ПРОКЛЕТСТВО КИПАРСКИХ ПАРА! МРТВИ СУ СВИ КОЈИ СУ ЗНАЛИ ГДЕ ЈЕ 3,5 МИЛИЈАРДЕ!

Sve je vrlo moguce, s tim sto su neki, mozda kao Borka, hteli da polako vrate taj novac u zemlju krz fondove za razvoj poljoprivrede, (pa je poginula na iznenadni nacin i to kao stara), a neki su i danas u strukturama vlasti a koji su jos iz tog vremena.

A moguce je i da je postojao "dil", da se kroz kasnije pljackaske privatizacije samo iznese jos veci novac iz zemlje, zato 5. oktobar nikad nije uspeo. I svi "zadovoljni". Ko bi znao, nije nemoguce...?

U svakom slucaju mislim da te pare nikad nece biti nadjene jer su potrosene, ali je moguce naci vinovnike i privesti ih licu pravde, pa ma da su iz stare garniture iz 90-tih godina, ma iz nove od posle 5. oktobra.

- - - - - - - - - -

3.5m milijardi maraka nije isto sto i 5 miliona dolara, sve i da je tako. U pitanju su mnogo vece pare koje je neko izneo jos ranije. Mozda je toplatio bas neko od njegovih bivsih saradnika ili "biznismena".

Престани "мислити", глава ће те заболети од "размишљања! ;)

ЗАР ЈЕ МОГУЋЕ да још ћускијате на "теми", а да НИКО нема појма ни одговор - ЗАШТО ЈЕ НОВАЦ "ИЗНОШЕН"?

Кипарска банка је основана из једног јединог разлога: НАД СРБИЈОМ ЈЕ ЗАПАДНИ НАЦИЗАМ применио до тада
невиђену економску и сваку другу блокаду која је између осталог СПРЕЧАВАЛА И ПЛАЋАЊА ПРЕМА ИНОСТРАНСТВУ,
а да би се преживело, да би се могле платити најпотребније сировине и слично, МОРАЛО СЕ ПРОНАЋИ НАЧИНА
ДА СЕ УПРКОС БЛОКАДИ изврши плаћање према добављачима који су и поред свега било вољни сарађивати са СРЈ!

Да није било "Кипарских пара", многи од "дискутаната"-мрсомуда, вероватно да данас не би били живи.

Престани "мислити", глава ће те заболети од "размишљања! ;)

ЗАР ЈЕ МОГУЋЕ да још ћускијате на "теми", а да НИКО нема појма ни одговор - ЗАШТО ЈЕ НОВАЦ "ИЗНОШЕН"?

Кипарска банка је основана из једног јединог разлога: НАД СРБИЈОМ ЈЕ ЗАПАДНИ НАЦИЗАМ применио до тада
невиђену економску и сваку другу блокаду која је између осталог СПРЕЧАВАЛА И ПЛАЋАЊА ПРЕМА ИНОСТРАНСТВУ,
а да би се преживело, да би се могле платити најпотребније сировине и слично, МОРАЛО СЕ ПРОНАЋИ НАЧИНА
ДА СЕ УПРКОС БЛОКАДИ изврши плаћање према добављачима који су и поред свега било вољни сарађивати са СРЈ!

Да није било "Кипарских пара", многи од "дискутаната"-мрсомуда, вероватно да данас не би били живи.

Ne pise se bre i ne misli na te pare, one su vec potrosene neka bude i u tu svrhu, nego o parama koje su 'resto" preostale od pljacke, otimacine u ratovima i stranackim dilovima, ali kasnije i od privatizacija, na privatnim racunima.

Ne pise se bre i ne misli na te pare, one su vec potrosene neka bude i u tu svrhu, nego o parama koje su 'resto" preostale od pljacke, otimacine u ratovima i stranackim dilovima, ali kasnije i od privatizacija, na privatnim racunima.
Vama promašenima i neostvarenima, sve je pljačka! ;)

Ti jos samo malo, pa kao ova Barbara. Babava Barbara Kerkyra. :hahaha1:

_nobody_

биће да је то карактерна особина нашег народа.
шта,ти не би гледао своје дупе,ако ти се укаже прилика[emoji38]
ако сам се ичега нагледала онда је то да овде скоро па свако има своју цену:(
Ma da... Od alavog oca...
Vidiš ima i onih koji misle na javno dobro, nismo svi alavi i da gledamo samo svoje dupe makar i po cenu uništavanja drugih... Taj kapitalistički fazon ne guraj svakome pod nos, nekome smrdi.

