pele27
Primećen član
- Poruka
- 959
Zelim da ispadnem covek i da nekako nadjem vlasnika pasosa koji sam nasao.. E sad, kako to da izvedem?
Ima li ko neku ideju? Jedno je kada nadjem novcanik pa imam lepo adresu pa se i snadjem...ali sta sad? Ovo je neka gluperda koje nema ni na FB ni na Skype...Kiparski je drzavljanin...Na poledjini pasosa, tj na zadnoj strani postoji adresa kome se javiti u slucaju nekog accident-a...e sad, ne mogu tek tako da posaljem pasos postom u Nikoziju, a covek je u Srbiji i verovatno ima nekih problema zbog toga...ne znam kako je uopste prosao pasosku kontrolu sinoc posto je pasos izgubio u avionu... Ne znam da li da mozda kontaktiram kiparsku ambasadu ovde u Beogradu jer ce on mozda njih kontaktirati da je ostao bez pasosa...ne znam sta da radim, a da bude pametno.....
Cuo sam da je prijava pronadjenog pasosa policiji ravno ludilu jer mora da se pise zapisnik sta, kako i gde...i to mi ne treba u zivotu...tako da to pada u vodu...

Cuo sam da je prijava pronadjenog pasosa policiji ravno ludilu jer mora da se pise zapisnik sta, kako i gde...i to mi ne treba u zivotu...tako da to pada u vodu...