Promaseni poklon

ivana poklanjam ti plisanu kucu
sharpei.jpg

:)
 
Za svakog Sv. Nikolu dobijem duxer od tetke.Ranije su to bili lepi, jednostavni duxeri (upravo nosim jedan od njih), a u poslednje vreme sve neke bedarije...
Za ovu slavu sam dobio dux Manchester Uniteda, a bas ih nesto i ne gotivim!
A za proslu slavu one sa relly duxeve sa onim silnim reklamama bljak! :p
 
E da,ja sam jednom dobila iz Italije markirane farke koje su bas puno kostale,a bas su bile ruzne(dolje se suzavaju,preduboke su)...Ok,znam da su dali mnogo para za mene i hvala im,ali mogli su da pitaju kakve farke volim.Mnogo mi je ljepse kada mi neko pokloni cokoladu sa keksom(koju najvise volim) nego nesto skupo,a da mi se nimalo ne svidja.
 
mala vestica:
Da li postoji neki poklon koji ste dobili,a da vam se ne svidja?Znate ono kada dobijete poklon koji je vama bas ruzan,ali ipak razvucete osmijeh i kazete,,Hvala,bas je lijep**?Svi znamo za ono poklonu se ne gleda u zube,ali ajde recite iskreno...Briga me ako neko kaze da je tema glupa,navikla sam na to.PA?

Dobila sam hiljadu takvih poklona... i uvek sam razvukla kez i rekla da mi sve svidja...jbg...takav ti je zivot. Mora nesto i da se istrpi....
 
dobila sam dosta takvih poklona,al jbg...nema svako isti ukus..
a zadnjh godina stalno dobijam igracke,jeste to slatko,ali imam ih mnogo i rekla sam drugaricama da mi vise ne kupuju igracke... :) :?
 

Back
Top