- Poruka
- 36.799
Ne bih bila tako prosta.rekli smo šta se postaje u toaletu , a jbg i to je neka nauka, za tvrdu stolicu , moraju ljudi i o tome nešto da znaju
Toalet zaista ne treba pominjati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih bila tako prosta.rekli smo šta se postaje u toaletu , a jbg i to je neka nauka, za tvrdu stolicu , moraju ljudi i o tome nešto da znaju
Pa ce pera iz male mostanice koji je SF video na razglednici u lokalnoj posti davatiInformacija? Recimo ljude zanima šta se dešava negde?
To je tvoje mišljenje. Ali nemoj da kvariš ljudima koji čuju info i zainteresuju se za nešto.Pa ce pera iz male mostanice koji je SF video na razglednici u lokalnoj posti davati
informacije ljudima koji ce da putuju tamo, jel?
Ovo nema za cilj da nekog informise, lici na neko izbacivanje frustracija
"Propast San Fraciska" je naziv teme gde postavljac sladostrasno opisuje neciji krah.To je tvoje mišljenje. Ali nemoj da kvariš ljudima koji čuju info i zainteresuju se za nešto.
Mislim isključivo na one koji vole da pričaju o Americi, a nemaju pojma kako je zaista u Americi.Ja na ovoj temi nisam videla toalet experte, to je baš nipodaštavajući izraz.
Tema je postavljena za diskusiju. Bilo je drugačijih odgovora. Svako može pročitati, zaključiti. Ako i jeste pristrasno, sve u životu je pristrasno, ako je mogla engl novina o tome da piše može i krstarica. Objektivnost ne postoji. A ljudi čitaju diskusiju.Mislim isključivo na one koji vole da pričaju o Americi, a nemaju pojma kako je zaista u Americi.
Što bi rekla Fata kad ju je muž Mujo uhvatio sa Ibrom u krevetu "Mujo bolan, nije to ono što misliš, valjda ćeš pre verovati meni nego svojim očima". Meni nema potrebe pričati o tome jer sam često u Americi i lako prepoznam taj "toalet-knowledge", barem u vezi te teme.
A tema je... kao kad bih ja otišao u naselje Vojni put (popularno zvane "Ciganske rupe") u Zemunu, napravio reportažu o tome, i otišao u Osaku u Japan da prikažem Japancima film "Život ljudi u Beogradu". Znači objektivnost - nula.
San Francisko je grad u kom sam jednom, sasvim slučajno, video najlepšu kuću u životu, pre jedno 25 godina.Tema je postavljena za diskusiju. Bilo je drugačijih odgovora. Svako može pročitati, zaključiti. Ako i jeste pristrasno, sve u životu je pristrasno, ako je mogla engl novina o tome da piše može i krstarica. Objektivnost ne postoji. A ljudi čitaju diskusiju.
Bio nekad. Sada ne bih preporučio. Mnoge putničke agencije ne preporučuju. MOžda će da se sredi jer i sami upravitelji SF vide da su preterali sa liberalnom politikom i da moraju da budu aktivniji što se sigurnosti i čistoće tiče.Svaki veliki grad ima lepših i manje lepših delova... San Francisko je sve u svemu prelep grad koji svakako treba posetiti, ako neko planira put zapadne obale.
To jeste ako pratiš Šojgua na Tviteru...Bio nekad. Sada ne bih preporučio. Mnoge putničke agencije ne preporučuju. MOžda će da se sredi jer i sami upravitelji SF vide da su preterali sa liberalnom politikom i da moraju da budu aktivniji što se sigurnosti i čistoće tiče.
Džeparenje, otimačina na sred ulice i provale u kola su bile misaone imenice samo nekoliko godina unazad. Sada su svakodnevnica.
okačio sam gore nekoliko klipova, a imam i informacije iz prve ruke, sveže, na dnevnoj bazi.To jeste ako pratiš Šojgua na Tviteru...
ali ako stvarno odeš, neće ti biti ništa. Prelep grad.
U svakom velikom gradu možeš napraviti klip u nekoj Marinkovoj bari, što ne znači da je ceo grad takav.okačio sam gore nekoliko klipova, a imam i informacije iz prve ruke, sveže, na dnevnoj bazi.
Grad jeste lep ali je u poslednjih par godina totalna propast
Market Str. Je ekvivalent Knez Mihajlove. Ne može da bude glavnija ulica.U svakom velikom gradu možeš napraviti klip u nekoj Marinkovoj bari, što ne znači da je ceo grad takav.
Zar još nisi naučio kako radi YouTube. (clickbait gluposti etc)