PROJEKAT "NEVIDLJIVI" SOKANTNO IZ BECEJA!!!!

Ово ни по чему није неки шокантан пример...
У сваком граду их има на десетине, а у Београду и на хиљаде...на жалост....
Увек их је било, увек ће их и бити.....и у 22. веку...
Тужно јесте, али свака таква прича је различита... Питање је да ли је тај човек радно способан, да ли се упште обраћао ЦЗР, да ли је можда своју имовину пропио или потрошио на дрогу или коцкање...

Није друштво дужно да сваком појединцу обезбеди кров над главом и хлеб на столу, нити има могућности за то. Треба помоћи, слажем се, али једноставно - ни у једној држави на свету нису решени сви социјални проблеми (чак ни у много богатијим и уређенијим земљама) , зашто се тако шокиравамо чињеницом да постоји један бескућник у Бечеју?

Није важно како је прича снимљена, важно је да боде у срце.

sta bode u srce?
slika muskarca koji lezi na sundjeru u sred djubrista?
ako vec mora da bude tu, sto kaze george, zar nije mogao da pocisti i upristoji to malo..
nema snage? a ima je za pusenje?
nisu dati podaci o coveku o kome je snimljen film..zasto i kako se nasao u toj situaciji..
ako se prica isprica na pravi nacin, onda moze da bude srceparajuca..
beskucnika na zaost ima svuda po svetu..
znas li sta mene ujeda za srce?
prica o deci koja su ni kriva ni duzna obolela od raka, a roditelji nemaju dovoljno novca da kupe citostatike iako su socijalno osigurani i od svojih bruto plata odvajaju deo novca za zdravstveno i socijalno osiguranje!

:)

I ja slicno gledam na ovakve situacije i obicno me smatraju bezosecajnom vesticom zbog toga uz obavezan komentar da mu je jedino to ostalo. E da nije ni to kad nije ni drugo.

Siguran sam da ne gasi..znaci 50e moze popusiti mesecno i mnogo vise..a za te pare ce ga neko na selu primiti..ako je bolestan samo nek im ujutru pusti ovce i nahrani zivinu..takvi na to sto se vade mi se gade

prica jako lose snimljena..
sta sad autor ocekuje da se neko sazali na osobu koju je snimio na sundjeru, n a podu napustene zgrade?
gde su podaci na osnovu kojih se ocekuje emotivna reakcija? ko je osoba o kojoj je film snimljen? kako je dospela u ovu situaciju? bilo sta od informacija..
Tačno !!!
Ja sam im lepo rekao da me ne snimaju iz profila, ali niko nije hteo da me posluša ... :roll:

Prvo ne do bog nikom..drugo ne znam zasto ako vec zivi tu ne pocisti to djubre..i trece uopste mi ga nije zao jer pusi

vala ni meni to nikad nije bilo jasno
kad snimaju te socijalne price
a ono žive u deponiji kao stoka
pa majku mu da se đubre baci i da se nađe enki deterdžent za to ima
makar i u kontejneru
na stranu tvoja fobija od pušenja
ali ajde

Ovde cu se slozim. A moze i negde na selo, pa nek kopa kukuruz za dnevnicu il nesto.
A na Kalemegdanu je imalo ranije ovakvih koliko hoces. U Cacku zive u starim vagonima. A djubre bih pocistila ako nista, ono iz dosade. Zaista nemam saosecanja za ovako nesto. Da je covek radno nesposoban ili tako nesto, pomogla bih ako mogu, a ovako...

Poslednja izmena:
Ja zaista ne verujem u kakvoj ja državi živim. Ni malo sažaljenja na čoveka koji živi BEZ OSNOVNOG a kamoli, da kao vi sada čitucka i kritikuje nečije postove na forumu Krstarica.com iz svog toplog doma. Ja sam autor priče "Treća Strana Medalje" koja se nalazi kao "attachment" u ovom postu, pročitajte, pogledajte video još jedanput i onda pričajte nešto. Čuj, puši...Da li ste se svi vi - mizerije od ljudi, koji ime "čovek" nosite samo kao titulu, poput radnika što pred zoru navlači staru cokulu...
Evo vam prilog , pa pročitajte i pogledajte... Ponašate se kao biljke, bitišete tako, govorite kako ih je hiljade takvih...Da li ste BILO ŠTA UČINILI da se to promeni. Eto, meni je 21. godina, ne ide mi ovo baš "na ruku" što sam isprozivao javno opštinare i institucije gradića u kome se svi znaju - ali ME SAVRŠENO NE ZANIMA. Čitajte , pa Vam se možda upali, u duši, srcu ili nečem trećem, neka lampica....

