PROKLETA ZEMLJA ? ILI KO JE OVDE LUD ?

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
43.677
Srbija prokleta zemlja

- Srbija je prokleta zemlja od cara Lazara. Kod Miloševića sam na crno litar nafte plaćao 2,5 marke. Radio sam svakog dana. I nisam osetio krizu. A sada nafte ima na pumpi, ali da li imam para da je platim? Neka predsednik bude bilo ko, ali ako meni omogući da zaradim sopstvenim radom, ja ću da ga pozdravim. A šta će Srbiju da podigne osim poljoprivrednika? - pita se Vidoje.

247175_062418s1_f.jpg

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/235405/Porodicna-zadruga-u-21-veku-

Prica zasluzuje temu, ali kad covek ovako nesto procita naprosto ostane bez reci ... sta reci na sve ovo sem Boze sacuvaj taj narod od te "drzave". :thumbdown:

A šta će Srbiju da podigne osim poljoprivrednika? - pita se Vidoje.
Poljoprivrednici naročito ako rade sa ralom i volovima, zanatlije koji izrađuju samare za magarce i kuvari "tradicionalnih" jela? (Bar prema Javnom medijskom servisu - "vlasništvu građana".)

Jesu li zemlje u kojima je životni standard daleko viši od našeg, napredovale zahvaljujući merilima iz srednjeg veka?

Može li se uopšte napredovati u zemlji bezvlašća gde preovlađuje podanički mentalitet?

Poljoprivrednici naročito ako rade sa ralom i volovima, zanatlije koji izrađuju samare za magarce i kuvari "tradicionalnih" jela? (Bar prema Javnom medijskom servisu - "vlasništvu građana".)

Jesu li zemlje u kojima je životni standard daleko viši od našeg, napredovale zahvaljujući merilima iz srednjeg veka?

Može li se uopšte napredovati u zemlji bezvlašća gde preovlađuje podanički mentalitet?

Ne može. Samo otimaj šta stigneš.

Naročito od stranaca koji zalutaju posle sumraka.

Jedini recept za brz oporavak našeg društva je seča.
Sva ta dobronamerna prose*ravanja eminentnih ekonomista po raznim tv emisijama bila bi plodonosna da nam je društvo iole uređeno.
Ali nije.
Naši bezobrazni pseudo-biznismeni gaze preko svih normi, pa je zato jedino rešenje - gaženje njihovih normi.
Brzo, tiho, brutalno i efikasno.
I nakon dva tri meseca eto nama prijatnijeg okruženja za lagano pomeranje napred.

Jedini recept za brz oporavak našeg društva je seča.
Sva ta dobronamerna prose*ravanja eminentnih ekonomista po raznim tv emisijama bila bi plodonosna da nam je društvo iole uređeno.
Ali nije.
Naši bezobrazni pseudo-biznismeni gaze preko svih normi, pa je zato jedino rešenje - gaženje njihovih normi.
Brzo, tiho, brutalno i efikasno.
I nakon dva tri meseca eto nama prijatnijeg okruženja za lagano pomeranje napred.

Tako je!

Jos nam fali jedan zestok, kratak ali krvav gradjanski rat.

To jos nismo imali na repertoaru, sve ostalo zlo nas je vec snaslo.

Tako je!

Kakav crni gradjanski rat.Kakve sanse bi imalo 5%ugojenih ''biznismena'' nasprem 95%izgladnelog naroda?Cistka lopova bi bila gotova za par dana.Ako je neko posteno zaradio i moze da dokaze njih ne treba dirati.Ostale u rudnike da vide kako im rade radnici(robovi).Tebi bi dao da im nosis vodu,lopatu ne bi nju bi pokvario.

nije osetio krizu za vreme milosevica,radio svaki dan:hahaha:ta mu je dobra,sta li je svercovao....kombajne,traktore....

imas problema sa rasudjivanjem?
`Oce to od DS lobotomije.

