R
radoznala tinejdzerka
Gost
zanima me da li se zene ugoje kada su trudne ako ne jedu mnogo.i koliko naraste stomak u prva 3 meseca
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kosmopolit:bravo mama !!! :wink:
bas tako Mama,nema tu pravila,jer svaki organizam je drugaciji,i godine su tu,prve dve trudnoce bile su mi ok bila sam mladja,a sada u 37 pa jos i blizanci,ima razlike i u kilazi i u svemu pomalo.Ugojila sam se 25 kg i ne odlaze bas tako lako,a i jedem brate,pa sam svesna sto je tako,i to je to,zadovoljna sam sto posle duzeg perioda imam ove male andjele koji me uvek nasmeju i oraspoloze,pa i ako nije lako postici sve sam
zanima me da li se zene ugoje kada su trudne ako ne jedu mnogo.i koliko naraste stomak u prva 3 meseca
...prve dve trudnoce bile su mi ok bila sam mladja,a sada u 37 pa jos i blizanci,ima razlike i u kilazi i u svemu pomalo.Ugojila sam se 25 kg i ne odlaze bas tako lako,a i jedem brate,pa sam svesna sto je tako,i to je to,zadovoljna sam sto posle duzeg perioda imam ove male andjele koji me uvek nasmeju i oraspoloze,pa i ako nije lako postici sve sam