.

Видим да си заћутао иако си се претходно заглушујуће раскокодакао...

Две трећине зајма за Србију је до 1999. и злочинчке агресије НАТО терористичке организације, враћено. У девизама - страној валути!

Значи, у време највећих санкција откад свет постоји и ратова у окружењу враћено је две трећине дуга људима који су уплатили.

Хиперинфлација је у Србији трајала од половине јула 1993. до 24. јануара 1994., значи око шест месеци и као ножем је пресечена што је својеврсно економско чудо.

Милошевићу можеш свашта да замериш, али да је умео са парама, умео је.

Језда и Дафина нису били банке и то је био својеврстан тест интелигенције.

Као што су данас избори у Србији, али то је друга тема...

.

a koliko je prikupljeno deviza tokom tog ,,zajma"...pojasni malo

Imaš li neki bolji odgovor od pregalaštva tvoje porodice?

imam...tada sam pripadao ogromnoj većini srpskog naroda...a bilo je i onih koji su super živeli...roditelji mog školskog druga su izvukli dva stana u Beogradu i napravili vikendicu u okolini Kruševca..postali partijski funkcioneri...od 1992 do 1995 stekli te nekretnine...danas je moj školski drug na pozicijama visokog funkcionera u sns..dok je svog sina ubacio kao obezbeđenje jedne srpske ambasade...DOBRO IM IDE PATRIOTIZAM

Možda grešim ali sa ove distance te sankcije su otvorile vrata korupciji

Sankcije su bile uvedene državi a ne pojedincima , pa tako ta država nije mogla kupiti naftu, ali je moga pera perić da je kupi.

(zato sada imaš one liste ruskih poslovnih ljudi kojima se uvode sankcije)

Iz tog razloga su državni poslovi prebacivani na fizička lica, koji su to naravno radili u većini slučajeva za "provizije".
Zapravo u toj državi je nastala opšta pljačka - i sama prodaja stanova za 100 eur je bila pljačka - legalizovana i podržana

Sad ako ti je ok da se otkupi stan za 100 eur, sasvim treba da ti bude korektno i da je neko uzeo naknadu od par miliona eur zato što je "kršio međunarodne sankcije" i svoj lik i delo stavio u tu funkciju da nabavlja oružje, lekove, hranu i sve što treba za državu.

Sankcije su bile uvedene državi a ne pojedincima , pa tako ta država nije mogla kupiti naftu, ali je moga pera perić da je kupi.

Iz tog razloga su državni poslovi prebacivani na fizička lica, koji su to naravno radili u većini slučajeva za "provizije".
Zapravo u toj državi je nastala opšta pljačka - i sama prodaja stanova za 100 eur je bila pljačka - legalizovana i podržana

Sad ako ti je ok da se otkupi stan za 100 eur, sasvim treba da ti bude korektno i da je neko uzeo naknadu od par miliona eur zato što je "kršio međunarodne sankcije" i svoj lik i delo stavio u tu funkciju da nabavlja oružje, lekove, hranu i sve što treba za državu.

ovi su imali stan u Kruševcu...dobijen od IMK 14 Oktobar...pa su otišli za Beograd, tamo se ,,razveli"...otac mog školskog je bio sps funkcioner u Kruševcu, u Beogradu je njegova majka počela da radi u DIPOS-u...posle razvoda je dobila stan kao samohrana majka....i otac mu se skućio iz državnog fonda...1995 napravili su vikendicu...u to vreme je sigurno koštalo minimum 50 000 maraka, plac je plaćen oko 12 000 maraka...moj školski se često pojavljuje na konferencijama i prosipa demagogiju i patetiku o patriotizmu i sličnim zezalicama...i on je dobio stan od države...a sina je ubacio kao obezbeđenje u jednu srpsku ambasadu, mali je završio ,,fakultet"...a čuo sam od nekih Kruševljana da firma, koju ima njegova sestra...da ,,neko drugi" stoji iza toga...ETO VIDIŠ KAO IM SUPER IDE PATRIOTIZAM

I ja hteo da pitam za Dinkića. I još a gde je Čeda???

