KraNp
Veoma poznat
- Poruka
- 10.642
Ништа. То је добра ствар.Šta je nemoralno u tome što neko voli da se seksa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ништа. То је добра ствар.Šta je nemoralno u tome što neko voli da se seksa?
Сличности и разлике ?
Nikave,slicnosti, jedna radi svoj posao za novac, druga voli sex i inteligentna je dovoljno da je ne interesuje misljenje okoline.Сличности и разлике ?
mozda vec i sutra.Nek su žive i zdrave i jedne i druge, možda mi jednog dana zatrebaju![]()
A bre Milune one već trebaju ali se još uvek nekako držimo za sadmozda vec i sutra.
Pa to me i zanima. Šta se onda podrazumeva pod promiskuitetnom ženom?Ништа. То је добра ствар.
Па о томе сам ја много година раније размишљао. Зашто би жена била негативна (промискуитетна) ако има што више секса кад је и она од крви и меса к'о и ми мушкарци који тежимо да имамо што више секса са што више жена. Оно ти испаНе да смо и ми куррве !!Pa to me i zanima. Šta se onda podrazumeva pod promiskuitetnom ženom?
Jedna broji pare druga kobasice.
jednima je zinula pichka za parama a drugima za kurrcem
i suptilnoeto kako to može jednostavno![]()
obicno ovima kojima je zinula za kurrrcem shvate posle da nece za dzabe da se iepu
Koje sličnosti?
Kod jedne je strogo posao, novac za uslugu a druga se samo češće zaljubljuje.
Прва ако добије вечеру буде срећна, друга пуни коферче са новцем.
ovaj prvi deo je baš tužan
znam..... tugaТако је у стварном животу.
Takve osobe svesno ulaze u te seme, ni ne ocekuju to, sta boli?Ništa gore nego kada te posle onoga tip jedva pozdravi, a kamoli da ti da večeru
to BOLI![]()
odlomak iz onih vikend ljubavnih?Bio je početak decembra, hladan dan, svuda mraz i pomalo leda. Otišla je da se nađe sa nekim nepoznatim likom u jedan fensi stan koji je iznajmio na par sati.
Iako se nisu znali, dobro su funkcionisali.. bilo je uzbudljivo jer je bilo neobično i nisu znali gde to vodi..
Na kraju se obukao, rekao možeš tu da ostaneš ako hoćeš i uveče, obukao kaput i otišao.
Od večere ništa
![]()
Takve osobe svesno ulaze u te seme, ni ne ocekuju to, sta boli?