Selo je uvek moglo i nalazilo nacina da prezivi.....zar nisi procitao da ljudi proizvode SVE za svoju ishranu sem....(procitaj nesot i sam).
I naravno da ce preziveti i ove lopove.
Ali, kada jedan srpski domacin kaze da je bilo lakse za vreme Milosevica, ond aje to jedna ozbiljna izjava, ozbiljnog coveka, i kao takva treba da bude veoma ozbiljno shvacena, kao potpuno istinita.
Lepo je rekao covek, da njega ne znaima ko je na vlasti.I sprskog domacina nikad to nije ni interesovalo, jer on nema vremena da se bavi tim "tricama i kucinama"......
ali kad njega pocne to da zanima, ond aje doslo krajnje vreme........
Zapamtite to dobro........

Kakav crni gradjanski rat.Kakve sanse bi imalo 5%ugojenih ''biznismena'' nasprem 95%izgladnelog naroda?Cistka lopova bi bila gotova za par dana.Ako je neko posteno zaradio i moze da dokaze njih ne treba dirati.Ostale u rudnike da vide kako im rade radnici(robovi).Tebi bi dao da im nosis vodu,lopatu ne bi nju bi pokvario.

KOME treba biznismeni da dokazu svoje pare?

Onima koje NOSE U SVOM BUDJELARU?

Da...Nije osetio krizu za vreme Milosevioca, a placao je 2,5 marke litar goriva...

A plata bila 5 maraka ....:hahaha:

Pa on je proizvodio sve, za razliku od tebe ili tvog tate koji ste krali iz drzavnih preduzeca..........
Cesto se zapitam, da li je moguce da neko moze da bude tako veliki idi.ot, kao sto si ti.

Kakve veze ima seljak na selu, sa platom od 5 maraka?
Kako ta plata od 5 maraka moze da bude reper njegovog zivota?

Bas si retko gl.up.

Selo je uvek moglo i nalazilo nacina da prezivi.....zar nisi procitao da ljudi proizvode SVE za svoju ishranu sem....(procitaj nesot i sam).
Ali, kada jedan srpski domacin kaze da je bilo lakse za vreme Milosevica, ond aje to jedna ozbiljna izjava, ozbiljnog coveka, i kao takva treba da bude veoma ozbiljno shvacena, kao potpuno istinita.
Lepo je rekao covek, da njega ne znaima ko je na vlasti.I sprskog domacina nikad to nije ni interesovalo, jer on nema vremena da se bavi tim "tricama i kucinama"......

Ali taj srpski domacin nista ne prica o sinu koji mu je za vreme Milosevica stigao u crnoj kesi iz Hrvatske, sa "vojne vezbe"..

I tada mu je bilo lako ili je sin u kesi stigao komsiji, a ne njemu?

Ne obracaj paznju na njih, oni su samo blago retardirani.

Управо, пдф пољопривреда...
просербиа је индустријска велесила и лидер регијона са стотинама милијарди директних западних инвестиција,
која још 5. октобра раскрстила са земљом и сељацима.....

Управо, пдф пољопривреда...
просербиа је индустријска велесила и лидер регијона са стотинама милијарди директних западних инвестиција,
која још 5. октобра раскрстила са земљом и сељацима.....

Zato kad se graDZanima desi seljacka buna, ***** su majku majcinu ;)

Tako je!

Nismo ?
Ma,zar ?
A,devedesete ?
Ko njih smatra crnim godinama ?
Komšije ?
Ko su komšije ?
-----------------
Nismo učestvovali ?
Ma,jel' ?
Zašto se na mnogim srpskim kućama i danas vijore crne zastave ?
Da li je to domaćin zaboravio da ih skine 1918 ?
To mi reci .....!

da poljoprivreda je bila na vrhuncu,izvozili smo,mislim svercovali maline,jabuke u Evropu,pa bili smo pod sankcijama,kako tad moze bilo sta da bude dobro....:rotf:...srpski domacin je jurio da skrpi kraj sa krajem,zato nije imao vremena da se bavi kurcinama....

Back