На данашњи дан почело је бомбардовање и пошто волите да бескрајно пишете ето да ли вам се живот променио на боље или на горе од тог времена до данас?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda ga zato i negujemo jos uvek.Током Бомбардовања, Вучић се проширио у броју стамбених квадрата.
Tačno a da li se smeješ sad .Živim mnogo bolje nego tokom devedesetih i siguran sam da to važi za veliku većinu građana.
Баш ти лоше, купаш се рајским рубљама.Noć i dan u korist 2025, ali isključivo je sve zasluga Brisela i Mile Pajić
nisam ni da se integrisemo ako ces iskreni, i verujem da mnogi dele moje misljenje.Vrlo je slično, možda malo bolje jer nema sankcija. Ali svakako smo izolovani od normalnog sveta, ne možemo da se integrišemo u EU, imamo najniži standard a najvišu korupciju i zagađenje. Bili i ostali šupak Evrope iz koga građani masovno beže.
nisam ni da se integrisemo ako ces iskreni, i verujem da mnogi dele moje misljenje.
A sto se razvijenosti, urdjenja, i svega ostalog tice, Evropa za Kinom zaostaje svetlosnu godinu, toliko o normalnom svetu.
Ziveo sam ja na tom zapadu, neka hvala
Znači nisi povezao, da biftek jedeš isključivo zbog obojene revolucije 5. oktobraNe volim ni Vucka, ni zute, ni 5ti oktobar obojenu revoluciju, ni Milosevicevu bagru.
Al 99te sam kao dete jeo masti, soli i paprike na hlebu, kad se ima za parizer i sir fešta, sad mogu da jedem bifteke kad mi se jedu.
Meni bolje
Корпорације и њихова незасита глад за профитом обликују реалност тако да не постоји то нормалан свет осим ако си можда мислио на Монако али то није живот доступан обичном народу где год на планети Земљи да живи.Ali svakako smo izolovani od normalnog sveta,
Nekom rat - nekom brat!Током Бомбардовања, Вучић се проширио у броју стамбених квадрата.
Korporacije su ljudi prijateljuКорпорације и њихова незасита глад за профитом обликују реалност тако да не постоји то нормалан свет осим ако си можда мислио на Монако али то није живот доступан обичном народу где год на планети Земљи да живи.
pa nisam, jer nije takoZnači nisi povezao, da biftek jedeš isključivo zbog obojene revolucije 5. oktobra
Čemu onda pripisuješ skok standarda, Maji bez jaja Gojković?pa nisam, jer nije tako![]()
Da li je to moguce? Hajde gorivo I garderoba ali kako hrana?Najskuplja hrana u Evropi
Najskuplje gorivo u Evropi
U tržnim centrima najskuplje garderoba i obuća u Evropi
zivim neuporedivo bolje danas nego sto sam '99. tad sam bio na pocetku studija, sad cetvrt veka kasnije sam dosta toga prosao i obezbedio lep zivot sebi i svojoj porodici... ALI slagao bih ako bi rekao da se ne bi se svega materiajlnog sto imam odrekao i vratio se u vreme kad sam bio samo "siromasni student"На данашњи дан почело је бомбардовање и пошто волите да бескрајно пишете ето да ли вам се живот променио на боље или на горе од тог времена до данас?