Projekat Zdravitas - srpska deca kao zamorcici zapadne duboke drzave?

Aha...Znaci satanisti su pripremili ovaj projekat da bi na osnovu cega dosli do podatka koga mogu ubiti i uzeti mu organ? A ne znaju recimo ni koja je krvna grua osobe od koje uzimaju organ...Strasne su vase teorije....
Kako ne zna? Krvna grupa ti se sada odmah odredjuje u porodilistu cim se rodis.
Nije to nikakva teorija, vec zdrav razum. Teorije me ne zanimaju, vec stanje na terenu. Stavljam sebe u njihov polozaj, ja bih prvo razmisljao na taj nacin.
Zato, kukajte stalno doktoru, da vas bole ledja , glava, da vam je visok secer itd. Ako ste bolesni , organi vam ne valjaju i automatski ispadate sa njihovog spiska.

Alo Srbine brate, pala ti nadstrešnica jedne od 3 glavne stanice u zemlji i pobila nevine ljude , 14 njih zahvaljujući javašluku državnih organa.

Vojno vozilo ubilo čitavu porodicu iz Raške jer su vozača terali da vozi do Beograda i nazad i ako je prethodno rekao da mu je loše i da se ne oseća dobro.

I ti pitaš što sumnjamo u istu?
Ubili su i Dejana Stojkovica starijeg vodnika koji je spasio zivote jos 6 vojnika i zrtvovao svoj zato sto je neki debil naredio da i dalje nastave sa vezbom iako je bilo jasno da ce protivpozarna zastita biti aktivirana u vozilu zbog velike vrucine.

Ali si išao u DZ da to urade lekari a ne učiteljice i profesorka srpskog jezika, pretpostavljam? :mrgreen:
Не сећам се да ли су сваки пут били лекари, али се ради о мерењу висине, тежине, дисања, прегледа грла исл.
Па то ми је и мајка кући прегледала, а она је просветни радник. То може свако са двочасовним курсом.

Dakle sto se prosvetara koji se bune tice, ocigledno je da im je jedini motiv to sto ih mrzi da rade svoj posao.
Sto se roditelja tice, ili su neinformisani i neobrazovani pa ne kapiraju vaznost ovoga, ili su jedni od onih koji u svima vide neku zaveru (koja veze sa zivotom nema).

Bukvalno, kroz ovu temu se vidi zasto radikali opusteno dobijaju sve izbore, uprkos svom zlu koje vam čine :D

Не сећам се да ли су сваки пут били лекари, али се ради о мерењу висине, тежине, дисања, прегледа грла исл.
Па то ми је и мајка кући прегледала, а она је просветни радник. То може свако са двочасовним курсом.

Dakle sto se prosvetara koji se bune tice, ocigledno je da im je jedini motiv to sto ih mrzi da rade svoj posao.
Sto se roditelja tice, ili su neinformisani i neobrazovani pa ne kapiraju vaznost ovoga, ili su jedni od onih koji u svima vide neku zaveru (koja veze sa zivotom nema).

Bukvalno, kroz ovu temu se vidi zasto radikali opusteno dobijaju sve izbore, uprkos svom zlu koje vam čine :D
Jeste, mrzi nas da radimo SVOJ posao dr i profesora fizičkog , sram nas bilo, umesto da začas završimo nek kurs kao što reče jedan član i ubuduće budemo i dr i uz to prof fzv 🤣izgleda da će ubuduće decu učiti kursadžije :mrgreen:

Jeste, mrzi nas da radimo SVOJ posao dr i profesora fizičkog , sram nas bilo, umesto da začas završimo nek kurs kao što reče jedan član i ubuduće budemo i dr i uz to prof fzv 🤣izgleda da će ubuduće decu učiti kursadžije :mrgreen:
"Kursadzije" bre.

Blago tebi, tebi ne cine, ali zato najvise kukas na ovom forumu. :D

Говори се о петоминутном систематском прегледу, не о послу.

Ја сам мерим своју тежину и висину и не треба ми ни доктор ни наставник физичког. Значи, ако ће учитељица да измери висину и тежину, прегледа грло, одслуша дисање и то заведе, ја то не видим као неки сатанистички чин.

Говори се о петоминутном систематском прегледу, не о послу.

