Promašena tema?

Zoroastar

Domaćin
Poruka
3.783
'Ajde jedno kontrapitanje:
Ko je najveći istinozborac na političkoj sceni Srbije?
Lako je naći lažove.

Preporuka: Ne trudite se uzalud. Lakše je krdu slonova proći kroz iglene uši, nego političaru da ispuni obećanje.

По мом мишљењу, Бранко Павловић.
Додуше, није класичан политичар али учествује у политичком животу Србије.
Даље, ту је Драган Вујадиновић, бивши посланик ДС-а а сада градоначелник Косјерића...

По мом мишљењу, Бранко Павловић.
Додуше, није класичан политичар али учествује у политичком животу Србије.
Даље, ту је Драган Вујадиновић, бивши посланик ДС-а а сада градоначелник Косјерића...

Oho. Napredujemo. Nego, za očekivati je da Vujadinović, na primer, izađe iz DS. Da se ne kontaminira okruženjem;)

Oho. Napredujemo. Nego, za očekivati je da Vujadinović, na primer, izađe iz DS. Da se ne kontaminira okruženjem;)

Мислим да је дао оставку на место посланика када је изабран за градоначелника. Да ли је још у ДС-у не знам, али да је добар човек то је сигурно. И пуно ради у корист свог града.

'Ajde jedno kontrapitanje:
Ko je najveći istinozborac na političkoj sceni Srbije?
Lako je naći lažove.

Preporuka: Ne trudite se uzalud. Lakše je krdu slonova proći kroz iglene uši, nego političaru da ispuni obećanje.

Pokušavam da se setim ali mi ne ide ....KADA JE VOJISLAV KOŠTUNICA SLAGAO ? ....pazite sećam se da je NEKOGA KRITIKOVAO , PA ONDA SA NJIM PRAVIO NEPRINCIPIJELNU KOALICIJU ....SEĆAM SE I DA JE MENJAO POLITIČKE STAVOVE PO ODREĐENIM PITANJIMA .... DANAS MISLIM OVO SUTRA ONO ...ALI DA JE SLAGAO ---- u smislu , obećao nešto pa nije održao obećanje ili rekao da je uradio nešto što nije uradio ..... TOGA SE ZAISTA NE SEĆAM .....no moguće je i da mi je slabo pamćenje ...

Back