ПРОКЛЕТСТВО КИПАРСКИХ ПАРА! МРТВИ СУ СВИ КОЈИ СУ ЗНАЛИ ГДЕ ЈЕ 3,5 МИЛИЈАРДЕ!

zajam za preporod Srbije...Jezda i Dafina...zaplena devizne štednje...besomučno štampanje dinara...šticung deviza...KAKO BI TO NAZVAO

.

Твојим незнањем.

Брукаш се овде флоскулама које ти је неко усадио, а појма немаш о чему причаш.

.

.

Твојим незнањем.

Брукаш се овде флоскулама које ти је неко усадио, а појма немаш о чему причаш.

.

tebi su to floskule...kao da se to nikada nije dogodilo, već sam ja izmislio...živim u Australiji, pa sam kao negde to pročitao

tebi su to floskule...kao da se to nikada nije dogodilo, već sam ja izmislio...živim u Australiji, pa sam kao negde to pročitao

.

Шта ти знаш о зајму за препород Србије?

Немаш појма.

Само ти је неко реко да је "Слобо укро паре" и овде понављаш као папагај...

.

.

Шта ти знаш о зајму за препород Србије?

Немаш појма.

Само ти је неко реко да је "Слобо укро паре" и овде понављаш као папагај...

.

a šta ti znaš o ,,zajmu za preporod Srbije"...da čujem

a šta ti znaš o ,,zajmu za preporod Srbije"...da čujem

.

Ти се овде просераваш са "зајмом за препород Србије", а не ја.

Ајде, бекни...

Наравно, немаш појма па би да те ја подучавам.

.

.

Ти се овде просераваш са "зајмом за препород Србије", а не ја.

Ајде, бекни...

Наравно, немаш појма па би да те ја подучавам.

.

nema šta da me podučavaš, obrazloži tvoje mišljenje...a onda nastavi to isto i za ,,Jezdu i Dafinu"

nema šta da me podučavaš, obrazloži tvoje mišljenje...a onda nastavi to isto i za ,,Jezdu i Dafinu"

.

Ваљда би требало ти да образложиш своје оптужбе.

Шта се десило са зајмом за препород Србије?

Ко је те паре опљачкао?

.

.

Ваљда би требало ти да образложиш своје оптужбе.

Шта се десило са зајмом за препород Србије?

Ко је те паре опљачкао?

.

a ko je mogao da ih opljačka...dodaj i druge ekonomske mere...ne samo zajam?

a ko je mogao da ih opljačka...dodaj i druge ekonomske mere...ne samo zajam?

.

Опет ти не причаш никакве детаље о зајму дакле, као што сам претпоставио, немаш појма.

Које сада "друге економске мере" ти сметају?

.

.

Опет ти не причаш никакве детаље о зајму дакле, као што сам претпоставио, немаш појма.

Које сада "друге економске мере" ти сметају?

.

dve reči to opisuju...prevara i pljačka...Jezda i Dafina su nastavak ,,ekonomskih mera"

dve reči to opisuju...prevara i pljačka...Jezda i Dafina su nastavak ,,ekonomskih mera"

.

Какве везе Језда и Дафина имају са зајмом за препород Србије???

Ја сам брата молио да не улаже у Дафину.

На крају ми је најжалије било што су му ови петолистопадски лопови вратили тих 300 марака...

.

zajam za preporod Srbije...Jezda i Dafina...zaplena devizne štednje...besomučno štampanje dinara...šticung deviza...KAKO BI TO NAZVAO

.

Видим да си заћутао иако си се претходно заглушујуће раскокодакао...

Две трећине зајма за Србију је до 1999. и злочинчке агресије НАТО терористичке организације, враћено. У девизама - страној валути!

Значи, у време највећих санкција откад свет постоји и ратова у окружењу враћено је две трећине дуга људима који су уплатили.

Хиперинфлација је у Србији трајала од половине јула 1993. до 24. јануара 1994., значи око шест месеци и као ножем је пресечена што је својеврсно економско чудо.

Милошевићу можеш свашта да замериш, али да је умео са парама, умео је.

Језда и Дафина нису били банке и то је био својеврстан тест интелигенције.

Као што су данас избори у Србији, али то је друга тема...

.

Poslednja izmena:
.

Видим да си заћутао иако си се претходно заглушујуће раскокодакао...

Две трећине зајма за Србију је до 1999. и злочинчке агресије НАТО терористичке организације, враћено. У девизама - страној валути!

Значи, у време највећих санкција откад свет постоји и ратова у окружењу враћено је две трећине дуга људима који су уплатили.

