Promena sa regular na micro sim card

Battlecat

Iskusan
Poruka
6.977
Odem da promenim karticu sa klasicne na micro posto samo te koristi moj mob i cekam oko 20 minuta da mi kazu da nema i da mora da cekam sutra popodne da mi jave ... Pri tome placam nekih 177 din ili slicno promenu te plasticne gluposti ... Sta da neko nema tad to a treba ti mob i za familiju i porodicu etc. placam mesecno sve normalno po ugovoru ?!?! Stvarno jadno izgleda... Pri tome nista ne pise na sajtu, jos gore pise "imate prijatelje" sto mi naplacuju prenos sa medijuma na medijum za istu stvar :D Jos kaze da tek uvedeno i da sam dosao pre neki dan ne bi imala ta mogucnost :confused: WTF :D To se koristi godinama u svetu ...

Za te pare imam 2 parceta pice :D Jos da ne govorim da nisam mogao da nadjem case cover ( zastitu) , osim kod neke firme iz BG koja ih naplacuje od 20e pa na gore z:shock: :zroll: To kosta izmedju 5 i10 evra inace za 90% proizvoda iphone 4 case cover...

Dal moguce da svaki biznis u Srbiji se vodi retardirano i sibicarski ?!??!!?

Poslednja izmena:
Odem da promenim karticu sa klasicne na micro posto samo te koristi moj mob i cekam oko 20 minuta da mi kazu da nema i da mora da cekam sutra popodne da mi jave ... Pri tome placam nekih 177 din ili slicno promenu te plasticne gluposti ... Sta da neko nema tad to a treba ti mob i za familiju i porodicu etc. placam mesecno sve normalno po ugovoru ?!?! Stvarno jadno izgleda... Pri tome nista ne pise na sajtu, jos gore pise "imate prijatelje" sto mi naplacuju prenos sa medijuma na medijum za istu stvar :D Jos kaze da tek uvedeno i da sam dosao pre neki dan ne bi imala ta mogucnost :confused: WTF :D To se koristi godinama u svetu ...

Za te pare imam 2 parceta pice :D Jos da ne govorim da nisam mogao da nadjem case cover ( zastitu) , osim kod neke firme iz BG koja ih naplacuje od 20e pa na gore z:shock: :zroll: To kosta izmedju 5 i10 evra inace za 90% proizvoda iphone 4 case cover...

Dal moguce da svaki biznis u Srbiji se vodi retardirano i sibicarski ?!??!!?

kakva stipsa...jel ti to za ajfon treba?:D:D:D

A ti pređi na androide pa će ti trebati obična kartica.... :mrgreen:
(šala u duhu vjekovne borbe androidaša vs ajfonaša)

Da, u svetu se koriste... Kad pogledaš, u svetu vozovi idu preko 35-40 km/h... Da li si povukao paralelu? ;)
Jedino što mogu da ti kažem je da se strpiš i srećno! :D

A ti pređi na androide pa će ti trebati obična kartica.... :mrgreen:
(šala u duhu vjekovne borbe androidaša vs ajfonaša)

Da, u svetu se koriste... Kad pogledaš, u svetu vozovi idu preko 35-40 km/h... Da li si povukao paralelu? ;)
Jedino što mogu da ti kažem je da se strpiš i srećno! :D

Danas opet odem (posto mi rekli da ce da me zovu da jave a nisu ) da pitam sta se desava jer ne znam ni dal ima, ni dal ce da bude niti sta se desava... I kao opet nista, mora sutra da mi jave posto se ti u Bg nisu organizovali da to naprave i tako dalje. z:((

Pre svega sta god da se desi ako sam ti reko da ti javljam, javim ti "e nista, sutra", a ne da iskuliram i drzim te u mraku na silu, da mora da idem po -15 C tamo posto im isto fixni telefon koji je na sajtu nije u funkciji a klijent sam :D Dal gluplje moze da bude ?!?!?! :D

A nemam inace mob, moj pre neki samsung touchscreen sam poklonio drugaru sto mu se polomio telefon da ima da mu pomognem posto sam racunao da su ovi bar malo normalni i da ce da mi srede to cas kao sto i treba....

Poslednja izmena:
Nista ni danas. Nude mi neku ponudu sto mi ne odgovara jer ne mogu da mi daju micro sim u toj kao akciji sto ja imam ugovor. Mada ona mi zgodna jer taman mi ugovor istice kad mi ne treba vise i nisam u Srbiji i tako dalje ... Tako da necu vise nista da radim, sam cu sebe da usluzim kad to ne rade dobro ovi sto ih placam u Telekom...

Makaze u ruke i na poso' :D

I time se zakljucuje (nadam se) prica oko Telekom-a i promene na micro. Dzabe sve one reklame sto igraju one ribe i likovi, pevaju, sarene scenografije i oni ****** sto crtaju zvezde prstima po nebu ili sta vec kad vidis ti da oni ne mogu osnovno da urade i da zaostali sa tehnologijom za normalnim svetom. Tako da sto kaze Cartman :" Screw you guys, I'm going home." :D

Poslednja izmena:
I nista,epilog teme da sam sam napravio micro od regular sim card, sam sam morao da ubacim podesavanja za internet posto kad sam danas zvao korisnicki servis mi rekli da nemaju podesavanja za iphone 4 i da ne mogu da mi pomognu a naplatili mi 10 dinara razgovor sa onim likom da mi kaze nista. Za te pare imam krem bananicu da kupim ...

Znaci ko god planira da se nadje u istoj/slicnoj situaciji, sam namestas karticu skoro sigurno, sam wap internet i oko mms mora da se iscimas sam da kucas neke kodove od nekog ko zna kao sto radis i za wap... Znaci pomoc od user support maltene nemas a naplate ti razgovor :D Srecno :D

Mada za sve ima nacina, samo hrabro, ko sme taj moze :D Jos da mi samo daju platu u Telekom za Januar sto sam radio njihov posao i super :D

Poslednja izmena:

Back