pikax Buduća legenda Poruka 40.266 14.01.2026. u 22:22 - Propast sporta u Srbiji pod SNS om #51 момоа: Da, mada ni mi se nismo loše držali u početku, posle smo popustili Kliknite za proširenje... Možemo da kažemo da smo mi posle igrali basket , a vi vaterpolo.
момоа: Da, mada ni mi se nismo loše držali u početku, posle smo popustili Kliknite za proširenje... Možemo da kažemo da smo mi posle igrali basket , a vi vaterpolo.
момоа Stara legenda Poruka 80.625 14.01.2026. u 22:28 - Propast sporta u Srbiji pod SNS om #52 pikax: a vi vaterpolo. Kliknite za proširenje... Fudbal*
pop80 Elita Poruka 17.394 15.01.2026. u 07:56 - Propast sporta u Srbiji pod SNS om #53 pikax: Jao Bože, jesi video kakav debakl ? Razbili smo Izrael sa 19:9 Kliknite za proširenje... Izrael je baš loš.. videćemo na kraju da l ćemo uzeti medalju nisam malodušan nego realan ranije su nam svi sportovi bili u vrhu a sad ni jedan!
pikax: Jao Bože, jesi video kakav debakl ? Razbili smo Izrael sa 19:9 Kliknite za proširenje... Izrael je baš loš.. videćemo na kraju da l ćemo uzeti medalju nisam malodušan nego realan ranije su nam svi sportovi bili u vrhu a sad ni jedan!
pikax Buduća legenda Poruka 40.266 15.01.2026. u 11:57 - Propast sporta u Srbiji pod SNS om #54 pop80: Izrael je baš loš.. videćemo na kraju da l ćemo uzeti medalju nisam malodušan nego realan ranije su nam svi sportovi bili u vrhu a sad ni jedan! Kliknite za proširenje... samo ti mrači i i dalje - i uzimamo
pop80: Izrael je baš loš.. videćemo na kraju da l ćemo uzeti medalju nisam malodušan nego realan ranije su nam svi sportovi bili u vrhu a sad ni jedan! Kliknite za proširenje... samo ti mrači i i dalje - i uzimamo