Takodje, neko je dobio pet miliona eura za isporučivanje Slobodana Miloševića u HAG. A ko, još uvek se ne zna. Sadašnja vlast kao da kolaborira sa prethodnom i o tome nemo ćuti!

Dinkić je lopurda. Opljačao PŠ.
Čeda prašak bio kurir izmedju dilera iz Šilerove i Djindjića.
Pare za Slobu uzeo Djindjić, koji je tada radio za DND.
Djindjića su ubili kada je pokušao da se izviče i osamostali.
Organizator MI-5

ovi su imali stan u Kruševcu...dobijen od IMK 14 Oktobar...pa su otišli za Beograd, tamo se ,,razveli"...otac mog školskog je bio sps funkcioner u Kruševcu, u Beogradu je njegova majka počela da radi u DIPOS-u...posle razvoda je dobila stan kao samohrana majka....i otac mu se skućio iz državnog fonda...1995 napravili su vikendicu...u to vreme je sigurno koštalo minimum 50 000 maraka, plac je plaćen oko 12 000 maraka...moj školski se često pojavljuje na konferencijama i prosipa demagogiju i patetiku o patriotizmu i sličnim zezalicama...i on je dobio stan od države...a sina je ubacio kao obezbeđenje u jednu srpsku ambasadu, mali je završio ,,fakultet"...a čuo sam od nekih Kruševljana da firma, koju ima njegova sestra...da ,,neko drugi" stoji iza toga...ETO VIDIŠ KAO IM SUPER IDE PATRIOTIZAM

Sve što ti pišeš je tačno... Niko to ne osporava. Samo ti kažem kakav je mehanizam bio i zašto.

Kada je trebala država da uđe u normalne tokovo, da bude "ko je jemio jemio je" sada idemo po pravilima - zavrću se slavine - tada je došao 5 oktobar.

PROKLETSTVO KIPARSKIH PARA! MRTVI SU SVI KOJI SU ZNALI GDE JE 3,5 MILIJARDI! Velja Ilić progovorio o velikoj tajni MILOŠEVIĆEVOG novca! Evo ko je AVIONOM iznosio džakove!
10.12.2018.

Ljudi sa informacijama o iznošenju para iz države tokom sankcija završili su život pod sumnjivim okolnostima. Šef NS kaže da su pretekli samo on i Dinkić.

Afera „kiparske pare“, teška oko 3,5 milijardi tadašnjih nemačkih maraka, do danas nije dobila epilog. Ljudi koji su znali sve o tome život su završili tragično i pod sumnjivim okolnostima, a i dokumentaciji se gubi svaki trag!

Naime, Velimir Ilić, kojeg je Vlada Srbije 2001. imenovala za šefa tima za rasvetljavanje ovog slučaja, otkriva da je dokumentacija o iznošenju državnog novca na Kipar tada predata vlastima u Beogradu, ali da je potom misteriozno nestala. On kaže i da su - osim njega i Mlađana Dinkića - mrtvi skoro svi akteri koji su učestvovali u ovoj aferi ili su kasnije pokušavali da utvrde gde je završio državni novac koji je devedesetih, tokom sankcija, nošen na Kipar.

Zataškavanje

- To je velika pljačka, koju je neko zataškao. Ali nije nikad kasno da se to aktivira i pokrene istraga jer tokovi novca ostavljaju trag, iako su svi učesnici te afere, odnosno svi akteri u lancu, pod zemljom - započinje Ilić priču za Kurir i dodaje:

- Žika Petrović, direktor „Jata“, pilotirao je kad su pare prebacivane. Badža (Radovan Stojičić, ministar policije) pratio je i obezbeđivao prenošenje novca, a Kundak (Zoran Todorović, direktor „Beopetrola“) imao je ovlašćenje da podiže pare, kupuje naftu... Svi su likvidirani, a slučajevi nisu rasvetljeni.

1692005_0206-zorana-jevtic_ff.jpg

Dobili papire

Ilić ističe da nije rezrešen ni slučaj smrti bankarke Borke Vučić, koja je poginula pod čudnim okolnostima:

- Ona je u ovom lancu novac primala, knjižila, pratila njegove tokove, pravila dokumentaciju. Ta žena je sve znala, sve papire je imala. A posle 2000. želela je da se taj novac vrati, čak je pravila i neke projekte da se ulaže u poljoprivredu. Umrla je u saobraćajki.

