Промоција албума Ане Станић "Квар на срцу"

Anči je i krenula iz densa 90-ih, pa se pokajala... :cool: :lol:
Sećam se da mi je još i tad to bilo čudno, ali prijatno iznenađenje... Jačala opozicija. :)
Nju vadi to što ume da peva i voli da peva, to joj je neko jezgro...:heart:
A yebe je to što nema baš definisan (lični) ukus ili pravac. Pošto se oslobodila onog degenerika (iako mi ga ortak koji snima u studiju hvali na sva usta),
postala je otvorenija, komunikativnija i generalno riba u centru pažnje, što je iskoristila da se u ono vreme okruži kvalitetnim muzičarima koji su svojim
ukusom upotpunili taj njen sentiment i izneli je kao Srđan do tada... E, sad, to vreme je prošlo, nije više hit riba, voli da peva i stvara, ali nema pravu viziju zvuka.
Zato je krenula linijom manjeg otpora, s pretpostavkom prethodne elektronike odakle je potekla, možda uz napomenu "aj mi dajte samo to malo modernije"...:manikir::telefon: Naravno, naši papani i studijski pacovi uvale joj zvuk Royksopp-a od pre deceniju... :roll::cool: Očigledno, problem će biti u njegovoj svežini.:aha: Kao i svaka pop-moda i taj zvuk postaje danas outdated... Da, privlačan je, lagodan, naći će neku "tetka od metka" publiku i par uboge klinčarije iz ko zna koje epruvete, ali nije to više ni taj standard, jer izvetrio je već...:confused: Samim tim, ni njen povratak kvalitetom pesama ne odjekuje kako bi trebalo i kako možda zaslužuje, zvuči neverovatno, ali i to biva tek danak neiskustvu iz ko zna kojih razloga u njenim godinama... Slutim da nam je Anči i dalje konformista u duši, ne gleda ona dalje od toga, jbg...:cool: Kažem, šteta... Ali, nije ni pop više samo lagodna muzika za smućkati. Ispada da za nju danas moraš biti veći genije od Ajnštajna. Rokenrola - ko se seti... :cool:

Back