Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Izvini, da li si videla ovu nesreću NS?
Da
Videla sam da je Tonino Picula potrčao da izrazi sućut i da mu se ispod razni pozivaju da ih "oslobodi"
Dakle jasno ko stoji iza diverzuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, da li si videla ovu nesreću NS?
I, sad zamisli vest - danas je otvoren prvi rudnik jadarita/litijuma u zapadnoj Srbiji...Da
Videla sam da je Tonino Picula potrčao da izrazi sućut i da mu se ispod razni pozivaju da ih "oslobodi"
I, sad zamisli vest - danas je otvoren prvi rudnik jadarita/litijuma u zapadnoj Srbiji...
Je l' ovo nemačka diverzija, ljubim ti karakter?Slažem se da bi država morala da ga okruži žicom i da bi morali svi zaposleni da budu praćeni kako ne bi došlo do diverzija
Jedina opcija da bude bezbedno je da se drži na nišanu par prestonica u Jevropi
Je l' ovo nemačka diverzija, ljubim ti karakter?
Rostovka, zapamti, ovo u NS je domaća pamet.
Eno nas na Vojvodini oko NS-a. Tema već zatvarana, ima kažnjenih, a ima i cinkaroša. Pošto je opet otvorena, sledi nastavak...Ne znam, možda i neki njihovi odrade na svoju ruku
Verovatno nećemo saznati nikada
Ali ako i opet uđe američka flota u neku od luka na severu Jadrana znaćemo ko se zaigrao.
Eno nas na Vojvodini oko NS-a. Tema već zatvarana, ima kažnjenih, a ima i cinkaroša. Pošto je opet otvorena, sledi nastavak...
To je lepo. Budi dobra pa se čujemo.Videću, možda navratim
Čula sam se sa jednim delom rodbine tamo i hvala bogu oni su dobro
Nisu ćuli ni za druge da su postradali
Politika i interes su gadne stvari
Много једноставнија опција је да се уопште не отвара рудникSlažem se da bi država morala da ga okruži žicom i da bi morali svi zaposleni da budu praćeni kako ne bi došlo do diverzija
Jedina opcija da bude bezbedno je da se drži na nišanu par prestonica u Jevropi
Много једноставнија опција је да се уопште не отвара рудник
А ко је тај неко, и чиме ће и које градове у Европи да држи на нишану?Mnogo je jednostavnija opcija da neko drži na niđanu neke gradove u Jevropi
А ко је тај неко, и чиме ће и које градове у Европи да држи на нишану?
Аааа, па што одмах не кажешImaju tri komada tih

Jedi bre ti GurabijeDa
''Нема предаје'' је национално и политичко питање и испада да Вучића то не занима, зато што је ''нећете копати'' чисто економско питање.Savo Manojlović: Kurti hapsi Srbe zbog parola “Nema predaje”, a Vučić zbog “Nećete kopati“
Pogledajte prilog 1596678
Ono “litijum sme da se kopa samo kad mi dođemo na vlast”? Providno.Rudnik Rio Tinta – neposredna opasnost po život: Objavljen izveštaj o posledicama na Bugenvilu
https://n1info.rs/svet/rudnik-rio-t...bjavljen-izvestaj-o-posledicama-na-bugenvilu/
Svako ko bude pokušao da kopa ima da ga odrobijamoOno “litijum sme da se kopa samo kad mi dođemo na vlast”? Providno.