Promena ličnog opisa tokom veze

Da li je u redu napustiti neku osobu ako ona svojim nemarom se zapusti, promeni ličnii opis, recimo jako se udeblja ili prestati voditi računa o sebi, tokom veze?

Ja bih rekla da jeste, jednostavno nije vam privlačna kao osoba koju ste upoznali, na neki način ste prevareni. Šta vi mislite o tome?

(p.s. ne mislim na bolesti i sl)
ako promeni karakter na lose ostavljaj, a ako promeni karakter na bolje drzi u braku

Ako sa 19 godina nije znala kako se prave deca onda to nije hvatanje na bebu nego obljuba nedovoljno mentalno razvijene osobe.
Razumej da ljudi nisu svi potekli iz istog dobrog porodičnog miljea i sredine. 19 godina je još klinka, ako joj roditelji nisu bili podržavajući, nisu objasnili neke stvari, dali podršku u smislu nemoj nikad da dozvoliš da te neko nagovara da radiš stvari koje ne želiš, u koje nisi sigurna...ali i ako se zezneš, reci, imaš apsolutnu podršku, ti si uvek naše dete...nego su u fazonu pazi šta radiš , nemoj posle. Ili ko ti sad- KakO sI mOgLa, jesi li mentalno nerazvijena...onda ti se dete neće poveravati, jedno sranje će da vadi drugim i tako. Ako ima sreće, dobro će proći. Osim toga da li je toliko teško zamisliti da 19godišnjakinja lako može da bude meta predatoru poput ovog. Nije on nju zavoleo, nego video da je dobra prilika i uhvatio je na seljačku foru. Dok se osvestila - gotofo.

Da li je u redu napustiti neku osobu ako ona svojim nemarom se zapusti, promeni ličnii opis, recimo jako se udeblja ili prestati voditi računa o sebi, tokom veze?

Ja bih rekla da jeste, jednostavno nije vam privlačna kao osoba koju ste upoznali, na neki način ste prevareni. Šta vi mislite o tome?

Након годину, две, три брака, или чега већ, жена се знатно угоји зато што се из неког разлога улењила. Немаш појма из ког. Али повећала је број калорија који уноси и смањила је физичку активност.

Твоје мишљење је да муж треба да је остави зато што није иста као што је била на почетку брака и зато што нема званичну дијагнозу, неки озбиљнији поремећај од обичне лењости.

Лењост је врста менталног поремећаја. По теби, ако особа падне у тешку депресију, нпр. неће да устаје из кревета, или неку другу тешку болест, онда је у реду да останемо с њом у браку. Али ако запати неку много блажу варијанту менталног поремећаја, као што је лењост, онда је у реду да је напустимо. Нешто ми ту не штима.

Ако си хтела да причаш о свесном или несвесном претварању мушкарца да су нешто што нису како би привукли пажњу ( "демоверзија" мушкараца, што би рекао наш већ дуго одсутни друг Рус Друг Срба ), то је у реду али то је друга тема. Али то што се неко значајно променио, не значи да се претварао.

Али из уводног поста ми се више чини да се ради о нечему другом. Није проблем превара. Проблем је што неко није испунио наша очекивања. И то поприлично . . . . интересантна очекивања. Типа, "Мислио сам да ћеш увек бити фит, али ти си се сада, после пар година, удебљала. Види каква си крмача. Више ми се не диже на тебе, а мени је то јако битно. Тако да, ај ћао."

pa zavisi kakav je miraz

Apsolutno je legitimno ostaviti osobu koja više nije ono što je vama bilo privlačno, ako se to nije desilo iz nekog razloga na koji ne može da se utiče.

Pa, čak i tada razumem ljude koji napuste tu osobu, jer ne možeš na silu biti sa nekim, ako ti više nije privlačna ta osoba.

Uvek sam govorio, sve je to ok, empatija, ljudski kvaliteti, ali ti treba da imaš seks sa tim narednih 30 godina, muka je terati sebe na to svakodnevno.

I naravno da nije sve u seksu, naravno da nije sve površno, ljubav, porodica, privrženost... Sve ja to razumem, ali zato i postoji rečenica da je dobar seks 20% dobre veze, a loš seks je 80% loše veze.

aneksioznost,depresija? to dodje i uglavnom prodje pa se vratis u normalu ali momenat gde propadnes fizicki i pored necijih molbi nastavljas da se unistavas..ako je njega briga sto bi mene bilo?
Meni skorasnja cura ostavi kwze fejkovo je dovodio u zabludu
Usine me ledja nista ne pomaze mesecima idem kod Neuro kaze I jesi I nisi za operisati Al ako oces ajde
Ja kao ocu necu kazem njoj odo uraditi preoperativnu I da dobijem termin
U medjuvremenu nadjem nekog lika sto namesta ajd da probam njoj precitim jer znam kakva je
Lik me malo ispegla povuce se bol ja iskuliramo operaciju vidimo se ona mi donosi slatku pidzamu za bolnici ja joj kazem odusto od operacije I tu padne raskid...nesto Sam preposnao da bi I ti tako odreagirala...probably brate pobegla u samom startu prvih simptoma bolesti Al tebra navikao idemooo roll on...btw.sad slomio nos recimo I ova cura s kojom Sam nije mi kenjala ni sekund tako da....do cure je

