Promena prezimena

Bad Wolf

Primećen član
Poruka
631
Iz privatnih razloga zeleo bih promeniti prezime . Zanima me da li je bolje uzeti neko drugo srpsko prezime ( koje? ) ili neko strano ( opet koje? ) ?
Ne znam kako bi ljudi gledali na coveka sa stranim prezimenom , pogotovo pri zaposljavanju ?
Svaki odgovor dobrodosao .

Iz privatnih razloga zeleo bih promeniti prezime . Zanima me da li je bolje uzeti neko drugo srpsko prezime ( koje? ) ili neko strano ( opet koje? ) ?
Ne znam kako bi ljudi gledali na coveka sa stranim prezimenom , pogotovo pri zaposljavanju ?

Jebbo te patak,da li si ti zdrav ?
Pitaš ljude na Forumu,koje novo prezime da uzmeš....!?

:hahaha:

Uzmes neko cudno strano prezime, pa kad ljudi krenu da te zapitkuju o njemu onda kazes da si ga sam smislio pa ti ne veruju, misle da ih lozis...:D
Salu na stranu...da ne ulazimo u razloge promene prezimena: ako je vec doslo do toga, dobro razmisli. Znam jednog momka koji je promenio prezime zbog losih odnosa sa caletom i uzeo je majcino devojacko prezime.

ја бих променио матични број и лични опис па да кренем из почетка...презиме ме ич не вади

Mene sad živo zanima razlog zbog kojeg bi neko promijenio svoje prezime? Mislim,ne mislim :) lično na tebe,nego uopšteno...
Jedino baš ako je ružno i podrugljivo...E,to bih promijenila,da ne moraju potomci kasnije da se muče...Zabranila bih upotrebu ružnih prezimena...:)

E,sad ako bi baš došlo do moranja,nikad ne bih "izmislila"novo prezime,nego uzela bar neko iz porodice...prezime babe,čukunbabe i slično...Nekako bi mi trebao neki korijen...:)

neke zene mjenjaju kada se udaju, neki ljudi jer im se ne svidja, neki ljudi da ne bi bili diskriminisani po etnickoj osnovi ili osvanuli mrtvi

neki kao ja su djeca razvedenih roditelja i ne svidja im se ideja da nose prezime osobe koju ne poznaju

a da promenish i ime, neko zensko uzmesh, taman da ih bacish u zbun ... pri zaposhljavanju :lol:

,,Желео бих да се не зовем како се зовем, молим Вас, могу ли да променим то?''
,,Можете, господине, а како се зовете?''
,,Зовем се Пера Дупе!''
,,Ух, незгодно, незгодно, покушаћу да Вам помогнем да то што пре промените! А како бисте желели да се зовете?''
,,Желео бих да се зовем Мика Дупе!''

Back