Promena ličnog opisa tokom veze

Paula

black cat
Moderator
Poruka
32.944
Da li je u redu napustiti neku osobu ako ona svojim nemarom se zapusti, promeni ličnii opis, recimo jako se udeblja ili prestati voditi računa o sebi, tokom veze?

Ja bih rekla da jeste, jednostavno nije vam privlačna kao osoba koju ste upoznali, na neki način ste prevareni. Šta vi mislite o tome?

(p.s. ne mislim na bolesti i sl)

Особи, коју упознаш као уредну а током везе престане да то да буде, то се може десити једино због неких тежих момената у њеном животу.
Ако је онда само због тога одбациш... Па, пре бих рекао да то ко чини нема посебне људске квалитете.

Da li je u redu napustiti neku osobu ako ona svojim nemarom se zapusti, promeni ličnii opis, recimo jako se udeblja ili prestati voditi računa o sebi, tokom veze?

Ja bih rekla da jeste, jednostavno nije vam privlačna kao osoba koju ste upoznali, na neki način ste prevareni. Šta vi mislite o tome?

u redu je da napustis vezu u kojoj vise nema privlacnosti

Особи, коју упознаш као уредну а током везе престане да то да буде, то се може десити једино због неких тежих момената у њеном животу.
Ако је онда само због тога одбациш... Па, пре бих рекао да то ко чини нема посебне људске квалитете.
ne citas andjele- nemarom!
ne zbog bolesti,depresije,polomljene noge.

ja vidim niz prinmera u realnom životu da se nakon što uđu u brak opuste.. on pusti stomak, a ona takođe se zaokrugli... mislim, ako njima odgovara ok, ali ako jedan vodi računa, a drugi ne, ne mora uvek biti u pitanju teži momenti.. nekad je to prosto venčao sam se i sad više ne moram da pazim ?

Ти што се нагоје по браковима скоро да никад нису ни имали физичке активности, тренинг и слично. Њима су отекли стомаци у дупета нормална појава.

Онај који је водио рачуна о свом изгледу не може из немара да се отромбољи, није то тај тип личности. Може само због неког јаког разлога, негативног.

Počne da liči na partnera pa ko sebe da ebe...mislim da je zanimljivo...

Da li je ok ili nok ce odluciti druga osoba u vezi. Nas bole brige

Ako tako gledamo treba da sutnemo I osobu koja ostari.
Ne dize mu se vise u toj meri, osedi...Zena bude naborana...
Ziveo vecni seks sa random ljudima.
Na taj način mogu da razmišljaju samo nezreli ljudi ili pubertetlije.
Stvarnost je drugačija.
Partneri zajedno stare, sedu kosu i bore ne primećuju.
Važniji je izgrađen odnos i poverenje.

Back