Zeleo bih da promenim provajdera. Sta mi je tu potrebno? Znam da ima neka fora sa migracionim kodom. Da li je bolje uzeti oriontelekom ili telekom srbije. Citao sam na orionovom sajtu interesantnu ponudu.
Imam istu dilemu, ali ipak cu jos malo sacekati. Za sada sam na telekomovom 2Mbita adsl-u(dobar, za tri godine ni jedan prekid veze), kazu da ce od 1.2.2011. udvostruciti brzinu i smanjiti cenu...pa da vidimo i to cudo.
Inace, mik je:
migracioni kod
Migracioni kod (MIK) Telekoma Srbija
Migracioni kod (MIK) – predstavlja mogućnost da na vrlo jednostavan i efikasan način izvršite prelazak (migraciju) sa korišćenja usluge ADSL-a nekog od ISP*-a na korišćenje usluge ADSL tehnologije, koju vam nudi kompanija Telekom Srbija.
Jednostavan način
Želite da iskoristite kvalitet i prednosti ponude Telekoma Srbija, ali već ste potpisali ugovor za ADSL uslugu sa nekim od ISP*-a?
Potreban vam je samo Migracioni kod!
Vaš „stari“ ADSL provajder je obavezan da, na vaš zahtev, izda Migracioni kod.
Migracioni kod (MIK), zatim, navodite u vašoj web prijavi za korišćenje usluge ADSL-a kompanije Telekom Srbija.
Postupak apliciranja možete obaviti i u nekoj od poslovnica Telekoma Srbija.
Ispravan unos Migracionog koda (MIK-a) = efikasna i brza realizacija zahteva.
Bez brige, garantujemo nastavak korišćenja ADSL usluge, bez prekida i mogućnosti da ostanete bez ADSL priključka i u periodu prelaska na ADSL Telekoma Srbija.
Nakon realizacije zahteva, odnosno prelaska na ADSL Telekoma Srbija, preostaje vam da priključite opremu, koju vam obezbeđuje kompanija „Telekom Srbija“.
*ISP = Internet Servis Provajder