promena provajdera

Jowwa90

Zainteresovan član
Poruka
349
Zeleo bih da promenim provajdera. Sta mi je tu potrebno? Znam da ima neka fora sa migracionim kodom. Da li je bolje uzeti oriontelekom ili telekom srbije. Citao sam na orionovom sajtu interesantnu ponudu. z:)
 
Ako ti je istekao ugovor sa sadašnjim provajderom, samo treba da vratiš opremu da se odjaviš uzmeš migracioni kod i odeš kod drugog provajdera.
Ja sam na orionu i sasvim mi je dobar...Ali vidim da je telekom imao neke lepe ponude...može im se...
 
Zeleo bih da promenim provajdera. Sta mi je tu potrebno? Znam da ima neka fora sa migracionim kodom. Da li je bolje uzeti oriontelekom ili telekom srbije. Citao sam na orionovom sajtu interesantnu ponudu. z:)


Imam istu dilemu, ali ipak cu jos malo sacekati. Za sada sam na telekomovom 2Mbita adsl-u(dobar, za tri godine ni jedan prekid veze), kazu da ce od 1.2.2011. udvostruciti brzinu i smanjiti cenu...pa da vidimo i to cudo.Inace, mik je: migracioni kod
Migracioni kod (MIK) Telekoma Srbija

Migracioni kod (MIK) – predstavlja mogućnost da na vrlo jednostavan i efikasan način izvršite prelazak (migraciju) sa korišćenja usluge ADSL-a nekog od ISP*-a na korišćenje usluge ADSL tehnologije, koju vam nudi kompanija Telekom Srbija.

Jednostavan način

Želite da iskoristite kvalitet i prednosti ponude Telekoma Srbija, ali već ste potpisali ugovor za ADSL uslugu sa nekim od ISP*-a?
Potreban vam je samo Migracioni kod!
Vaš „stari“ ADSL provajder je obavezan da, na vaš zahtev, izda Migracioni kod.

Migracioni kod (MIK), zatim, navodite u vašoj web prijavi za korišćenje usluge ADSL-a kompanije Telekom Srbija.

Postupak apliciranja možete obaviti i u nekoj od poslovnica Telekoma Srbija.

Ispravan unos Migracionog koda (MIK-a) = efikasna i brza realizacija zahteva.
Bez brige, garantujemo nastavak korišćenja ADSL usluge, bez prekida i mogućnosti da ostanete bez ADSL priključka i u periodu prelaska na ADSL Telekoma Srbija.

Nakon realizacije zahteva, odnosno prelaska na ADSL Telekoma Srbija, preostaje vam da priključite opremu, koju vam obezbeđuje kompanija „Telekom Srbija“.

*ISP = Internet Servis Provajder
 
Poslednja izmena:
Zdravo, i ja sam promenio provajdera negde oko nove godine, uz pomoc MIK-a, i cim sam ga izvadio kod starog provajdera, otisao sam kod novog, odmah su podneli zahtev, i dok sam dosao kuci u roku od 15 minuta, brzina mi je bila povecana preko starog modema (nisam ga vracao jer je kupljen, nije bio pod ugovorom) na 4Mbps umesto starog 1Mbps. Sutradan sam otisao po novu opremu, koja mi nije potrebna, ali neka se nadje...
 
Pozdrav svima.
Ne razumem se bas najbolje u sve ovo oko interneta, pa bih vas zamolio za par saveta. Koristim Telekomov ADSL internet, klik 1 (1.5Mbps) oko 3 godine i placam za to 1550 din mesecno. E sada, video sam na sajtu boljaveza.rs da ima dosta povoljnijih ponuda. Ako ja razumem dobro, Telekom naplacuje 1180 din za prebacivanje kod drugog operatera. Znaci toliko bi me kostalo da uzmem MIK i nastavim da koristim njihov modem??? Ili bi mi bilo bolje samo da raskinem ugovor sa Telekomom, vratim im modem i odem kod drugog provajdera? Bilo kakva preporuka dobro dosla. Hvala.
 
Poslednja izmena:

Back
Top