Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oduvek sam verovao da se ispod tog silnog leda nalaze neke rusevine.
Oduvek sam verovao da se ispod tog silnog leda nalaze neke rusevine.
Postoji i ona mapa Pirija Rejsa koja dokazano prikazuje antarktik bez leda.
Atlantida bese potonula pod vodu, a sta ono bese led.....
U Meskickom zalivu?Atlantida je, najverovatnije, inspirisana civilizacijom koja je osnovana u Meksičkom zalivu (danas potopljena).
Вероватно нико и није, али наш Света је баш ушат!U Meskickom zalivu?
Nikad cuo..
О тој Атлантиди су писали стари Грци...
У то доба свијет се сводио на Медитеран...
бар Европљанима...
Ако је Атлантида негдје, ондаК је близу...
А шта има на Антарктику, не знам...али није Атлантида.
Gezelsaft, kao drustvo na nemackom?
Are you kidding?
Thule gezelšaft... Nemoj mi reći da nikada nisi čula za njih ?
U Meskickom zalivu?
Nikad cuo..
Ja sam cula, bilo je brdo dokumentaraca na tu temu, nasli su grad tamo ispod vode, tj nisu nasli grad, nego put!
Vidis nisam bila sigurna da li je Bimini ili RiminiCivilizacija koju je osnovao EN.KI iliti Kain (Biblijski), kada je proteran zbog bratoubistva.
Uništena u zadnjoj katastrofi, poznatoj i kao Nojev Potop.
Posle Potopa, ta civilizacija je izmeštena po obodu.
To su ove u Meksiku i Centralnoj Americi.
- - - - - - - - - -
Ili zid?
Ako se ne varam, To je nazvano - zidovi Biminija?
Vidis nisam bila sigurna da li je Bimini ili Rimini
Ne secam da li sam cula nesto o zidu, ali je emisija bila road to Bimini/Rimini
I zato sam pomislila na put... Bio je zid?
Valjda.
Davno sam nešto o tome čitao - nešto u vezi Edgara Kejsija (ako mu nisam pogrešno napisao ime), proroka.
On je prorekao da će tamo naći ostatke Atlantide.
I neko je ronio - i pronašao taj zid?
Zalutala nacistička podmornica je, kako neki vele, išla oko Antartika i našla tunel koji je vodio do podzemlja. Dole su naletili na neku civlizaciju koja ih je ljubazno primila i natjerala nazad. Kapetan podmornice je čak pisao o tome al' se taj članak izbacio iz novina...
Thule, mule ili Atlantide... Ja cu da odem na taj Juzni pol i TACKA! U narednih 20 godina to moram uraditi..
http://www.polarcruises.com/antarctica
Teže da će ti oni dopustiti da razgledaš takve dijelove antartika, imaš posebnu rutu kroz koju ideš. Najbolje ti je da sama kreneš u istraživanje...
Jedva sam i ovako nagovorila muza da ide sa mnom na taj kruz, ... Mozda videcemo, ima jos dosta vremena da cekam da vih mogla da ostavim decu na mesec dana. Kapiram tek za 14 godina najranije.
Kapiraj ti šta ti je volja, ali ja ti velim neće te oni voditi tamo gdje se nalazi rupa. Da li oni znaju to. ne znam, ali vojska i istaživači ne dopuštaju običnim smrtnicima tamo...