Projekat Jadar

U EU se o tome raspravlja . Prije 3 godine su donjeli novo pravilo za sela gdje postoji dio sela koji je samo za stanovanje bez da se drze domace zivotinje.
Nope, ne raspravlja se, to si upravo izmislio.
U 21. veku, svaka 2 nanopromila normalna drzava svaki deo svojih planina cuva, NE URBANIZUJE!

Hajde predlozi Slovencima da urbanizuju Julijske Alpe, strpali bi te u ludnicu.

Nope, ne raspravlja se, to si upravo izmislio.
U 21. veku, svaka 2 nanopromila normalna drzava svaki deo svojih planina cuva, NE URBANIZUJE!

Hajde predlozi Slovencima da urbanizuju Julijske Alpe, strpali bi te u ludnicu.
Ha ha ha ,,,,,,,,,
Screenshot_2024-07-26_10-37-23.png

Ako sam te uhvatio u tvojoj lazi, neznanju, gluposti i izvrtanju cinjenica zar trebas jos da optuzujes da sam neciji bot.
Kojoj lazi, pa ti nisi mrdnuo iz svoje selendre ocigledno cim tvrdis neke budalstine. I pozivas se na chatgpt da mi objasnis da Slovenci urbanizuju Alpe :D

A, zapravo, rade sve sto mogu da sacuvaju svoju prirodu. Cak u pojedinim mestima ne dozvoljavaju ni dovodjenje struje.

Ja ti kazem, mrdni iz svoje rupe i probaj da predlozis Slovencu da od Alpa napravi urbanu regiju, pa da vidis kakav ces odgovor da dobijes. ChatGPT nije Slovenac.

A ti, cim ovde furas propagandu SNS-a, nego sta nego si SNS bot. Svesno ili nesvesno, njihov si, pokazao si se, sad ti dzaba da se izvlacis.

Namnozili ste se ko virus i unistavate sve pred sobom.

Kojoj lazi, pa ti nisi mrdnuo iz svoje selendre ocigledno cim tvrdis neke budalstine. I pozivas se na chatgpt da mi objasnis da Slovenci urbanizuju Alpe :D
Slagao si da je to u nacionalnom parku Kopaonik .
Pozivam se chatgpt da ti dokazem a ne zato sto nemam drugih dokaza kao sto imam i dokaze o raspravama u Eu oko urbanih sela ali nemam sta vise sa tobom da se raspravljam niti da bas tebi dokazujem.
Screenshot_2024-07-26_10-56-46.png

Slagao si da je to u nacionalnom parku Kopaonik .
Pozivam se chatgpt da ti dokazem a ne zato sto nemam drugih dokaza kao sto imam i dokaze o raspravama u Eu oko urbanih sela ali nemam sta vise sa tobom da se raspravljam niti da bas tebi da dokazujem.
Pogledajte prilog 1584929

Irelevantno je da li je u zoni nacionalnog parka ili na 2km od nacionalnog parka.
Sramota je sto nacionalni park nije tri puta veci.
Ali dzaba to pricati SNS botovima, vi biste rodjenu majku prodali.

Ma smradovima SNS-ovskim je cool sto su unistili Zlatibor, Kopaonik, sada unistavaju Staru Planinu, Goliju...

Lik ni ne zna sta su bačije, nije bio tri puta na Kopaoniku, ne zna koliko je unistena planina.

Samo za unistenje Kopaonika vas treba sve na dozivotnu robiju.
U normalnoj zemlji bi bili strpani u ludnicu.

Ma smradovima SNS-ovskim je cool sto su unistili Zlatibor, Kopaonik, sada unistavaju Staru Planinu, Goliju...

Lik ni ne zna sta su bačije, nije bio tri puta na Kopaoniku, ne zna koliko je unistena planina.

Samo za unistenje Kopaonika vas treba sve na dozivotnu robiju.
U normalnoj zemlji bi bili strpani u ludnicu.
Grdno grijesis. Ja sam cijeli zivot u tome za zastitu prirode. Nigdje na ovom forumu niti bilo gdje neces naci da ja nesto podrzavam unistenje prirode, vec upravo suprotno..Ja zivim kraj rijeke i svaki dan sam u prirodi decenijama.

Back