Ја сам мерим своју тежину и висину и не треба ми ни доктор ни наставник физичког. Значи, ако ће учитељица да измери висину и тежину, прегледа грло, одслуша дисање и то заведе, ја то не видим као неки сатанистички чин.
A jesam li ja negde podržala teoriju da je ovondatanistički cilj ili sam navela razloge zašto je nenormalno da učiteljice i nastavnici prate fizičko razvoj i motorički, sve to redovno beleže na platformu ? Sam si pomenuo da je to tvoja mama radila, da li to znači da ostali roditelji ne umeju da prate razvoj svoje dece nego će to raditi prosveta? Inače, već sam pisala, mi imamo u mlađim razredima j okviru časa fzv nastavnu jedinicu merenje, jednom godišnje i te podatke upisujemo već ali u pedagoškim sveskama ne na platformama. Ali mi nema logike da sve razredne starešine, recimo prof geografije, meri svoje odeljenje i obaveštava roditelje da li mu je dete gojazno ili mršavo. Da dodam, ako su od nas do sada tražili saglasnost roditelja za sve, kako to da se sada podaci učenika bez pitanja povuku iz ednevnika i postave na tu platformu, pravno pitanje, a ne satanističke teorija
.

A jesam li ja negde podržala teoriju da je ovondatanistički cilj ili sam navela razloge zašto je nenormalno da učiteljice i nastavnici prate fizičko razvoj i motorički, sve to redovno beleže na platformu ? Sam si pomenuo da je to tvoja mama radila, da li to znači da ostali roditelji ne umeju da prate razvoj svoje dece nego će to raditi prosveta? Inače, već sam pisala, mi imamo u mlađim razredima j okviru časa fzv nastavnu jedinicu merenje, jednom godišnje i te podatke upisujemo već ali u pedagoškim sveskama ne na platformama. Ali mi nema logike da sve razredne starešine, recimo prof geografije, meri svoje odeljenje i obaveštava roditelje da li mu je dete gojazno ili mršavo. Da dodam, ako su od nas do sada tražili saglasnost roditelja za sve, kako to da se sada podaci učenika bez pitanja povuku iz ednevnika i postave na tu platformu, pravno pitanje, a ne satanističke teorija
.
Не пада ми на памет да читам све твоје уписе. Једва сам и овај реферат прочитао.

Ја сам одговарао на тему, а ти мени, и сад "а јесам ли ја негде подржала..."? Боли ме дупе шта си подржала.

И нису моји родитељи питани ни за какве дозволе, али су имали увид у преглед. Те дозволе од родитеља за све су новија ствар. Зато су и деца данас пекмези, а родитељи физички нападају наставнике због 4ке уместо 5ице.

Jeste, treba medicina i dif da bi mogla da izmeris visinu, tezinu, obim kuka, i da izbrojis koliko sklekova dete moze da uradi 🤣🤣🤣🤣

Kao sto rekoh, sve je onako kako treba.
Niste vi proizvod nakaradnog sistema, nego ste vi porizveli taj nakaradni sistem.

https://n1info.rs/vesti/sta-je-zdravitas/

https://nova.rs/vesti/drustvo/drzava-potrosila-360-000-evra-na-kontroverzni-projekat-zdravitas/

Ne znam koliko ste informisani da je SNS u nas obrazovni sistem uveo od 2017 projekat Zdravitas gde ce nasa deca biti detaljno svake godine kao zamorcici merena, testirana i ocenjivana od svojih profesora fizickog a svi podaci o vasoj deci bice unoseni u bazu Zdravitasa koja se hostuje na zapadu sa svim detaljnim podacima o nasoj deci.

Moja zena je odbila da potpise saglasnost, kao i mnogi drugi roditelji pa je skola sada maltretira.

Sta znate o ovom projektu nametnutom sa zapada i sta mislite o tome?

Jeste li vi dali ili niste dali saglasnost da vam deca budu pokusni kunici?

Autorska tema
Taj voz je odavno prosao, sve je vec u digitalnoj formi ukljucujuci decije kartone https://www.e-zdravlje.gov.rs/landing/?v=20231213
Bez saglasnosti staratelja maloletnog lica

.
Naravno da to nije posao prosvete, tako ni tvoj.
Naravno da je pravno pitanje, nazalost u ovoj zemlji je krsenje svih mogucih prava pravilo a ne izuzetak.

Jeste, treba medicina i dif da bi mogla da izmeris visinu, tezinu, obim kuka, i da izbrojis koliko sklekova dete moze da uradi 🤣🤣🤣🤣

Kao sto rekoh, sve je onako kako treba.
Niste vi proizvod nakaradnog sistema, nego ste vi porizveli taj nakaradni sistem.
Ne, nego zbog takvih kao što si ti, kome objasniš iz iskustva, argumentovano, a on te opet popljuje i omalovaži.

Poslednja izmena:
Ne, nego zbog takvih kao što si ti, kome objasniš iz iskustva, argumentovano, a on te opet popljuje i omalovaži.