Uz Ilića, u tročlanom Vladinom radnog timu bili su i po jedan predstavnik MUP i NBS. Oni su, svedoči Ilić, od tadašnjeg kiparskog predsednika i ministra policije dobili svu dokumentaciju o novcu koju je Srbija imala na računima u toj zemlji. Papiri su, kako tvrdi, završili kod premijera Đinđića i tadašnjeg ministara pravde Vladana Batića i guvernera NBS Mlađana Dinkića, ali da ne zna kakva je sudbina tih dokumenata:

- Đinđić je ubijen, Batić je podneo krivične prijave za tu aferu, ali je preminuo. Živi smo samo Dinkić i ja. Mene je sam bog spasao. Dva puta su me napadali, imao sam teške povrede glave. Preživeo sam, ali činili su sve da me iskopromituju, ismeju, naprave budalom, smanje rejting... I nikad me niko nije pozvao iz zvaničnih institucija na razgovor.
AKTERI AFERE

Živorad Žika Petrović
PILOTIRAO TOKOM PREVOŽENJA PARA

1702577_0606epa_ff.jpg

• Nekadašnji generalni direktor „Jata“
  • Izrešetan sa četiri metka 25. aprila 2000. Naručioci i izvršioci ubistva nisu otkriveni

Radovan Stojičić Badža
OBEZBEĐIVAO TRANSPORT NOVCA

1702587_0605epa_ff.jpg

• General policije, načelnik Službe javne bezbednosti, zamenik ministra unutrašnjih
  • Ubijen u noći između 10. i 11. aprila 1997. Napadač nije otkriven

Borka Vučić
PRIMALA PARE, KNJIŽILA, PRAVILA DOKUMENTACIJU

1702575_0607marina-lopicic_ff.jpg

• Nekadašnja direktorka Beogradske banke i bliski saradnik i finansijski ekspert Slobodana Miloševića
  • 1. avgusta 2009, u 83. godini, poginula na auto-putu Beograd-Niš pod misterioznim okolnostima

Zoran Todorović Kundak
IMAO OVLAŠĆENJA DA PODIŽE NOVAC

• Nekadašnji visoki funkcioner JUL i direktor „Beopetrola“
  • Likvidiran 24. oktobra 1997. Nepoznati ubica ispalio dva rafala

Vladan Batić
PODNEO KRIVIČNE PRIJAVE ZA AFERU „KIPARSKE PARE“

1702571_0609_ff.jpg

• Ministar pravde u vladi Zorana Đinđića
  • Preminuo 29. decembra 2010, posle duge i teške bolesti

Zoran Đinđić
INICIRAO POTRAGU ZA KIPARSKIM PARAMA

1702573_0608profimredia_ff.jpg

• Premijer Srbije nakon 2000.
  • Ubijen 12. marta 2003. godine

А шта ви мислите??? Хоће ли икад бити пронађене и враћене Србији 3,5 милијарде ИЛИ ЋЕ САДА И ВЕЉУ ИЛИЋА ДА РОКНУ???

1109399016.jpg

Ево народе паре, неких 3-4 милијарде... А ево овде пише и да су од јуче МОЈА ДЕДОВИНА

Тако је госпа Нато, до речи се слажем са Вама.
Једини гори од српских политиканата је народ који је душом и тијелом за уз њих.

- - - - - - - - - -

Sve što ti pišeš je tačno... Niko to ne osporava. Samo ti kažem kakav je mehanizam bio i zašto.

Kada je trebala država da uđe u normalne tokovo, da bude "ko je jemio jemio je" sada idemo po pravilima - zavrću se slavine - tada je došao 5 oktobar.

Сем неуспешних и противуставних гашења банака (Беобанка још постоји прим. р.п.)
петолистопадаши су успешно угасили врхунски систем контроле тока новца СДК.
Нит се зна ко пије нит ко плаћа а почело и на црно да се ради.
Држави смета сиво али црно јок.

šta da pomogne, da objasni kako je sve to funkcionisalo...da bude svedok saradnik..pa i ona sama je učesnik u tim pljačkama, trebala bi da zaglavi tri doživotne robije
Pa vidiš, i šef surčinskog klana postao je svedok saradnik i nije mu suđeno. I ne samo da mu nije suđeno, nego mu je ostalo sve što je "zaradio", pa je još i država sklapala sa njim poslove asfaltiranja. Znači da može i bez tri doživootne robije.

