Nemoguća Могућност
Domaćin
- Poruka
- 3.315
ameri oce opet ljude na mesecu... zavera za staru i novu generaciju?
izvolite zaverenici
izvolite zaverenici
ko ce sada da montira?
Pa da slazem se ta masa zatucanih ravnozemljaša i njima slični su u večini.
Da su vecina ne bi vam servirali svaku glupost oko toga da imate zivot u svojim rukamaPa da slazem se ta masa zatucanih ravnozemljaša i njima slični su u večini.
Vidim ti si popio svu pamet ovog sveta i jedan od onih koji se pita zašto se ne vide zvezde na mesecu u sred bela dana, neka hvala druže ne bih ja takvim rukama držao svoj život.Da su vecina ne bi vam servirali svaku glupost oko toga da imate zivot u svojim rukama
Vide se. Ko te to slagao da se ne vide?Vidim ti si popio svu pamet ovog sveta i jedan od onih koji se pita zašto se ne vide zvezde na mesecu u sred bela dana, neka hvala druže ne bih ja takvim rukama držao svoj život.
Ima ovde par pojedinaca koji postavljaju takva pitanja.Vide se. Ko te to slagao da se ne vide?
Aha, OK.Ima ovde par pojedinaca koji postavljaju takva pitanja.
ma elon mask je salabajzer s paramaPodržavam.
Čak šta više, Ilon Mask bi trebao da kolonizaciju praktikuje prvo na mesecu, pa tek da se tom praksom prebaci na dalje objekte, primer Mars.
![]()
Свакојаких идеја има на свету, пада свашта људима на памет.Aha, OK.
Čudno.... odakle nekome ideja da se zvezde ne vide sa Meseca...
Reko Armstrong, u kameru, bas tim recima. "Skaj is dark, vidout stars..."Aha, OK.
Čudno.... odakle nekome ideja da se zvezde ne vide sa Meseca...
To i ja kažem kad ne vidim zvezde. Razlog je svetlosno zagađenje. Ni oko , ni kamera, ne mogu biti istovremeno podešeni da gledaju u jako sjajne objekte i u manje sjajne objekte. Osnove optike.Reko Armstrong, u kameru, bas tim recima. "Skaj is dark, vidout stars..."
Ma el neko uopste sluso intervju posle povratka astronauta?
Loše pretpostavljaš. Ja nemam studijski reflektor koji svako veče nosim sa sobom.Pretpostavljam da je jako sjajni objekat studijski reflektor?
Loše pretpostavljaš. Ja nemam studijski reflektor koji svako veče nosim sa sobom.