Пронађен гроб генерала Драже!

.-.. .--- ..- -... ---

Elita
Banovan
Poruka
22.671
al ništa od vjesti. žućo ga je već davno naša :ok:

Dog-Bone.jpg

To mu je čeona kost. :hahaha:
 

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Video sam streljanje Draže
Blic - Pre 54 minuta

BEOGRAD - Đeneral Dragoljub - Draža Mihailović (53) ubijen je na beogradskoj Adi i tamo je zakopano njegovo telo u jami pored zida tadašnjeg zatvora, svedočio je u decembru 2010. pred članovima državne Komisije za pronalaženje groba komandanta Kraljevske jugoslovenske vojske u otadžbini, očevidac, bivši oficir Ozne, saznaje "Blic".

- Ovaj oficir Ozne svedočio je da je bio očevidac pogubljenja. Detaljno je opisao kako je to izgledalo, da je đeneral Mihailović mučki ubijen metkom u potiljak i ko je sve bio prisutan. Neki od ljudi koje je spomenuo još su živi i oni će biti saslušani. On je od oko 300 svedoka, koji su saslušani do sada, dao najviše podataka. Sam se javio komisiji u decembru 2010, kada je saslušan. Njegovo svedočenje se poklapa sa nekim ranijim otkrićima komisije, tako da će biti detaljno provereno - kaže izvor "Blica" upoznat sa potragom za zemnim ostacima đenerala Mihailovića.

Ono što može da bude posebno dragoceno u iskazu ovog oficira Ozne je detaljan opis mesta gde je sakriveno telo đenerala Mihailovića na Adi u blizini zida tadašnjeg zatvora.

- Prema iskazu ovog svedoka već su počele da se prave skice i da se upoređuju sa nekim ranijim, kao i u odnosu na mesto gde je bio zatvor. Ta lokacija sada nije pod vodom, niti je bila, i čim bude dozvolilo vreme, i nakon što se obave druge provere ovog svedočenja, biće obavljena probna ekshumacija - napominje izvor "Blica".

Ето браћо срби ускоро ћемо моћи достојно да сахранимо генерала Дражу Михаиловића! Треба одати почаст српском антифашисти и анти комунисти!

ДАЋЕ БОГ!!!
 

old-mne

Poznat
Poruka
7.574
Jedno je istina.

Draža jest najveći heroj srpskog naroda.

Zamisli samo kakvi su ostali heroji. :per:

Ni ono malo heroja kojima se dice nebi imali da im mi ne dadosmo.

Zeljko Raznatovic Arkan
Radovan Karadzic
Slobodan Milosevic
Matija Beckovic
Djordje Bozovic Giska

:lol:

Ruku na srce imaju i oni par jakih imena tipa Sulejman Ugljanin, Rasim Ljajic, Riza Haljimi i Havijer Solana.
 

Top