gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
postoji li neki program za promenu ekstenzije slike u .bmp?
hvala
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajmo sada svi da opalimo ko koji program koristi i gde ga nosi sa sobom......ludilo........
Pa da krenemo:
-Ja koristim Fireworks,ali pored njega koristim i ACDSee, PS, Picasa itd, ali ne mogu da ih nosim sa sobom nigde, "mlogo" su teški, ali od kada koristim te programe batalio sam Irfana jer je bzvz....lol
-I pritom nije besplatan program,to zaboravih da napomenem.
-Eto....
btw,
Krstarica je dotakla dno propasti....
postoji li neki program za promenu ekstenzije slike u .bmp?
hvala
Ajde reci mi koja je svrha ovog tvog posta. Ako je neko napisao koji program je prilagodljiv, POSEBNO ZA POČETNIKA, za ono o čemu je postavljeno pitanje, a pritom je i BESPLATAN (u prevodu, ne treba crack, serial i sl.), i pritom se još neko složio da je taj program pravi za ono što je potrebno, čemu onda ovo ironisanje i prosipanje pameti. Pa upravo zbog ovakvih postova, kao što je ovaj koji si ti ostavio, je Krstarica dotakla DNO DNA. Po nekom tvom viđenju očigledno je da tvoje viđenje foruma je razgovor u hiruškim rukavicama, sa hiruški preciznim rečima, gde postoji glavni hirurg koji jedini sme da operiše i priča, a svi drugi treba da hiruški tačno klimaju glavom, u ovom slučaju da ostavljaju samo smajlije kao znak odobravanja. Smanji malo doživljaj...Ajmo sada svi da opalimo ko koji program koristi i gde ga nosi sa sobom......ludilo........
Pa da krenemo:
-Ja koristim Fireworks,ali pored njega koristim i ACDSee, PS, Picasa itd, ali ne mogu da ih nosim sa sobom nigde, "mlogo" su teški, ali od kada koristim te programe batalio sam Irfana jer je bzvz....lol
-I pritom nije besplatan program,to zaboravih da napomenem.
-Eto....
btw,
Krstarica je dotakla dno propasti....
Izvoli,jel ti nešto zasmetalo sa ovim postom?ivanana:
fluid:Niti si ti postavio temu pa da ti smeta što je predloženo nešto, niti je tebe uopšte na temi neko pomenuo da kreneš da prozivaš ljude. Da li to hraniš svoj ego i intelekt, koji tako svesrdno pominješ, ironisanjem i prozivanjem tvoja je stvar, ali zaobiđi malo ljude koje ne insteresuje tvoje isticanje sebe.