Pa ono, nije da ni ja nemam iskustva sa prosvetom i sa psihologijom drzavnog posla.
Realno, jeste slabo placeni, i vise puta sam govorio da nastavnici ne bi smelo ispod 2K evra da imaju platu.
Ali, bez obzira na to, nametnuta vam obaveza koja se radi jednom godisnje, i moze da se izvrsi za vreme jednog do 2 redovna casa fizickog. I za koju ne treba nikakva strucnost.
Ne vidim u cemu je problem?

Pa ono, nije da ni ja nemam iskustva sa prosvetom i sa psihologijom drzavnog posla.
Realno, jeste slabo placeni, i vise puta sam govorio da nastavnici ne bi smelo ispod 2K evra da imaju platu.
Ali, bez obzira na to, nametnuta vam obaveza koja se radi jednom godisnje, i moze da se izvrsi za vreme jednog do 2 redovna casa fizickog. I za koju ne treba nikakva strucnost.
Ne vidim u cemu je problem?
Vrati se malo unazad i pročitaj šta nam je sve nametnuo, a nismo stručni već samo "obučeni" dok za sve to postoje ljudi koji jesu stručni, završili su fakultete za to. I nisam protiv časova fzv, sada imamo 3 časa nedeljno fizičko vaspitanje, što znači da prvaci svaki dan imaju minimum 4 časa. Umesto da se nešto izmenilo sa nekim izbornim predmetima, dodali su samo nove i time još više i decu opteretiti a ne nas, između ostalog još jedan od razloga koji sam navela da sam protiv.

Vrati se malo unazad i pročitaj šta nam je sve nametnuo, a nismo stručni već samo "obučeni" dok za sve to postoje ljudi koji jesu stručni, završili su fakultete za to. I nisam protiv časova fzv, sada imamo 3 časa nedeljno fizičko vaspitanje, što znači da prvaci svaki dan imaju minimum 4 časa. Umesto da se nešto izmenilo sa nekim izbornim predmetima, dodali su samo nove i time još više i decu opteretiti a ne nas, između ostalog još jedan od razloga koji sam navela da sam protiv.

Ja i dalje ne razumem o kakvoj ti strucnosti pises?
Da izmeris, izbrojis, i uneses podatke u racunar? Za to treba fakultet?

Ko to ne moze, taj nije funkcionalno sposoban za obavljanje funkcije ucitelja/nastavnika.

Ja i dalje ne razumem o kakvoj ti strucnosti pises?
Da izmeris, izbrojis, i uneses podatke u racunar? Za to treba fakultet?

Ko to ne moze, taj nije funkcionalno sposoban za obavljanje funkcije ucitelja/nastavnika.
Ja možda ne, jer sam imala metodiku fzv al objasni mi kako će prof stranog jezika, recimo to da radi?? Jer je razredni starešina i moraće. Predlažu kurseve, čuj, kurs za metodiku ,zar to ne zvuči i neozbiljno i neodgovorno i prema deci i prema nama? O bezobrazluku svođenja na kursadžije neću ni da pišem... I da, treba fakultet, lekari studiraju da bi znali sve o razvoju deteta, profesori fizičkog takođe studiraju da bi umeli da prate razvoj motorike.

Ja možda ne, jer sam imala metodiku fzv al objasni mi kako će prof stranog jezika, recimo to da radi??
Jel ti mene zaiebavas pa me pitas kako ce bilo ko sa IQ-om vecim od 85, da izmeri obim struka, visinu, tezinu, i da izbroji koliko sekundi dete moze da izdrzi u zgibu, ili koliko moze da uradi trbusnjaka??? I da to unese u formu na računaru?
Jer je razredni starešina i moraće. Predlažu kurseve, čuj, kurs za metodiku ,zar to ne zvuči i neozbiljno i neodgovorno i prema deci i prema nama? O bezobrazluku svođenja na kursadžije neću ni da pišem... I da, treba fakultet, lekari studiraju da bi znali sve o razvoju deteta, profesori fizičkog takođe studiraju da bi umeli da prate razvoj motorike.

Ne pratis ti nikakav razvoj nego si jednostavno odgovorna za unos podataka i nista vise. I to uneses JEDNOM GODISNJE!!!
Sta je tu problem?

Jel ti mene zaiebavas pa me pitas kako ce bilo ko sa IQ-om vecim od 85, da izmeri obim struka, visinu, tezinu, i da izbroji koliko sekundi dete moze da izdrzi u zgibu, ili koliko moze da uradi trbusnjaka??? I da to unese u formu na računaru?

Ne pratis ti nikakav razvoj nego si jednostavno odgovorna za unos podataka i nista vise. I to uneses JEDNOM GODISNJE!!!
Sta je tu problem?
Dokaz kada neko piše o nečemu, sa čime nije upoznat al eto, malo pljuvanja, što da ne :mrgreen: Nema poente replicirati više, jer tvoje površno prikazivanje nije za ozbiljnu komunikaciju, na žalost...

Back