Промена вашег живота на боље или на горе од "99. до данас?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Дакле?

• На боље

glasova: 9 39,1%
  • На горе

glasova: 6 26,1%
  • Пола-пола

glasova: 5 21,7%
  • Исто је

glasova: 3 13,0%
  • Суштински исто а схватих где сам те је теже поднети

glasova: 2 8,7%

• Ukupno glasova
    23
Bio sam poslovno u CH, znaci cene mesa su vece ali kvalitet neuporedivo bolji.

Ostali proizvodi su ili na nivou nasih ili su malo skuplji. Cak su cene nasih proizvoda koje sam tamo video kao grand kafa, plazma, jeftinije nego kod nas!!!

A o zaradi tamo i ovde da ne pricamo.

E sada kako je to moguce, treba da se ispita.

I zasto je gorivo u Hrvatskoj jeftinije.

Vrlo je slično, možda malo bolje jer nema sankcija. Ali svakako smo izolovani od normalnog sveta, ne možemo da se integrišemo u EU, imamo najniži standard a najvišu korupciju i zagađenje. Bili i ostali šupak Evrope iz koga građani masovno beže.
nisam ni da se integrisemo ako ces iskreni, i verujem da mnogi dele moje misljenje.
A sto se razvijenosti, urdjenja, i svega ostalog tice, Evropa za Kinom zaostaje svetlosnu godinu, toliko o normalnom svetu.
Ziveo sam ja na tom zapadu, neka hvala

nisam ni da se integrisemo ako ces iskreni, i verujem da mnogi dele moje misljenje.
A sto se razvijenosti, urdjenja, i svega ostalog tice, Evropa za Kinom zaostaje svetlosnu godinu, toliko o normalnom svetu.
Ziveo sam ja na tom zapadu, neka hvala

Naši ljudi beže u EU, ne u Kinu. Sva dijaspora nam je u EU. Znači takvu Srbiju treba da gradimo. Samo je problem što naše elite uvek imaju neke druge planove.

Ne volim ni Vucka, ni zute, ni 5ti oktobar obojenu revoluciju, ni Milosevicevu bagru.
Al 99te sam kao dete jeo masti, soli i paprike na hlebu, kad se ima za parizer i sir fešta, sad mogu da jedem bifteke kad mi se jedu.
Meni bolje
Znači nisi povezao, da biftek jedeš isključivo zbog obojene revolucije 5. oktobra

Ali svakako smo izolovani od normalnog sveta,
Корпорације и њихова незасита глад за профитом обликују реалност тако да не постоји то нормалан свет осим ако си можда мислио на Монако али то није живот доступан обичном народу где год на планети Земљи да живи.

Корпорације и њихова незасита глад за профитом обликују реалност тако да не постоји то нормалан свет осим ако си можда мислио на Монако али то није живот доступан обичном народу где год на планети Земљи да живи.
Korporacije su ljudi prijatelju

На данашњи дан почело је бомбардовање и пошто волите да бескрајно пишете ето да ли вам се живот променио на боље или на горе од тог времена до данас?
zivim neuporedivo bolje danas nego sto sam '99. tad sam bio na pocetku studija, sad cetvrt veka kasnije sam dosta toga prosao i obezbedio lep zivot sebi i svojoj porodici... ALI slagao bih ako bi rekao da se ne bi se svega materiajlnog sto imam odrekao i vratio se u vreme kad sam bio samo "siromasni student" 😉

Back