Promena ličnog opisa tokom veze

Razumem da ga upoznaš u periodu kad je down ali ipak vidiš ljudske kvalitete u njemu i zaljubiš se u njih. Ali da nekog vadiš i "ulažeš" kao da je malo dete, ljubavni projekat, stvarno je malo kripi, zašto to radiš...pre svega sebi je pitanje.

Mentalitet oskudice. Nema opcija za mene, ne mogu da biram, zato ću da uzmem nešto nikakvo, da ga opravim i onda će da voli samo mene zauvek. Nešto kao Bela Bakster pre nego što razvije prefrontalni korteks ❤️

I ja to mislim. Znači venčali se ljudi, posle nekog vremena on/ona reši da jede svaki dan tepsiju kolača, posle te sramota sa tom osobom da šetaš gradom... nema više ništa od one zgodne osobe sa kojom ti je bilo lepo.

Da, sad će da kažu izgled nije bitan, pa jbt bitan je, kako nije.

I onda ta osoba kaže ja sam ovo što sam, ja jedem tepsiju svaki dan, a ti vidi šta češ.

Zato je bitno da je osoba uravnotežena.. i gledati mamu ili roditelje ;). možda se neko utegao malko, pa posle venčanja nastavio da krka.

Meni je tu najmanji problem sramota prosetati gradom, bas me briga za druge, meni nije privlacno i tacka. To ti je kao da pocnes vezu sa nekom devojkom, a onda ona ode i natetovira se kao jakuza i obrije glavu… i kao, pa ja sam ista ona osoba, zasto tako povrsno… pa, miko, zato je*iga. 😀

Misliš da u takvim scenarijima ljubavni projekat (ako ispadne uspešan) mora obavezno da se otrgne od svog ljubavnog mentora

Screenshot_20240829_120638_com.instagram.android_edit_95539106929692.jpg

Back