coco bill
Veoma poznat
- Poruka
- 10.012
Mislim da ste otišli u pogrešnom pravcu sa ovim računanjem papa!
u pogrešnom se pravcu otišlo već kod otvaranja ovakve teme...adventisti jureći ale i zjale redovno idu pogrešnim pravcem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Helloooo...ignorisi ga! Nemoj da dopustis da nam kvari diskusiju.... Ovo su vazne stvari !
Ocigledno ce mu mesto biti sumljivo.... Dakle, sedmi "kralj" ce zamalo da ostane , a doci ce ovaj osmi.. "koji jeste i nije"
Meni to lici kao da ...
- - - - - - - - - -
A recimo, zasto je predposlednji papa tako brzo napustio svoje mesto???..... Jel su u pitanju bili samo zdravstveni problemi??
Mozda ako ovaj bude kratko Racinger opet bude papa?
Kaze da jeste a nije.
Ako bi se desilo cudo da se oporavi?
I cudi se sva zemlja zveri?
Eto Vi ste "mudri" i prihvatićete nedeljni zakon...
i nastavićete da kršite Božje zapovesti, sve dok ne doživite žalosnu sudbinu prorečenu u Božjoj reči.
Gdje to piše u novom zavjetu da treba Sabat poštovati?
Pred 12:13 Glavno je svemu što si čuo: Boga se boj, i zapovesti Njegove drži, jer to je sve čoveku.
- - - - - - - - - -
Evo gde:
Off 14:7 I govoraše velikim glasom: Bojte se Boga, i podajte Mu slavu, jer dodje čas suda Njegovog; i poklonite se Onome koji je stvorio nebo i zemlju i more i izvore vodene.
2.Mo 20:8 Sećaj se dana od Subotnog da ga svetkuješ.
2.Mo 20:11 Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i šta je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga.
Prvo to iz Mojsijevih je stari zavjet a ja sam pitao u novom zavjetu.
A ovo iz Otkrivenja nema veze nikakvom uredbome da treba Sabat držati to se može tumačiti na razne načine slava u tom tekstu a Sabat i poštovanje Sabata je zakon a zakona nema jer bi bio jasan kao zakon ili obavezno.
Nema ni u Novom Zavetu da jepromenio za nedelju.. a 10 Bozjih Zapovesti vazi i u Novom Zavetu!
Sta pokusavas da dokazes???
16 Neka vas dakle nitko ne osuđuje za jelo, ili za piće, ili za kakav blagdan, ili za mlađak, ili za subote;
KOLOŠANIMA 2
16 Neka vas dakle nitko ne osuđuje za jelo, ili za piće, ili za kakav blagdan, ili za mlađak, ili za subote;
KOLOŠANIMA 2
Nema ni u Novom Zavetu da jepromenio za nedelju.. a 10 Bozjih Zapovesti vazi i u Novom Zavetu!
Sta pokusavas da dokazes???
Gdje to piše u novom zavjetu da treba Sabat poštovati?
Prvo to iz Mojsijevih je stari zavjet a ja sam pitao u novom zavjetu.
A ovo iz Otkrivenja nema veze nikakvom uredbome da treba Sabat držati to se može tumačiti na razne načine slava u tom tekstu a Sabat i poštovanje Sabata je zakon a zakona nema jer bi bio jasan kao zakon ili obavezno.
KOLOŠANIMA 2
Čovek nije ni napisao da ima u novom zavetu da je subota zamenjena za nedelju...Zašto kazuješ ono što istina nije...
Pitao je ovako...
pa kada su mu postavljeni stihovi iz starog zaveta i jedan iz novog čovek je napisao ovako...
i onda dodao ovo...
i time dokazao da nema osude za nepoštovanje subote....po novom zavetu...
Možeš li to shvatiti...nema osude a ne ono što si izmontirala...promene subote za nedelju...
Pa eto ti- sam si pronasao stih, i jos uvek ne verujes..... sta da ti radimo??
I jos da smo ti mi citirali...nego si sam nasao.....
Nama ne treba da dokazuje,nego sebi..... i da li ce sada da poslusa sto je procitao ??!
Sektaški umovi su izautomatizovani s prejudiciranjme stanja stvari i ne mogu da shvate da može netko samo biti promatrač i jednog i drugoga da nije navijač ni za jedno ni drugo nego samo primjećuje određene nelogičnosti.
Sektaški umovi su izautomatizovani s prejudiciranjme stanja stvari i ne mogu da shvate da može netko samo biti promatrač i jednog i drugoga da nije navijač ni za jedno ni drugo nego samo primjećuje određene nelogičnosti.

Au...moram i ovo...pročitao je isto što i ja....nema osude za nepoštovanje subote...Nema da piše da je subota nedeljom zamenjena...
I pokušaj da pišeš bez...množine....nama ne treba...

Bog je razum i zato boga nema na zemlji već dugo....
Za mene ima .... otvori svoju temu !
A za onaj stih iz Kolosanima 2,16 ti hvala- dodala sam ga na listi doaza- ZASTO TREBA SVETKOVATI SUBOTU, A NE NEDELJU!