Pronađeni ostaci antičkog grada na Antartici.

• Začetnik teme Začetnik teme N3M0N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U Meskickom zalivu?
Nikad cuo..
Вероватно нико и није, али наш Света је баш ушат!
Бтв да разјаснимо нешто, било која врло стара цивилизација може бити производ само беле расе, објаснио Џејмс Вотсон који је први открио структуру ДНК, а потврдила историја.
У Мексиканском заливу није било белаца пре Колумба тако да је светина тврдња смути па проспи.

О тој Атлантиди су писали стари Грци...
У то доба свијет се сводио на Медитеран...
бар Европљанима...
Ако је Атлантида негдје, ондаК је близу...
А шта има на Антарктику, не знам...али није Атлантида.

О тој Атлантиди су писали стари Грци...
У то доба свијет се сводио на Медитеран...
бар Европљанима...
Ако је Атлантида негдје, ондаК је близу...
А шта има на Антарктику, не знам...али није Атлантида.

Ima još jedna drevna civlizacija manje poznata od Atlantide i Lemurije a to je Thule... Sad poveži Thule civlizaciju i gezelšaft.

U Meskickom zalivu?
Nikad cuo..

Civilizacija koju je osnovao EN.KI iliti Kain (Biblijski), kada je proteran zbog bratoubistva.
Uništena u zadnjoj katastrofi, poznatoj i kao Nojev Potop.
Posle Potopa, ta civilizacija je izmeštena po obodu.
To su ove u Meksiku i Centralnoj Americi.

- - - - - - - - - -

Ja sam cula, bilo je brdo dokumentaraca na tu temu, nasli su grad tamo ispod vode, tj nisu nasli grad, nego put!

Ili zid?
Ako se ne varam, To je nazvano - zidovi Biminija?

Civilizacija koju je osnovao EN.KI iliti Kain (Biblijski), kada je proteran zbog bratoubistva.
Uništena u zadnjoj katastrofi, poznatoj i kao Nojev Potop.
Posle Potopa, ta civilizacija je izmeštena po obodu.
To su ove u Meksiku i Centralnoj Americi.

- - - - - - - - - -

Ili zid?
Ako se ne varam, To je nazvano - zidovi Biminija?
Vidis nisam bila sigurna da li je Bimini ili Rimini :)
Ne secam da li sam cula nesto o zidu, ali je emisija bila road to Bimini/Rimini
I zato sam pomislila na put... Bio je zid?

Vidis nisam bila sigurna da li je Bimini ili Rimini :)
Ne secam da li sam cula nesto o zidu, ali je emisija bila road to Bimini/Rimini
I zato sam pomislila na put... Bio je zid?

Valjda.
Davno sam nešto o tome čitao - nešto u vezi Edgara Kejsija (ako mu nisam pogrešno napisao ime), proroka.
On je prorekao da će tamo naći ostatke Atlantide.
I neko je ronio - i pronašao taj zid?

Valjda.
Davno sam nešto o tome čitao - nešto u vezi Edgara Kejsija (ako mu nisam pogrešno napisao ime), proroka.
On je prorekao da će tamo naći ostatke Atlantide.
I neko je ronio - i pronašao taj zid?

Zalutala nacistička podmornica je, kako neki vele, išla oko Antartika i našla tunel koji je vodio do podzemlja. Dole su naletili na neku civlizaciju koja ih je ljubazno primila i natjerala nazad. Kapetan podmornice je čak pisao o tome al' se taj članak izbacio iz novina...

Zalutala nacistička podmornica je, kako neki vele, išla oko Antartika i našla tunel koji je vodio do podzemlja. Dole su naletili na neku civlizaciju koja ih je ljubazno primila i natjerala nazad. Kapetan podmornice je čak pisao o tome al' se taj članak izbacio iz novina...

Potomci nekadašnjih Bogova imaju baze na Himalajima, Antarktiku, u blizini Severnog pola, negde u Andima,.....
Svuda gde su (bar do skora bili) nepristupačni tereni za ljude.
Pravi mali rat, koji se završetkom II sv. rata vodio na Antarktiku, navodno je bio okršaj saveznika i Nemaca u tamošnjoj njihovoj bazi.
Medjutim, znajući da su Ameri i Nacisti u istoj službi - lako je moguće da je neko pokušao sukob sa Njima.

Jedva sam i ovako nagovorila muza da ide sa mnom na taj kruz, ... Mozda videcemo, ima jos dosta vremena da cekam da vih mogla da ostavim decu na mesec dana. Kapiram tek za 14 godina najranije.

Kapiraj ti šta ti je volja, ali ja ti velim neće te oni voditi tamo gdje se nalazi rupa. Da li oni znaju to. ne znam, ali vojska i istaživači ne dopuštaju običnim smrtnicima tamo...

Kapiraj ti šta ti je volja, ali ja ti velim neće te oni voditi tamo gdje se nalazi rupa. Da li oni znaju to. ne znam, ali vojska i istaživači ne dopuštaju običnim smrtnicima tamo...

Mene uopste ne zanimaju ta tajna mesta.. Hocu da osetim energiju, da upoznam pingvine i osetim da sam jedna od njih... Cak i tamo ima puno zivota, zelim da ga osetim. Takva cuda svetlosti te okruzuju, a ti uvek samo kopas po blatu.

Back