Proročanske reči Tomislava Nikolića

Kako ovi političari ne razmišljaju,čudo jedno !?
U svoj halapljivosti da se dočepaju vlasti,
gube iz vida da se primiče 21.12.2012-te !
Treba da sačekaju i vide šta će biti,pa tek onda insistiraju na izborima.
Zašto da se ova zemlja gura u još veću dubiozu i stvaraju,možda nepotrebni,troškovi !?
Ako prođe "smak" kako treba, i ne desi se ništa,
onda,ajmo,izbori.....!
Pa,jel' nije........!

Zašto da se ova zemlja gura u još veću dubiozu i stvaraju,možda nepotrebni,troškovi !?
onda,ajmo,izbori.....!
Pa,jel' nije........!

:rotf::rotf::rotf:

onda,ajmo,izbori.....!
Pa,jel' nije........!

Nije.
Možda će i biti "smaka sveta" ali samo za političare poput Tome& co.
Smaknuće ih narod, neće im trag ostati.
Ostaće samo sećanje, i to ružno.
Toliko o tome.

Kao i Bota i njegova ulizicka kamarila...

Ostace upamceni kao vecita sramota i bruka Srbije, a vreme u kome su vladali kao dani stida, gladi i ponizenja...

Misli da to nema veze sa pojedincima, osim kad se ističu kao ovi naši, ceo taj sistem političarenja, partijskih stranaka, itd je sraman i ponižavajući za bilo koju naciju, ne samo našu.
A ovi naši su samo pokaz dokle to može da ide.

Misli da to nema veze sa pojedincima, osim kad se ističu kao ovi naši, ceo taj sistem političarenja, partijskih stranaka, itd je sraman i ponižavajući za bilo koju naciju, ne samo našu.
A ovi naši su samo pokaz dokle to može da ide.

Tu se vec slazem sa tobom od reci do reci...

Ali da ima neki bolji sistem valjda bi bio izmisljen i usao u praksu dosad...

Baba, lan, kolac, palac, isto ti je .
Ne misliš valjda da će se nešto promeniti sa Tomom.
Прво ће се променити власт. Друго, имаћемо јаче односе са Руском Федерацијом. А што се тиче економије, 16-ог ће бити представљен економски програм, виђећете па коментаришите...
У сваком случају ми долазимо...:)

Прво ће се променити власт. Друго, имаћемо јаче односе са Руском Федерацијом. А што се тиче економије, 16-ог ће бити представљен економски програм, виђећете па коментаришите...
У сваком случају ми долазимо...:)

Ja već znam a ti ćeš tek videti, da od tog posla nema ništa.

Чини ми се да је Томислав Николић исувише убеђен у своју победу на наредним изборима које најављује тако као да ће се на њима решавати судбина света а не евентуална смена влдајуће гарнитуре која ће наставити оно што је стара започела.И пред прошле изборе Николић је најављивао убедљиву победу па је чак и актуелног председника већ почео називати бившим председником али када је републичка изборна комисија саопштила резултате,пукло му је пред очима.Није искључено да се исти сценарио понови на идућим изборима.

Чини ми се да је Томислав Николић исувише убеђен у своју победу на наредним изборима које најављује тако као да ће се на њима решавати судбина света а не евентуална смена влдајуће гарнитуре која ће наставити оно што је стара започела.И пред прошле изборе Николић је најављивао убедљиву победу па је чак и актуелног председника већ почео називати бившим председником али када је републичка изборна комисија саопштила резултате,пукло му је пред очима.Није искључено да се исти сценарио понови на идућим изборима.

Али, избора неће бити 2012. године, као што рече Тома.
А ја додајем: ни 2011.

Другачије ће се ствари решавати.

Куртамуртизму се ближи неумитна пропаст.

Узгред, добар ти потпис. И тачан.

Poslednja izmena:

Back