Projekat Zdravitas - srpska deca kao zamorcici zapadne duboke drzave?

Dokaz kada neko piše o nečemu, sa čime nije upoznat al eto, malo pljuvanja, što da ne :mrgreen: Nema poente replicirati više, jer tvoje površno prikazivanje nije za ozbiljnu komunikaciju, na žalost...
Dokaz kada neko nece da odgovori na jednostavno pitanje i ignorise proste cinjenice i onda kaze "pljuvanje"?!

Dakle, zakljucak je da po tebi, za merenje visine, tezine, i upotrebu štoperice, kao i unos izmerenih podataka je potreban fakultet.

Ako je tako, povlacim sve sto sam rekao da ste premalo placeni.
Previse ste placeni ako smatrate da za te jednostsvne radnje je potreban fakultet.

Dokaz kada neko nece da odgovori na jednostavno pitanje i ignorise proste cinjenice i onda kaze "pljuvanje"?!

Dakle, zakljucak je da po tebi, za merenje visine, tezine, i upotrebu štoperice, kao i unos izmerenih podataka je potreban fakultet.

Ako je tako, povlacim sve sto sam rekao da ste premalo placeni.
Previse ste placeni ako smatrate da za te jednostsvne radnje je potreban fakultet.
Pobogu čoveče, praćenje razvoja deteta su ozbiljni podaci i nisu lagana piskaranja kao što ti pokušavaš da prikažeš 🙄

I ja treba da preuzmem odgovornost da li sam precizno izmerila fizički motorički razvoj koji sam unela u tabelu? Uz to, ja sam prof srpskog jezika. Au brate...

Da, jer su to diskretne i apsolutne vrednosti dobijene jednostsvnim merenjem preciznim instrumentima, kao i brojanjem.
A brojati je bar lako, evo, moj cetvorogodisnjak vec broji do 1000 i zna da pročita kad stane na vagu, koliko je težak.
Kladim se da ce sa 6 godina umeti da koristi i štopericu.

Stvarno ste previse placeni.

Da, jer su to diskretne i apsolutne vrednosti dobijene jednostsvnim merenjem preciznim instrumentima, kao i brojanjem.
A brojati je bar lako, evo, moj cetvorogodisnjak vec broji do 1000 i zna da pročita kad stane na vagu, koliko je težak.
Kladim se da ce sa 6 godina umeti da koristi i štopericu.

Stvarno ste previse placeni.
Kojim preciznim instrumentima kada po školama nemamo još ni pristojne toalete :mrgreen: Jesmo previše plaćeni, zato ćete uskoro imati neplaćene kursadžije da vam mere i uče decu :mrgreen: al lako tebi, ti si na vreme prebegao pa je jako lako iz tvoje pozicije pljuvati pokušaj nas preplaćenih da normalizujemo obrazovanje :mrgreen:

Validan argument.
Onda odbijete da izvrsite ako vam MP ne obezbedi precizne instrumente.
A oni su poznati kao neko ko drži do pravila, protokola... Znaš li koji budžet je usvojen za prosvetu? :mrgreen: preplaćeni ćemo biti. Jbt, ja nosim svoju vagu od kuće kada imamo čas merenja dece i metar od komšinice krojačice 🤣

Сад су и систематски прегледи сотонска работа? 😂

Па ја сам прошао десетак таквих прегледа, што у школи, што у средњој, што у прегледу за служење војске.

Нисте нормални
zato nećeš ući u raj

To je sve besmisleno administriranje, skupljanje podataka koji potencijalno u budućnosti mogu biti zloupotrebljeni i bazično perionica para i tršenje budžeta za prosvetu na gluposti.
Obaveza i dužnost roditelja je da se bave svojim detetom i njegovim razvojem. To rade oni -roditelji a ne škola.
Zato sto to roditelji tako "dobro" rade, zato i mora drustvo da nesto uradi po tom pitanju.

Kome su dostupni podaci koje upisuje i meri pedijatar?

Ti cenis da su te baze podataka nekako zasticenije od ovih?

Ili protestvujete i kada pedijatar pregleda bebe i decu?

Ne salim se , majka je na kontroli bebe dok sam čekala kod sestre da doktorka primi sina, odbila da skine detetu pelenu, jer smatra da niko ne bi trebalo da vide njenu bebu golu, koja je inače bila osuta niz butine, verovatno od pelenskog osipa.

Doktorka je bila u soku , ali nije insistirala , samo joj je preporučila kremu protiv osipa

И мој другар. Пуцао од здравља, физички јак.. Само заспао и више се није пробудио. Тромб.
Tromb moze da se dobije i od infuzije , površinska tromboza, da preraste u tromb , to nema nikakve veze sa sastavom vakcine , već sa ubodom. Neka me ispravi neki medic radnik.

Back