Pronađeno groblje vanzemaljaca?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene zanima zasto ljudi nisu domisljatiji... Zasto vanzemaljci moraju da imaju sve osobine zemljana... Moraju da lice na ljude, mada im se mozda promeni boja koze (ili cega vec)... Imaju glavu, ruke, noge bla bla bla i sve lici na deciji crtez coveka... A sada jos i to da su smrtni... A zasto nisu, na primer, besmrtni... Pa jos i da imaju svoja groblja... Ebte...

Mene zanima zasto ljudi nisu domisljatiji... Zasto vanzemaljci moraju da imaju sve osobine zemljana... Moraju da lice na ljude, mada im se mozda promeni boja koze (ili cega vec)... Imaju glavu, ruke, noge bla bla bla i sve lici na deciji crtez coveka... A sada jos i to da su smrtni... A zasto nisu, na primer, besmrtni... Pa jos i da imaju svoja groblja... Ebte...

Zato sto ni ti vanzemaljci nisu domisljati, pa su po vasioni trazili svoje vanzemaljce, koji isto tako podsecaju na njih... Nemaju ni oni pojma da postoje i oni vanzemaljci koji izgledaju kao oko a trce kao gepard....

Pa, takav je zakon fizike, a i verovatnoće koji važi u univerzumu. ;)

Kad sam videla ovo .ba u linku izvora vesti, odmah sam pomislila, da su nasli i groblje vanzemaljaca ispod piramide u BiH i da su razvezli pricu o svojoj istoriji dobrih bosnjana, bogumila, kako poticu od vanzemaljaca, ustvari i kako su Zemljani nad njima izvrsili genocid :lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back