Muka mi je od svega, hocu promene u zivotu a to moram sama, a vi dal vam je lepo ili...

al ja vise ne mogu da trpimmarkoca:Ni meni nije lepo al trpim!
bigsister:e nikada mi nije bilo jasno kad se neko mlad zali kao izvot mu/joj tezak muka mu/joj je... itd... e sva se najezim!!! :mad: imash porodicu, imash ruku nogu glavu ochi... ziv si i zdrav... par problema i sad je smak sveta... ma koji vam je djavo majku mu... da li tje ljudi u srbiji IKADA znati da uzivaju?!?!?!ma sve bih ja to odreda... e a u prvi reed bih stavila one koji idu odavde u 'nadi za boljim sutra u nekoj drugoj zemlji'... ma dobitje oni tamo qurac od ovce... ali to je vetj druga tema...
lepo mi je bre... nemam mnogo ali sam presretjna sa onim shto imam... nerviram se - hvala bogu da se nerviram, li sam i tada sretjna i lepo mi je...
uf.... bash sam se iznervirala... ne mogu na ovoj temi vishe...![]()
bigsister:e nikada mi nije bilo jasno kad se neko mlad zali kao izvot mu/joj tezak muka mu/joj je... itd... e sva se najezim!!! :mad:
maricaa:Muka mi je od svega, hocu promene u zivotu a to moram sama, a vi dal vam je lepo ili...![]()
![]()
![]()
Egzektli!markoca:Ni meni nije lepo al trpim!
Jary:Vreme je da pocnes da stvaras svoj svet.Znaci iskljuci one koji te smaraju po bilo kom osnovu,sto manje ili nikako tv,novine (osim one za opustanje).Izdvoji nekog od prijatelja sa kojim imas o cemu da pricas i setaj u prirodi sama ili sa nekim ko te razume.Nikako ne zapostavljaj ono sto radis( ili resis da radis),tu moras da se dokazujes jer to je opstanak ...I evo ti promena iz korena.