Хиперинфлација је у Србији трајала од половине јула 1993. до 24. јануара 1994., значи око шест месеци и као ножем је пресечена што је својеврсно економско чудо.

Милошевићу можеш свашта да замериш, али да је умео са парама, умео је.

Језда и Дафина нису били банке и то је био својеврстан тест интелигенције.

Као што су данас избори у Србији, али то је друга тема...

.

што лажеш?
неповратно дала 1 дневницу, и знаш како ме болело допе на бечење социјалиста :lol:
елем,колектив мм великодушно целу плату,и велика већина из моје фирме.
кад је стигло да се врати,ладно су са тим могли да обришу гузицу.
сећам се да је добио неки папир... нешто као бонови што се цепкају.
у "центротекстилу" уновчио, за 1 (једну) путну торбу од оног платна као за шатор.
фала чобију,ено је и данас к'о нова.
уебо те милошевић а и зајам за препород србије

:rtfm:

Da se ne zaboravi da je vec bio nekad neko i hrabar i posten i da je profesionalno radio posao novinara iztrazitelja :

Dragan-Vlahovic-Demokratska-pljacka-Srbije_slika_O_8913977.jpg

Na zalost , takodje "Negativ" , a u knjizi brdo podataka i jos uvek moze da se kupi preko Neta .
Gde su neoliberali sa foruma oni su se ložili na G17 plus...sada ćute ko *****.

језда,дафина и карић су милошевићеви пајтоси.
давно је било и не могу да се сетим који су се све политичари
појављивали на тв како улажу новац на сигурицу.
нисам учествовала па ми се нешто не напреже :lol:

како год,и ја жалим што је власт након 2000-те, вратила новац од овог тројца. за редовне банке ок.
па кад их пљују нека макар има зашто да их пљују. овако, шта рећи...
наравно, обрачунали су узету камату, и вратили преостали део.
ако је неко хтео одмах умањено је било мислим за пола, остало је ишло на рате, једном годишње.

- - - - - - - - - -

недостаје социјалистичка и јулина пљачка србије.
од 90-тих до 2000-те :zper:

- - - - - - - - - -

Gde su neoliberali sa foruma oni su se ložili na G17 plus...sada ćute ko *****.

прешли код најпоштенијих. социјалиста,радинапредних,убга

Poslednja izmena:
Zna se sve , poslednjih 30 godina samo gledaju svoje dupe.

биће да је то карактерна особина нашег народа.
шта,ти не би гледао своје дупе,ако ти се укаже прилика:lol:
ако сам се ичега нагледала онда је то да овде скоро па свако има своју цену:(

језда,дафина и карић су милошевићеви пајтоси.
давно је било и не могу да се сетим који су се све политичари
појављивали на тв како улажу новац на сигурицу.
нисам учествовала па ми се нешто не напреже :lol:

како год,и ја жалим што је власт након 2000-те, вратила новац од овог тројца. за редовне банке ок.
па кад их пљују нека макар има зашто да их пљују. овако, шта рећи...
наравно, обрачунали су узету камату, и вратили преостали део.
ако је неко хтео одмах умањено је било мислим за пола, остало је ишло на рате, једном годишње.

Secam se toga, to je bio 2gi agvust 1992. Kada su Dafinin muz, sin, mladja kcerka, njen decko i jos neko (ne mogu da se setim ko), izginuli u saobracajki kod Gior-a (Madzarska). Kazu da je auto isao 150km/h u tom trenutku.

http://www.vestinet.rs/pogledi/otkr...ce-racunima-u-svajsarskoj-i-masonskim-siframa

pljacka XX veka u Srbiji:
SPECIJALNI POSLOVI
Mnogo godina kasnije, kada je nova vlast protiv nje pokrenula sudski proces, već obolela od raka dojke, nekadašnja mis Skobalja (mesto kraj Smedereva gde je Dafina rođena) u izjavi datoj istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu optužila je Slobodana Miloševića da je preko tadašnjeg guvernera Narodne banke Srbije Borislava Atanackovića naložio osnivanje Dafiment banke sa ciljem da se, kako je rekla, „operu dve milijarde dolara od ‘specijalnih’ poslova“. U razgovoru sa mnom, izuzev paušalne tvrdnje da su svi ljudi iz vlasti i javne ličnosti podigli svoj novac pre kraha banke, nikoga nije imenovala. Nešto malo ružnih reči izrekla je o Milutinu Mrkonjiću, a sav gnev sručila je na nekadašnju najbolju prijateljicu Klaru Mandić.
„Sve zlo je ušlo u moju kuću sa Klarom Mandić. Ona me je zombirala“, rekla mi je, a slično je ponovila i u nekim intervjuima nakon 2000. godine.

