fanstebre
Poznat
- Poruka
- 7.267
Како се носите са самоћом ? Мени рецимо прија с времена на време али од кад ми сви другови побегоше преко гране и од кад ми се све свело на кућа-посао почињем да осећам да сам промашио живот јер га реално и не живим већ више животарим. Све се сведе на одбројавање сати до краја радног времена, одбројавање дана до викенда, одбројавање недеља до одмора..... А и кад доћу ти нерадни дани само ме подсете колико сам усамљен.... Тек кад те узме самоћа схватиш где си....схватиш да ни новац никад није био проблем.... Сад имам новца за све, а све друго сам скоро изгубио...као у неком јјебеном филму..... Све што сам сањао ништа се остварило није и за све што сам се трудио и дао задњу кап емоција и снаге ништа ми се није вратило.....ама ништа, ни мрвица. Раније сам макар живео у неком свету који је мој и са људима са којима се разумем али ово сада већ није мој свет, а године пролазе. За неке ствари које су ме раније испуњавале сам изгубио мотивацију и то је оно најгоре, више немам ни један сан, све сам снове потрошио, а испред мене је само неко сивило, неко отаљавање посла, нека бездушна рутина са људима који нису део мог света.... Губитком тог некадашњег друштвеног живота изгубио сам и прилику да упознам неку жену па ме на све ово и то додатно оптерећује......све у свему дефинитивно најтамнији период живота.....а кад се само сетим да сам био убеђен да ће до ових година све бити феноменално и да ћу се средити, жена, деца, срећа, радост, бла бла......е будале... Човеку је дефинитивно потребно да буде део неког клана људи са којима је на истој таласној дужини.....тек кад то изгубиш схватиш колико ти је то помогло да сачуваш главу од црнила и да лакше идеш кроз живот. А за самоћу треба велика снага, самоћа баш, баш исцрпљује
Poslednja izmena: