Propada lažna država: Svetska banka upozorava Prištinu - Imate najvišu stopu siromaštva i nezaposlenosti u Evropi

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.797
TAKOZVANO Kosovo ima najvišu stopu siromaštva i nezaposlenosti u Evropi, upozorila je zamenica direktora Svetske banke za Kosovo Džejn Sprouster ističući da Priština što pre mora da pređe na model konkurentnog ekonomskog rasta koji obezbeđuje više radnih mesta i bolji kvalitet života, prenosi Telegrafi.

Sprouster ističe da prema podacima Svetske banke stopa siromaštva na Kosovu iznosi 19,2 odsto.

Kosovo, napominje, mora da dostigne održiv napredak u smanjenju siromaštva, posebno za mladu populaciju.

https://www.novosti.rs/ekonomija/ve...ajvisu-stopu-siromastva-nezaposlenosti-evropi
1736105936675.png

Izgleda da je dobro što su nam se privremeno skinuli sa grbače?

TAKOZVANO Kosovo ima najvišu stopu siromaštva i nezaposlenosti u Evropi, upozorila je zamenica direktora Svetske banke za Kosovo Džejn Sprouster ističući da Priština što pre mora da pređe na model konkurentnog ekonomskog rasta koji obezbeđuje više radnih mesta i bolji kvalitet života, prenosi Telegrafi.

Sprouster ističe da prema podacima Svetske banke stopa siromaštva na Kosovu iznosi 19,2 odsto.

Kosovo, napominje, mora da dostigne održiv napredak u smanjenju siromaštva, posebno za mladu populaciju.

https://www.novosti.rs/ekonomija/ve...ajvisu-stopu-siromastva-nezaposlenosti-evropi
Pogledajte prilog 1667368
Izgleda da je dobro što su nam se privremeno skinuli sa grbače?
Zar takozvano “Kosovo” ipak ne zvuči malo bolje nego ‘lažna država’? Možda bi umesto te fraze trebalo koristiti termin ‘kvazidržava’?

moli se ljubitelj Alijinog vanbračnog @aleksije radicevic da ne lajkuje neproverene informacije

Danke Dojčland ja ja
Ko je "Alijin vanbračni"?

Lajkujem kad neko kaže nešto tačno, a slika koju je postavio BB tačno odslikava situaciju. Bolno, ali je tako. Ja bih voleo da nije, ali ne možemo lagati sami sebe, kao ti gosn Stojko!

Može biti da Stole misli na Đinđića, budući da je rođen u Šamcu, odakle je i Alija.

Dokle to ide, sunce ti žarko.
Stoji da nisam držao sveću al obrati pažnju da svi Alijini tokom govora imaju onaj ludački pogled koji se gubi u prostranstvu a jezik radi nevezano od pameti.

Nema ih puno na Balkanu takvih da bi bila koincidencija, zar ne?

Sad to sto ste pakosni prema kosovu i albaniji nece pomoci da dobijete nazad to sto bi hteli...
Tako da ni kod otete zgrade ne dobija se nazad oteto , nego se samo urusava oteta imovina, kao i otete firme....niko vam nije nikad vratio otete firme u kojima ste radili....naprotiv....uruseno se nekom isplati malo ali se isplati..

Tako ce i mlade kosovarke, stanc masina, mule, nesto ce se naci .....jedna ce biti pevacica, ostalo prostitutke....svako zadovoljan..

A jel Brkić uradio svoj DNK dal mu je otac afrički ili indijski elefant?
stojke, ne trubi, aljek je pljunuti fahri, ne trebaju testovi, ko ima oci taj vidi
mene kad vidi familija isto mi kazu kao da vide mog pok. oca, ceru kad vide lok, pop, isto rece da je odmah znao cija je, ljudi nisu coravi, znas

Back