Treba biti lep i zbog prolaznika, a kamoli zbog nekoga ko te svaki dan gleda... valjda nam je cilj da budemo prijatni, da nekome bude lepo sa nama.. svako porimećuje izgled, a ako nas baš briga da li je nekome lepo pored nas onda smo sebični?
nismo sebicni, prosto smo takvi a na partneru je da vidi da li mu to odgovara.

jer kao sto ti ne mozes da teras nekoga da se ponasa kako ti zelis, ni on ne moze da ocekuje da ti priihvatas sve sta on zeli.

nismo sebicni, prosto smo takvi a na partneru je da vidi da li mu to odgovara.

jer kao sto ti ne mozes da teras nekoga da se ponasa kako ti zelis, ni on ne moze da ocekuje da ti priihvatas sve sta on zeli.

Zapravo, jako je sebično razmatrati nešto sa aspekta "ja sam sad takav, pa ti vidi jel ti to ok", a onda ako ta osoba odluči da nije ok da bude "pa da, površna osoba, znao sam, on/a je mene ostavio/la!". :D

Razumej da ljudi nisu svi potekli iz istog dobrog porodičnog miljea i sredine. 19 godina je još klinka, ako joj roditelji nisu bili podržavajući, nisu objasnili neke stvari, dali podršku u smislu nemoj nikad da dozvoliš da te neko nagovara da radiš stvari koje ne želiš, u koje nisi sigurna...ali i ako se zezneš, reci, imaš apsolutnu podršku, ti si uvek naše dete...nego su u fazonu pazi šta radiš , nemoj posle. Ili ko ti sad- KakO sI mOgLa, jesi li mentalno nerazvijena...onda ti se dete neće poveravati, jedno sranje će da vadi drugim i tako. Ako ima sreće, dobro će proći. Osim toga da li je toliko teško zamisliti da 19godišnjakinja lako može da bude meta predatoru poput ovog. Nije on nju zavoleo, nego video da je dobra prilika i uhvatio je na seljačku foru. Dok se osvestila - gotofo.
Lule,mislim da se ona jos nije osvestila jer je jos uvek sa njim iako joj to ne odgovara.
Tada je moglo da prodje na mladost i neiskustvo ali sta se desava sad?

Jel u redu ako se nekome otvori apetit da mu dozvolis da ti ebucka i drugaricu, ili rodjaku....s tim da se zna koja je glavna a koja je samo doeb jer mu se otvorio apetit...nemoj slucajno neko da mi negira da postoji situacija posle upustanja u seksualni zivot da se desava i otvaranje apetita, tj da je potreban doeb....

Jel u redu ako se nekome otvori apetit da mu dozvolis da ti ebucka i drugaricu, ili rodjaku....s tim da se zna koja je glavna a koja je samo doeb jer mu se otvorio apetit...nemoj slucajno neko da mi negira da postoji situacija posle upustanja u seksualni zivot da se desava i otvaranje apetita, tj da je potreban doeb....

Ima o tome na drugiom temama. Ova je o zapuštanju partnera, misli se fizički.

Reci bre nemooo da se stidis...

da znas koliko bi lepih veza opstalo da se ispostuje to mladi pa tek se navrzli pa ono sitno ebuckanje, cini ti se mozes na svakih pet minuta....pa nije ni do osobe, nego do tela....
a one tri drugarice, dve rodjake i drugarica...bele, jedre....nasmejane, sigurno ne zato sto im on prica viceve......

Zapravo, jako je sebično razmatrati nešto sa aspekta "ja sam sad takav, pa ti vidi jel ti to ok", a onda ako ta osoba odluči da nije ok da bude "pa da, površna osoba, znao sam, on/a je mene ostavio/la!". :D

I ja to mislim. Znači venčali se ljudi, posle nekog vremena on/ona reši da jede svaki dan tepsiju kolača, posle te sramota sa tom osobom da šetaš gradom... nema više ništa od one zgodne osobe sa kojom ti je bilo lepo.

Da, sad će da kažu izgled nije bitan, pa jbt bitan je, kako nije.

I onda ta osoba kaže ja sam ovo što sam, ja jedem tepsiju svaki dan, a ti vidi šta češ.

Zato je bitno da je osoba uravnotežena.. i gledati mamu ili roditelje ;). možda se neko utegao malko, pa posle venčanja nastavio da krka.

Naravno gotovo :).
Te bajke o čudovištu koje može postati princ su se zaboravile s pravom ! :)
Ko garantuje da će se trud isplatiti.. na kraju krajeva, ako je sama za sebe zapuštena, nešto nije u redu? Da bi neko bio sposoban za vezu prvo za sebe samog treba da bude sposoban.

Пази сад: Глупи су филмови и књиге са каријерама, јер ни један нобеловац није добио награду јер је писао о каријеристима , већ о судбинама.

Е, ја говорим о судбини, а ко има судбину и карактер ризиковања у добру, тај добија пун живот. Некад жуч, а некад мед !

Poslednja izmena:

Back