језда,дафина и карић су милошевићеви пајтоси.
давно је било и не могу да се сетим који су се све политичари
појављивали на тв како улажу новац на сигурицу.
нисам учествовала па ми се нешто не напреже :lol:

како год,и ја жалим што је власт након 2000-те, вратила новац од овог тројца. за редовне банке ок.
па кад их пљују нека макар има зашто да их пљују. овако, шта рећи...
наравно, обрачунали су узету камату, и вратили преостали део.
ако је неко хтео одмах умањено је било мислим за пола, остало је ишло на рате, једном годишње.

- - - - - - - - - -

недостаје социјалистичка и јулина пљачка србије.
од 90-тих до 2000-те :zper:

- - - - - - - - - -

прешли код најпоштенијих. социјалиста,радинапредних,убга
A da se prisetimo i ko se sve vakcinisao protiv onog strašnog gripa, a na kraju na**bala samo Vukajlovićka, ostali "nit' luk jeli, nit' luk mirisali".

Тако је госпа Нато, до речи се слажем са Вама.
Једини гори од српских политиканата је народ који је душом и тијелом за уз њих.

- - - - - - - - - -

Сем неуспешних и противуставних гашења банака (Беобанка још постоји прим. р.п.)
петолистопадаши су успешно угасили врхунски систем контроле тока новца СДК.
Нит се зна ко пије нит ко плаћа а почело и на црно да се ради.
Држави смета сиво али црно јок.

narod je već navikao na korupciju i lopovluk...to mu dođe nešto uobičajeno u sadašnje vreme...pitanje bi bilo, da li bi upšte mogli da poveruju da se Srbija zaista promenila

a koliko je prikupljeno deviza tokom tog ,,zajma"...pojasni malo

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o vraćanju Zajma za privredni preporod Srbije
06.09.2002.

Zajam za privredni preporod Srbije raspisan je 1980. (ispravka: treba 1989) godine i ukupno je prikupljeno 88,1 milion dolara, ali zbog kamata dug je narastao na 151,1 milion dolara. U periodu od 1994. do 1999. godine, vraćeno je 108,4 miliona dolara i preostalo je još 50,5 miliona evra. Vlada Srbije usvojila je Zakon o vraćanju Zajma za privredni preporod Srbije i predložila ga Parlamentu na usvajanje - rekao je Božidar Đelić, ministar finansija na jučerašnjoj konferenciji za štampu u Vladi Srbije.

http://www.mfin.gov.rs/newsitem.php?&id=4126&change_lang=ls

Не разумем зашто волиш да лупеташ, а све информације су ти на дохват прстију ...

.

PROKLETSTVO KIPARSKIH PARA! MRTVI SU SVI KOJI SU ZNALI GDE JE 3,5 MILIJARDI! Velja Ilić progovorio o velikoj tajni MILOŠEVIĆEVOG novca! Evo ko je AVIONOM iznosio džakove!
10.12.2018.

Ljudi sa informacijama o iznošenju para iz države tokom sankcija završili su život pod sumnjivim okolnostima. Šef NS kaže da su pretekli samo on i Dinkić.

Afera „kiparske pare“, teška oko 3,5 milijardi tadašnjih nemačkih maraka, do danas nije dobila epilog. Ljudi koji su znali sve o tome život su završili tragično i pod sumnjivim okolnostima, a i dokumentaciji se gubi svaki trag!

Naime, Velimir Ilić, kojeg je Vlada Srbije 2001. imenovala za šefa tima za rasvetljavanje ovog slučaja, otkriva da je dokumentacija o iznošenju državnog novca na Kipar tada predata vlastima u Beogradu, ali da je potom misteriozno nestala. On kaže i da su - osim njega i Mlađana Dinkića - mrtvi skoro svi akteri koji su učestvovali u ovoj aferi ili su kasnije pokušavali da utvrde gde je završio državni novac koji je devedesetih, tokom sankcija, nošen na Kipar.

Zataškavanje

- To je velika pljačka, koju je neko zataškao. Ali nije nikad kasno da se to aktivira i pokrene istraga jer tokovi novca ostavljaju trag, iako su svi učesnici te afere, odnosno svi akteri u lancu, pod zemljom - započinje Ilić priču za Kurir i dodaje:

- Žika Petrović, direktor „Jata“, pilotirao je kad su pare prebacivane. Badža (Radovan Stojičić, ministar policije) pratio je i obezbeđivao prenošenje novca, a Kundak (Zoran Todorović, direktor „Beopetrola“) imao je ovlašćenje da podiže pare, kupuje naftu... Svi su likvidirani, a slučajevi nisu rasvetljeni.

