Prokletstvo ili sudbina?

Pacho

Obećava
Poruka
92
Kao sto sam vec jednom naveo, u mojoj familiji sa oceve strane se godinama u nazad desavaju strasne stvari, kao neko prokletstvo..

Niz ranih i teskih smrti jos od prababe pa sve do njene dece i tako dalje..ali da krenem od moje najblize familije..

Moj deda i baba su imali 3 dece. Najmladja je preminula sa 11 godina 1990. godine od decije paralize.

2011. godine umire moj deda u 60oj godini zivota od bubrega iako je krio od nas da boluje od bubrega, i nama uvek delovao zdrav kao dren.

Dedu smo pokopali u istom grobu kao i tetku.

U medjuvremenu moj stric, brat moga oca, prodaje babin stan i uzima novac, dok babu prima kod sebe. Moja baba jeste teska osoba nekada, ali njegova zena je prezirala, iako se svega odrekla zarad svoje dece.

Moj stric je izbacuje na ulicu..one je njega strasno klela sto preko drustvenih mreza, sto kod ljudi. Baba je dobila Austrijsku penziju i uspela je da uzem stan i da se sredi. Ali se mucila bolesna zena od 67 godina 3 meseca po tudjim krovovima a nekad u na ulici.

2 meseca kasnije mom stricu biva ustanovljen karcinom debelog creva. I to vec metestaziran.
Umro je bas na nacin na koga ga je klela. Od coveka od 130-140 kila ljudine, bivao je ostao covek od 60 kila u roku od 4 meseca. Nosio je kesu. Umro je u mukama.

Kada smo sahranili dedu, napravili smo automatski i babi grobno mesto, pa tamo gde pise datum rodjenja od babe- pisao je na zaprepašcenje svih nas njegov datum rodjenja. Posto je baba rodjena 12.04. a on 19.04.
12 godina ga je to cekalo. Kao da mu je bilo namenjeno.

Baba ga je oplakala jako tesko. Od 3 dece ostao je samo moj otac, koji je takodje seceras i odbija da se leci.
 

Back
Top