Tako to biva kad' se previse sniva, a stvarnost se malo zna. Tako to biva u tim vodama sna (na su srecu, pa sam bio svedok tog vremena, tako kada su mi ova VAovska goveda poslali u kucu musku primitivnu i neobrazovanu Mandovku 2013., umeo sam da prepoznam te elemente, i sve to da povlacenjem H2O posaljem u kanalizaciju gde i pripadaju). :lol:

_nobody_

PROKLETSTVO KIPARSKIH PARA! MRTVI SU SVI KOJI SU ZNALI GDE JE 3,5 MILIJARDI! Velja Ilić progovorio o velikoj tajni MILOŠEVIĆEVOG novca! Evo ko je AVIONOM iznosio džakove!
10.12.2018.

А шта ви мислите??? Хоће ли икад бити пронађене и враћене Србији 3,5 милијарде ИЛИ ЋЕ САДА И ВЕЉУ ИЛИЋА ДА РОКНУ???
Mislim da bi i Velja do sada zavrsio svoj zivotni put,ali ga na njegovu srecu u zivotu jos uvek drzi visok procenat alkohola u krvi

S tim što treba reći da je i Borka verovatno ubijena saobracajkom, a ne tek poginula tek tako

Takođe i Verica Barać...ne verujem da je tek tako preminula od raka...

Svi koji su pokušali istraziti su naprasno preminuli...pa cak je i Domagoj Margetić progonjen u Hrvatskoj toliko da je morao i štrajkovati glađu ovih meseci...

P.S.
A u Srbiji je na vlast doveden covek cije pola familije (otac i brat) su radili u NBS...
Pametnom dovoljno...koliko je velika ta hobotnica,,,

...

Poslednja izmena:
S tim što treba reći da je i Borka verovatno ubijena saobracajkom, a ne tek poginula tek tako

Takođe i Verica Barać...ne verujem da je tek tako preminula od raka...

Svi koji su pokušali istraziti su naprasno preminuli...pa cak je i Domagoj Margetić progonjen u Hrvatskoj toliko da je morao i štrajkovati glađu ovih meseci...

...

Не ћускијај! ;) Аутомобил у коме је погинула Борка, возио је син њене пријатељице која је такође погинула,
а разлог је несумњиво установљен - заспао је за управљачем.

PROKLETSTVO KIPARSKIH PARA! MRTVI SU SVI KOJI SU ZNALI GDE JE 3,5 MILIJARDI! Velja Ilić progovorio o velikoj tajni MILOŠEVIĆEVOG novca! Evo ko je AVIONOM iznosio džakove!
10.12.2018.

Ljudi sa informacijama o iznošenju para iz države tokom sankcija završili su život pod sumnjivim okolnostima. Šef NS kaže da su pretekli samo on i Dinkić.

Afera „kiparske pare“, teška oko 3,5 milijardi tadašnjih nemačkih maraka, do danas nije dobila epilog. Ljudi koji su znali sve o tome život su završili tragično i pod sumnjivim okolnostima, a i dokumentaciji se gubi svaki trag!

Naime, Velimir Ilić, kojeg je Vlada Srbije 2001. imenovala za šefa tima za rasvetljavanje ovog slučaja, otkriva da je dokumentacija o iznošenju državnog novca na Kipar tada predata vlastima u Beogradu, ali da je potom misteriozno nestala. On kaže i da su - osim njega i Mlađana Dinkića - mrtvi skoro svi akteri koji su učestvovali u ovoj aferi ili su kasnije pokušavali da utvrde gde je završio državni novac koji je devedesetih, tokom sankcija, nošen na Kipar.

Zataškavanje

- To je velika pljačka, koju je neko zataškao. Ali nije nikad kasno da se to aktivira i pokrene istraga jer tokovi novca ostavljaju trag, iako su svi učesnici te afere, odnosno svi akteri u lancu, pod zemljom - započinje Ilić priču za Kurir i dodaje:

- Žika Petrović, direktor „Jata“, pilotirao je kad su pare prebacivane. Badža (Radovan Stojičić, ministar policije) pratio je i obezbeđivao prenošenje novca, a Kundak (Zoran Todorović, direktor „Beopetrola“) imao je ovlašćenje da podiže pare, kupuje naftu... Svi su likvidirani, a slučajevi nisu rasvetljeni.

1692005_0206-zorana-jevtic_ff.jpg

Dobili papire

Ilić ističe da nije rezrešen ni slučaj smrti bankarke Borke Vučić, koja je poginula pod čudnim okolnostima:

- Ona je u ovom lancu novac primala, knjižila, pratila njegove tokove, pravila dokumentaciju. Ta žena je sve znala, sve papire je imala. A posle 2000. želela je da se taj novac vrati, čak je pravila i neke projekte da se ulaže u poljoprivredu. Umrla je u saobraćajki.

