Promena adrese?

Не могу, сем ако стварно не живе одвојено, у личној карти мора да буде стварно место пребивалишта.
То је регулисано законом и кажњиво је уколико ниси пријавио праву адресу.

Не могу, сем ако стварно не живе одвојено, у личној карти мора да буде стварно место пребивалишта.
То је регулисано законом и кажњиво је уколико ниси пријавио праву адресу.

Znaci ti si ona teta sto izdaje licne karte, cim tako dobro znas tematiku 🤔😁

Znaci ti si ona teta sto izdaje licne karte, cim tako dobro znas tematiku 🤔😁
Не, него је колега надрљао јер је наплаћивао путне трошкове на релацији село-град, а живео је у граду :rotf:
Неко га је врв пријавио, полиција ишла пар пута на адресу из лк, није га нашла, комшије дале изјаве, и ево га на суду.
Послодавац тражи назад путне трошкове, а сад му се накачио и СУП због лажне адресе.

Lupetanje i klasicno nasilje administracije....supružnici ne moraju da se vode na istoj adresi da bi recimo supruga koristila zdravstveno osiguranje supruga.
Po zakonu provera adrese nije legalna i jedino važi ono što si napisao kao prebivalište, policajci to ne mogu da utvrde iako postoji kao mogućnost provere....
Ni jedno pravo ne zavisi od mesta stanovanja supružnika ( osim povlašćenog parkinga :) i protivustavne zabrane otkupa stana. )

Не, него је колега надрљао јер је наплаћивао путне трошкове на релацији село-град, а живео је у граду :rotf:
Неко га је врв пријавио, полиција ишла пар пута на адресу из лк, није га нашла, комшије дале изјаве, и ево га на суду.
Послодавац тражи назад путне трошкове, а сад му се накачио и СУП због лажне адресе.
a komšije su zadužene da kontrolišu kada dolazi u stan? Vode evidenciju? Koliko treba da si glup da izjaviš da neko ne živi u svojoj kući?

a komšije su zadužene da kontrolišu kada dolazi u stan? Vode evidenciju? Koliko treba da si glup da izjaviš da neko ne živi u svojoj kući?
Србија, шта да ти кажем...довољно је да кажу да те не виђају на тој адреси.
Полиција иде по пријави, неће сигурно да крене да проверава рендом.

Nece ukoliko si u SNS... mesto prebivalista mozes lako promeniti na sajtu euprave
i glasati u tom mestu...

Postoje pristojni načini da sam čovek prizna gde stanuje, ali kod duboke države vladaju ljudi koji ne znaju za pristojnost niti imaju obrazovanja da se bave tim poslom. Postavljeni su da rade što gore to bolje....

Postoje pristojni načini da sam čovek prizna gde stanuje, ali kod duboke države vladaju ljudi koji ne znaju za pristojnost niti imaju obrazovanja da se bave tim poslom. Postavljeni su da rade što gore to bolje....
Пристојан човек не би дао лажну адресу да би наплатио путне трошкове.
Ради се о стотинак евра месечно, па ти види.

Pojavise se, jer svako moze bez problema da prijavi prebivaliste bilo gde u Srbiji. Bez provere. To nigde nema sem u Srbiji...
А, тоо...не знам, нисам се бавила тиме.
Ја сам адресу променила кад сам се удала, доста је једном од мене.

Recimo, džukele nepismene idu da te proveravaju i to treba da urade tako što isprate tvoje kretanje lično, ali je njima lakše da neki blesavi komšija bude svedok nego da se bakću istraživanjem, ako jednostavnom izjavom pobiješ svedočenje komšije džukele dobiju kritiku pretpostavljenog i odbije im se od plate.
Takodje, ako neki nepismeni pravnik neče supružniku da overi zdravstveno osiguranje, odeš sam u fond i izdaju ti legitimaciju overenu, a pravnika prijaviš njegovom šefu, pa nauči deo posla....

Back