu i da usred januara letuje na arubi
kao mi ne znamo da se na arubi peru pare
Није тако.Једино на темама о Вуку (манитом), влада општи консензус.
Њега, ама баш нико не воли, осим пар заблуделих споваца.
Ако је нешто жалосно, то је чињеница, да један човек, може у свом животу да прави такве обрте,
па да креће као најокорелији комуниста и од тога стекне приличну материјалну корст, затим, кад види
да то престаје да буде профитабилно, окреће ћурак за 180 степени, постаје најљући четник (почетник),
па након тога, када је и ту причу наплатио и потрошио, опет се окреће, љуби руку Мадлен Олбрајт и
постаје највећи Европејац, демократа....
Питам се шта је следеће у његовој мутацији, гусеница, или ларва?
У реду, јасно ми је. Није овде поента о неким његовим каснијим грешкама (а имао их је много) већ просто о овим пророчким речима из 1990-те.@sergian
ne moze to tako, ja mislim
on je i letos u hercegovini, na spomenu ustaskim zrtvama u selima oko izvora neretve, znao da prica smisleno, nepobitno i autoritativno
ali, to se toliko razlikuje od sveukupnog delovanja, pocev od `90. kao sto kazes.
ne bih da nabarajam sve njegove postupke (greske) jer bi nekom ovde dao municiju da mi replicira do sutra, samod apodsetim na poziv na dezertiranje sa vukovarskog fronta, poznatiji kao `90 dana`, mogao bi da nabrajam tragicne posledice takvog poziva, dok je borba trajala, ali to je davna proslost
nadajmo se da doticni nece biti u prilici da ikada odlucuje o bilo cemu, jer bi to znacilo da smo debelo nahebali i da ce srbija da se svede na mikro drzavu
ovo nije konfliktni post i sto se mene tice slucaj je zavrsen
Барем да се књигама посветио...
Пази, он је напустио комунисте онда кад многи нису смели и највише је добио батина од њих (у односу на остале политичаре).Ако је нешто жалосно, то је чињеница, да један човек, може у свом животу да прави такве обрте,
па да креће као најокорелији комуниста и од тога стекне приличну материјалну корст, затим, кад види
да то престаје да буде профитабилно, окреће ћурак за 180 степени, постаје најљући четник (почетник),
па након тога, када је и ту причу наплатио и потрошио, опет се окреће, љуби руку Мадлен Олбрајт и
постаје највећи Европејац, демократа....
Питам се шта је следеће у његовој метаморфози, гусеница, или ларва?
Није тако.
Ето, ја га волим и ценим код њега што је још 1990.године правилно разумео тадашњу ситуацију и куда води политика комунистичког српског режима!...Ви можете да пљујете Вука колико хоћете и да га називате разним именима, али не можете да оспорите да није још тада све предвидео како ће бити.
Од речи до речи.
Слажем се да он није духовно просвећен и да је у великој идеолошкој заблуди (тј.верује у демократију и у ЕУ) али је чињеница да је у вези овога говорио исправно.
Нажалост, ваша немоћ да оспорите ту истину вас нагони да пљујете човека на најпримитивнији начин.
То је жалосно...
Vremeplov mu je zarđao i trune kod Dane na otpadu.Čovek je imao vremeplov u svojoj glavi
Nemoj njega,prorok je Danica a Vuk je niko i ništa.