Propast Evrope: Belci manjina u tri najveca grada Velike Britanije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da biološki kolaps zapada nastaje nakon duhovnog kolapsa . Uzroci su mnogostruki od kojih su zadnje devijacije samo pik vremenski dužeg procesa koji se podudara sa radom (termin rad preuzet od Frojda kada govori o radu sna kao samostalnom subjektu) liberalne ideologije koja se kao u bajci od zanosne devojke pretvorila u utvaru.
Zapad taj kolaps želi da nadomesti migracijama, uvozom elemenata iz drugih kultura, i dok su takvi impakti sa kulturama sličnim vlastitoj (Nemci, Irci, Poljaci, Italijani, Francuzi, Balkanci , Španci, Portugalci, itd) bili uspešni efekte sličnih procesa sa potpuno različitim kulturama ćemo tek videti.
Ali drugovi šta mi da radimo, koga mi da uvezeno ?

Propast Evrope je zagarantovana.

A evo, nova tema propasti zapada, taman za početak radne nedelje ;)

Beli covek nestaje u Evropi a vecina polako postaju crnci, arapi, pakistanci..

Mislim da je ovo još uvek daleko od realnosti ali svakako treba prikočiti sa masovnim migracijama. Evropljani vole malo da se zaigraju sa nekim stvarima koje nisu baš pametne.

Симптоматично је ћутање отварача теме на догађаје у Србији (који врло лако могу да се прелију на целу Европу),

али, иако ћути на догађаје у Србији, уредно отвара теме о разним светским чудима.

Симптоматично је ћутање отварача теме на догађаје у Србији (који врло лако могу да се прелију на целу Европу),

али, иако ћути на догађаје у Србији, уредно отвара теме о разним светским чудима.
95% тема на Политици је о догађајима у Србији. Симптоматично је да вама сметају 5% тема које говоре о стањима и догађајима ван Србије 🤔

95% тема на Политици је о догађајима у Србији. Симптоматично је да вама сметају 5% тема које говоре о стањима и догађајима ван Србије 🤔

Симптоматично је да нигде у цитираној поруци не пишем да ми сметају различите теме, али си ми приписао такав став.

То ти је баш бзвз.

Немој то више да радиш.

Šimejlovi iz Kambodže rade u Stepin Vajat objektima - GuLmanska ko ceka - ocete pomflit - 600 dinaLa :zag:

Tu su i njihovi sapatnici iz Šri Lanke i Bangladeša, voze gradski prevoz....doveo ih je vuqiq i ss sNs pod nalogom Klausa Švaba kako bi istrebili srbski narod.

Postavljač teme se ne bavi svojim dvorištem nego mu sladje pliva u tudjem bazenu.

Симптоматично је да нигде у цитираној поруци не пишем да ми сметају различите теме, али си ми приписао такав став.

То ти је баш бзвз.
Тема је о Великој Вританији. А теби смета што се не кењња о Србији. Е то је симптоматично и баш бзвз.
Немој то више да радиш.
Ја ћу да радим, а ти пати :mrgreen:

Propast engleza se neće odraziti na nas. I dalje ćemo biti gori od njih, ništa se time nećemo popraviti.
Искрено, не знам ко је гори.

Код нас... ту смо у највећој мери ми што смо већ дуго ту (са свим мањинама). Какав је наш прираштај, без мањина, ако се упореди са Енглезима, без мањина... Тешко ће се доћи до таквих података, али мислим да наш минус не може да буде велики у том случају. Дајем чак могућност да бисмо били пољи, по реченој мери.

Није важно што Енглеза има много у односу на нас, за мене је важније где се систем креће.

Teski bot i korisnik sns novca.

Kod nas je došlo do velikog pomeranja stanovništva. Nekada nisi mogao da čuješ u beogradu reč kontaš samo su bosanci to govorili. Danas puno ljudi govori kontaš i koriste ijekavicu. Puno je starih otišlo, novi su došli. Koliko ko doprinosi natalitetu ne znam, kod nas se sad registruju da su građani i oni koji žive u bosni, kao što smo videli na izborima. Puno je došlo i Rusa i oni ovde dobijaju decu. I migranti dobijaju decu. Mi dobijamo cifre o priraštaju samo na osnovu ukupnog broja umrlih i rođenih građana
Искрено, не знам ко је гори.

Код нас... ту смо у највећој мери ми што смо већ дуго ту (са свим мањинама). Какав је наш прираштај, без мањина, ако се упореди са Енглезима, без мањина... Тешко ће се доћи до таквих података, али мислим да наш минус не може да буде велики у том случају. Дајем чак могућност да бисмо били пољи, по реченој мери.

Није важно што Енглеза има много у односу на нас, за мене је важније где се систем креће.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back