Промоција албума Ане Станић "Квар на срцу"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.036
Кантауторка Ана Станић је у хотелу Радисон окупила велики број новинара и музичара поводом промоције новог албума „Квар на срцу”.

Иако је од последњег албума прошло десет година Ана је у том периоду била објављивала синглове које је сад објединила са новим песмама на дуплом албуму који укупно има 22 песме. На промоцији је, уз игру и подршку окупљених аплаузима као на почетку њене каријере, отпевала пет нових песма.

– Драго ми је што могу да поделим са вама шта сам све у последњих десет година проживела и претворила у музику. Јесте квар, али може да се поправи. Овим песмама публици дајем срце на длану, али буквално, као у споту за „ Не зна она”. На овом албуму сам се оголила, показала слабости, грешке, мане, али шаљем поруку да сваки квар може да се поправи. Научила сам да кад показујемо слабост не значи да смо слаби него нас то чини још јачим. Верујем да ће сви који преслушају албум доживети тренутке туге, али суштински утеху, катарзу и то да се лоше ствари не догађају само њима, да се све може превазићи. Животне хаварије су добра ствар, јер из њих излазимо још бољи. Сигурна сам да ће сањари, непоправљиви романтици и нежни бунтовници попут мене, уживати у песмама, изјавила је певачица и кантауторка.

https://magazin.politika.rs/scc/clanak/573201/zabava/ana-stanic-bend-promocija
1732477577077.png

Poslednja izmena:
Увек верна поп рок звуку, уз примесе модерних ритмова, Ана је и овога пута писала текстове и музику за већину песама, а занимљиво је да је песму „Пети дан” написао њен преминули друг Милан Лаћа Радуловић. На промоцији многобројне биле многе познате личности: Катарина Радивојевић, Ивана Петерс, Дејан Цукић, Ђорђе Давид, „Неверне бебе”, Тијана Богићевић, Зое Кида, Јоца Ајкула, Филари, Марко Кон, Лордан Зафрановић, Тамара Пауновић и други.

anicitaa.jpg

Tek sam sad primetio da je ona ustvari autor i muzike i teksta.
Jedino može da je izvadi to što je Aranžman, produkcija, mix: Andrija Gavrilović A.N.D.R, koji je sve unakazio.
Пошто то пише у твом уводном посту, тек сад сам примијетио да ти прво поставиш тему па је онда читаш. :rotf:

Не само да не читаш, него не разумијеш ни кад прочиташ. Нема везе само штанцај! :rotf:
Posmatram globalno. To što sam čuo (može ona da priča šta god hoće) je fabrička proizvodnja muzike u Srbiji u zadnjih 30 godina. Nema ni trunke kreativnosti. To što je potpisana kao autor ne čini delo originalnim.

Poslednja izmena:

Back