Proređivanje ljudi je uveliko u toku

Evo par stvari za razmišljanje
  1. plodnost je sve manja
  2. volja za reprodukcijom sve manja
  3. uveliko se razvija veštačka materica
  4. već su napravili spermatozoid od "obične" ćelije
  5. AI i roboti sve prisutniji
сви су изгледи да ћеш и ти остати без посла, јер AI ботови су паметнији од тебе, а раде 24/7, без плате, боловања, плаћеног одмора и топлог оброка. то тебе уствари плаши, а не вештачка материца :mrgreen:

сви су изгледи да ћеш и ти остати без посла, јер AI ботови су паметнији од тебе, а раде 24/7, без плате, боловања, плаћеног одмора и топлог оброка. то тебе уствари плаши, а не вештачка материца :mrgreen:
I to si sve zaključio iz citiranog posta?

Pa da, ne znam ko će sendvičom hlebom da me hrani ako opozicija dođe na vlast a ništa ne obećava. Nisam znao da sam toliko providan.
ма не говорим ја о промени власти, него о располагању ресурсима. ти си већ сувишан, непотребан трошак, и за ову и за сваку власт. AI то ради далеко боље од тебе, и уз то за џ. ти ћеш морати да лепиш плакате или пишеш пароле по зидовима. увек има посла за оног ко хоће да ради.

ма не говорим ја о промени власти, него о располагању ресурсима. ти си већ сувишан, непотребан трошак, и за ову и за сваку власт. AI то ради далеко боље од тебе, и уз то за џ. ти ћеш морати да лепиш плакате или пишеш пароле по зидовима. увек има посла за оног ко хоће да ради.
Ili da budem jedan od onih u crnom koji izlazi iz crnog džipa?

Back