http://www.2shared.com/file/tUDvopEZ/Treca_Strana_Medalje_11Novebar.html

SKINITE I POGLEDAJTE PRICU

Ja zaista ne verujem u kakvoj ja državi živim. Ni malo sažaljenja na čoveka koji živi BEZ OSNOVNOG a kamoli, da kao vi sada čitucka i kritikuje nečije postove na forumu Krstarica.com iz svog toplog doma. Ja sam autor priče "Treća Strana Medalje" koja se nalazi kao "attachment" u ovom postu, pročitajte, pogledajte video još jedanput i onda pričajte nešto. Čuj, puši...Da li ste se svi vi - mizerije od ljudi, koji ime "čovek" nosite samo kao titulu, poput radnika što pred zoru navlači staru cokulu...
Evo vam prilog , pa pročitajte i pogledajte... Ponašate se kao biljke, bitišete tako, govorite kako ih je hiljade takvih...Da li ste BILO ŠTA UČINILI da se to promeni. Eto, meni je 21. godina, ne ide mi ovo baš "na ruku" što sam isprozivao javno opštinare i institucije gradića u kome se svi znaju - ali ME SAVRŠENO NE ZANIMA. Čitajte , pa Vam se možda upali, u duši, srcu ili nečem trećem, neka lampica....

Iz ovog posta prosto izbija covekoljublje! ;)

Alo batice smanji malo dozivljaj..ono vrati se u prvi razred pa nauci tablicu mnozenja i koliko kostaju pljuge na mesecnom nivou

Tek sad mi ga nije zao. Mislim stvarno me bas briga za njega. Godinama sam gledala moje izbeglice kako ciste staje i beru kukuruz u Vojvodini za nadnicu svesno skrivajuci cinjenicu da su fakultetski obrazovani i da su ni zbog cega krivi isterani iz isto tako uredjenog doma kao sto je taj u kome zive ljude kojima sluze, jer plasili su se da pri pomenu tih cinjenica ne pomisle poslodavci da su razmazeni i nezni za pojoprivredne poslove. E njih mi je zao, a narkomana kojem je pruzeno sve a on sve odbacio u korist svoje stete u korist svoje propasti prezirem pa bio on bolestan ili zdrav. U svemu ovome jedino mi zao sestre. Zrtva ljubavi prema njemu.

o cemu ti pricas???
o nekome ko je imao sansu..pa pokleknuo..
pa dobio podrsku svojih najblizih!!!
i to onakvu kakvu mnogi nemaju kao startnu sansu!!! pa ZGAZIO na to!
i sad ceo becej, i svi ostali treba da se sazale nad nekim ko je bio zdrav i prav i slab da se bori sa svojom zavisnoscu??
i treba da ga zalimo zato sto skuplja pikavce po ulici???
nemoj da si smesan!
toliko nevine dece obolele od najsmrtonosnije bolesti koju su dobila protiv svoje volje umiru zbog nemanja uslova za lecenje..idi napravi film o njima, pa da vidis kakva ce reakcija javnosti da bude!
od zavisnosti su se ZALECILI samo oni koji su to hteli..tvoj pulen tu zelju nije pokazao..
i sta sad?

prica jako lose snimljena..
sta sad autor ocekuje da se neko sazali na osobu koju je snimio na sundjeru, n a podu napustene zgrade?
gde su podaci na osnovu kojih se ocekuje emotivna reakcija? ko je osoba o kojoj je film snimljen? kako je dospela u ovu situaciju? bilo sta od informacija..

pa to...:(
da su snimili iz ruke kamerom i da su bilo sta rekli o tom covjeku
ovo je zasu
snimili su ga ko da je interijer, a ne ljudsko bice
sve skupa izgleda kao dodatna degradacija, a nikako kao pokusaj da se
covjeku pomogne : (((

Није важно како је прича снимљена, важно је да боде у срце.

naravno da je vazno kako je snimljena
ti o "junaku" ove price nista rekao nisi
ovako kako si je snimio
mogao si i fikus snimati
jednak bi... efekat postigao
tj. tretirao si ga upravo kao fikus
tako da je vise degutantno nego sto "bode u srce" :(((

ti si vise povredjen kao ``umetnik`` sto nisi uspesno realizovao zamisljenu pricu, koja je nakon tvog emitovanja trebala javnost da takne u srce, nego sto ti je stalo do neizlecenog narkomana koji je sam od sebe napravio beskucnika!
a imao je sve!

moraces jos da poradis na stilu..
ovaj ne valja..
sto kaze zlotvor, ko da si snimio fikus u saksiji! :roll:

da li je na Krsti neko postavljao snimak o mladicu izbeglici u Beogradu, da li je bio narkoman ili samo beskucnik ...
njegovi su umrli ..... tako neka prica ....

i prema njemu sam bila kriticna veoma, ali me je njegov slucaj dirnuo

sve mislis kritikom da ces nekoga trgnuti, pokrenuti ... ali ne ide tako, samo oni sa ocuvanim kapacitetima imaju snage reagovati na kritiku

cini mi se da u snimku kazu da je preminuo

Poslednja izmena:

Back