Prolećna ponuda "Er Srbija" za 48 destinacija

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
64.695
Info

Prolećna ponuda “Er Srbija” za 48 destinacija: Karte već od 39 evra

“Er Srbija” je pripremila prolećnu akciju koja će trajati od 8. do 19. marta i tokom koje će putnici moći da kupe avio-karte za 48 destinacija u regionu i Evropi po početnoj ceni od 39 evra.
Karte za putovanja od 15. marta do 15. maja po ceni počev od 39 evra po smeru mogu se kupiti za Banjaluku, Barselonu, Atinu, Tivat, Podgoricu, Zagreba, Solun, Bukurešt, Skoplje, Sofiju, Tiranu, Sarajevo, Ljubljanu, Maltu i Budimpeštu, navode u saopštenju iz “Er Srbije”.
“Ukoliko ste planirali da ovog proleća sa porodicom ili prijateljima krenete put neke od poznatih metropola širom Evrope, ‘Er Srbija’ vam pruža priliku da do njih dođete brzo i jednostavno, po izuzetno povoljnim cenama. Neka vam naša promotivna akcija bude povod za putovanja”, izjavila je viša menadžerka za upravljanje prihodima “Er Srbije” Maša Vasović.
Za Rim, Štutgart, Oslo, Kopenhagen, Stokholm, Bolonju, Nirnberg, Hanover, Diseldorf, Veneciju, Milano, Larnaku, Bari ili Kataniju, kako najavljuju, karte se mogu kupiti po ceni počev od 49 evra po smeru.
“Putnicima koji planiraju putovanje do Salzburga, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Madrida, Valensije, Istanbula, Ankare, Berlina, Malage, Frankfurta, Pariza, Amsterdama, Lisabona i Izmira, karte su dostupne po promotivnoj ceni počev od 59 evra, odnosno od 79 evra po smeru do Londona”, navode iz avio-kompanije.
Do Tel Aviva, najnovije destinacije u mreži “Er Srbije”, tokom trajanja promotivne akcije, kako kažu, karte se mogu kupiti po ceni počev od 99 evra po smeru.
 
Išla da vidim i ovo se odnosi na jedan smer. Kad tražiš povratnu izadje mnogo skuplje.
Znači posebno kupiti oba smera. I ako nisi duduk da negde preko bukinga izabereš mesto za spavanje može odmor da izadje jeftino. Ili vikend zašto da ne?
Mi smo preko prethodne njihove akcije kupili karte. Slicno ovome je bilo. Samo treba traziti datume da karta bude po toj ceni i do tamo i u povratku.
Svakako je mnogo povljnije nego sto obicno bude.
 
Išla da vidim i ovo se odnosi na jedan smer. Kad tražiš povratnu izadje mnogo skuplje.
Znači posebno kupiti oba smera. I ako nisi duduk da negde preko bukinga izabereš mesto za spavanje može odmor da izadje jeftino. Ili vikend zašto da ne?
Mora da se ide preko redovne pretrage. Samo nekoliko datuma ima tu sniženu cenu i mora se iskombinovati odlazni i dolazni. Nekada to bude tri dana razlike nekada deset. Kome treba dobro dođe pa neka je i 50€ manje kombinovano.

Mi smo povratnu za Atinu uzeli za ~90€ na prošloj akciji, nije sjajno ali svakako je bolje od 150-200€ u redovnoj ponudi. Eto za tih 60€ imamo 2 večere tamo. A ovde je 60 po osobi. Malo li je.
 
Poslednja izmena:

Back
Top