Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 176.892
Propast Evrope je zagarantovana.
Beli covek nestaje u Evropi a vecina polako postaju crnci, arapi, pakistanci..
Sta mislite kako ce se ova propast tradicionalnih naroda Evrope odraziti na nas?
Autorska.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi ne možemo da prođemo kao oni jer su oni kao impreija dozvoljavali da im dolaze subjekti iz porobljenih zemalja.
Sta mislite kako ce se ova propast tradicionalnih naroda Evrope odraziti na nas?
Autorska.
Sad će tvoj voljeni Tramp da ti dotera jedno pola miliona Palestinaca
Autorska.
95% тема на Политици је о догађајима у Србији. Симптоматично је да вама сметају 5% тема које говоре о стањима и догађајима ван СрбијеСимптоматично је ћутање отварача теме на догађаје у Србији (који врло лако могу да се прелију на целу Европу),
али, иако ћути на догађаје у Србији, уредно отвара теме о разним светским чудима.
95% тема на Политици је о догађајима у Србији. Симптоматично је да вама сметају 5% тема које говоре о стањима и догађајима ван Србије![]()
Jako bitno da li je neko izvršio samoubistvo, pa sam se ubio.Britanci su proširili svoju anglo-saksonsku rasu na ostale kontinente(Severnu Ameriku, Južnu Afriku, Australiju itd.) Jako bitno ako London nije beo, sami promovišu multikulturalnost
Jako bitno da li je neko izvršio samoubistvo, pa sam se ubio.
U prvoj svojoj poruci na ovu temu postavio sam pitanje šta mi da radimo, nema tu smejanja kada smo u gorem čabru. S druge strane problem postoji i on je zajednički za ceo zapad.'ајде ми Срби да се смејемо Англима и Сасима што су пропали.
Тема је о Великој Вританији. А теби смета што се не кењња о Србији. Е то је симптоматично и баш бзвз.Симптоматично је да нигде у цитираној поруци не пишем да ми сметају различите теме, али си ми приписао такав став.
То ти је баш бзвз.
Ја ћу да радим, а ти патиНемој то више да радиш.
На моме се клати.Ја ћу да радим, а ти пати![]()
Искрено, не знам ко је гори.Propast engleza se neće odraziti na nas. I dalje ćemo biti gori od njih, ništa se time nećemo popraviti.
Teski bot i korisnik sns novca.Симптоматично је ћутање отварача теме на догађаје у Србији (који врло лако могу да се прелију на целу Европу),
али, иако ћути на догађаје у Србији, уредно отвара теме о разним светским чудима.
Искрено, не знам ко је гори.
Код нас... ту смо у највећој мери ми што смо већ дуго ту (са свим мањинама). Какав је наш прираштај, без мањина, ако се упореди са Енглезима, без мањина... Тешко ће се доћи до таквих података, али мислим да наш минус не може да буде велики у том случају. Дајем чак могућност да бисмо били пољи, по реченој мери.
Није важно што Енглеза има много у односу на нас, за мене је важније где се систем креће.