1692005_0206-zorana-jevtic_ff.jpg

Dobili papire

Ilić ističe da nije rezrešen ni slučaj smrti bankarke Borke Vučić, koja je poginula pod čudnim okolnostima:

- Ona je u ovom lancu novac primala, knjižila, pratila njegove tokove, pravila dokumentaciju. Ta žena je sve znala, sve papire je imala. A posle 2000. želela je da se taj novac vrati, čak je pravila i neke projekte da se ulaže u poljoprivredu. Umrla je u saobraćajki.

Uz Ilića, u tročlanom Vladinom radnog timu bili su i po jedan predstavnik MUP i NBS. Oni su, svedoči Ilić, od tadašnjeg kiparskog predsednika i ministra policije dobili svu dokumentaciju o novcu koju je Srbija imala na računima u toj zemlji. Papiri su, kako tvrdi, završili kod premijera Đinđića i tadašnjeg ministara pravde Vladana Batića i guvernera NBS Mlađana Dinkića, ali da ne zna kakva je sudbina tih dokumenata:

- Đinđić je ubijen, Batić je podneo krivične prijave za tu aferu, ali je preminuo. Živi smo samo Dinkić i ja. Mene je sam bog spasao. Dva puta su me napadali, imao sam teške povrede glave. Preživeo sam, ali činili su sve da me iskopromituju, ismeju, naprave budalom, smanje rejting... I nikad me niko nije pozvao iz zvaničnih institucija na razgovor.
AKTERI AFERE

Živorad Žika Petrović
PILOTIRAO TOKOM PREVOŽENJA PARA

1702577_0606epa_ff.jpg

• Nekadašnji generalni direktor „Jata“
  • Izrešetan sa četiri metka 25. aprila 2000. Naručioci i izvršioci ubistva nisu otkriveni

Radovan Stojičić Badža
OBEZBEĐIVAO TRANSPORT NOVCA

1702587_0605epa_ff.jpg

• General policije, načelnik Službe javne bezbednosti, zamenik ministra unutrašnjih
  • Ubijen u noći između 10. i 11. aprila 1997. Napadač nije otkriven

Borka Vučić
PRIMALA PARE, KNJIŽILA, PRAVILA DOKUMENTACIJU

1702575_0607marina-lopicic_ff.jpg

• Nekadašnja direktorka Beogradske banke i bliski saradnik i finansijski ekspert Slobodana Miloševića
  • 1. avgusta 2009, u 83. godini, poginula na auto-putu Beograd-Niš pod misterioznim okolnostima

Zoran Todorović Kundak
IMAO OVLAŠĆENJA DA PODIŽE NOVAC

• Nekadašnji visoki funkcioner JUL i direktor „Beopetrola“
  • Likvidiran 24. oktobra 1997. Nepoznati ubica ispalio dva rafala

Vladan Batić
PODNEO KRIVIČNE PRIJAVE ZA AFERU „KIPARSKE PARE“

1702571_0609_ff.jpg

• Ministar pravde u vladi Zorana Đinđića
  • Preminuo 29. decembra 2010, posle duge i teške bolesti

Zoran Đinđić
INICIRAO POTRAGU ZA KIPARSKIM PARAMA

1702573_0608profimredia_ff.jpg

• Premijer Srbije nakon 2000.
  • Ubijen 12. marta 2003. godine

А шта ви мислите??? Хоће ли икад бити пронађене и враћене Србији 3,5 милијарде ИЛИ ЋЕ САДА И ВЕЉУ ИЛИЋА ДА РОКНУ???

gde je?živa je

Mira-02.jpg

1702609_asd_ls.jpg

MISTERIJA...
P

Zataškavanje

https://www.kurir.rs/vesti/politika...m_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena+prometa
Има ли смисла прича Веље Илића или као по обичају само Вељино испразно подсећање да је он још ту и да нешто зна.
Можда је Вељина претпоследња реченица и одраз реакције на његове тврдње:,,.....ali činili su sve da me iskopromituju, ismeju, naprave budalom, smanje rejting...''
Добро Вељо, запамтићемо да си још ту и да пуно тога знаш!

Back