Uz Ilića, u tročlanom Vladinom radnog timu bili su i po jedan predstavnik MUP i NBS. Oni su, svedoči Ilić, od tadašnjeg kiparskog predsednika i ministra policije dobili svu dokumentaciju o novcu koju je Srbija imala na računima u toj zemlji. Papiri su, kako tvrdi, završili kod premijera Đinđića i tadašnjeg ministara pravde Vladana Batića i guvernera NBS Mlađana Dinkića, ali da ne zna kakva je sudbina tih dokumenata:

- Đinđić je ubijen, Batić je podneo krivične prijave za tu aferu, ali je preminuo. Živi smo samo Dinkić i ja. Mene je sam bog spasao. Dva puta su me napadali, imao sam teške povrede glave. Preživeo sam, ali činili su sve da me iskopromituju, ismeju, naprave budalom, smanje rejting... I nikad me niko nije pozvao iz zvaničnih institucija na razgovor.
AKTERI AFERE

Živorad Žika Petrović
PILOTIRAO TOKOM PREVOŽENJA PARA

1702577_0606epa_ff.jpg

• Nekadašnji generalni direktor „Jata“
  • Izrešetan sa četiri metka 25. aprila 2000. Naručioci i izvršioci ubistva nisu otkriveni

Radovan Stojičić Badža
OBEZBEĐIVAO TRANSPORT NOVCA

1702587_0605epa_ff.jpg

• General policije, načelnik Službe javne bezbednosti, zamenik ministra unutrašnjih
  • Ubijen u noći između 10. i 11. aprila 1997. Napadač nije otkriven

Borka Vučić
PRIMALA PARE, KNJIŽILA, PRAVILA DOKUMENTACIJU

1702575_0607marina-lopicic_ff.jpg

• Nekadašnja direktorka Beogradske banke i bliski saradnik i finansijski ekspert Slobodana Miloševića
  • 1. avgusta 2009, u 83. godini, poginula na auto-putu Beograd-Niš pod misterioznim okolnostima

Zoran Todorović Kundak
IMAO OVLAŠĆENJA DA PODIŽE NOVAC

• Nekadašnji visoki funkcioner JUL i direktor „Beopetrola“
  • Likvidiran 24. oktobra 1997. Nepoznati ubica ispalio dva rafala

Vladan Batić
PODNEO KRIVIČNE PRIJAVE ZA AFERU „KIPARSKE PARE“

1702571_0609_ff.jpg

• Ministar pravde u vladi Zorana Đinđića
  • Preminuo 29. decembra 2010, posle duge i teške bolesti

Zoran Đinđić
INICIRAO POTRAGU ZA KIPARSKIM PARAMA

1702573_0608profimredia_ff.jpg

• Premijer Srbije nakon 2000.
  • Ubijen 12. marta 2003. godine

А шта ви мислите??? Хоће ли икад бити пронађене и враћене Србији 3,5 милијарде ИЛИ ЋЕ САДА И ВЕЉУ ИЛИЋА ДА РОКНУ???

Sve je vrlo moguce, s tim sto su neki, mozda kao Borka, hteli da polako vrate taj novac u zemlju krz fondove za razvoj poljoprivrede, (pa je poginula na iznenadni nacin i to kao stara), a neki su i danas u strukturama vlasti a koji su jos iz tog vremena.

A moguce je i da je postojao "dil", da se kroz kasnije pljackaske privatizacije samo iznese jos veci novac iz zemlje, zato 5. oktobar nikad nije uspeo. I svi "zadovoljni". Ko bi znao, nije nemoguce...?

U svakom slucaju mislim da te pare nikad nece biti nadjene jer su potrosene, ali je moguce naci vinovnike i privesti ih licu pravde, pa ma da su iz stare garniture iz 90-tih godina, ma iz nove od posle 5. oktobra.

- - - - - - - - - -

I ja hteo da pitam za Dinkića. I još a gde je Čeda???

Takodje, neko je dobio pet miliona eura za isporučivanje Slobodana Miloševića u HAG. A ko, još uvek se ne zna. Sadašnja vlast kao da kolaborira sa prethodnom i o tome nemo ćuti!

3.5m milijardi maraka nije isto sto i 5 miliona dolara, sve i da je tako. U pitanju su mnogo vece pare koje je neko izneo jos ranije. Mozda je toplatio bas neko od njegovih bivsih saradnika ili "biznismena".

Poslednja izmena:

Back