Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 43.970
Izvini, da li si videla ovu nesreću NS?
Da
Videla sam da je Tonino Picula potrčao da izrazi sućut i da mu se ispod razni pozivaju da ih "oslobodi"
Dakle jasno ko stoji iza diverzuje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, da li si videla ovu nesreću NS?
I, sad zamisli vest - danas je otvoren prvi rudnik jadarita/litijuma u zapadnoj Srbiji...Da
Videla sam da je Tonino Picula potrčao da izrazi sućut i da mu se ispod razni pozivaju da ih "oslobodi"
I, sad zamisli vest - danas je otvoren prvi rudnik jadarita/litijuma u zapadnoj Srbiji...
Je l' ovo nemačka diverzija, ljubim ti karakter?Slažem se da bi država morala da ga okruži žicom i da bi morali svi zaposleni da budu praćeni kako ne bi došlo do diverzija
Jedina opcija da bude bezbedno je da se drži na nišanu par prestonica u Jevropi
Je l' ovo nemačka diverzija, ljubim ti karakter?
Rostovka, zapamti, ovo u NS je domaća pamet.
Eno nas na Vojvodini oko NS-a. Tema već zatvarana, ima kažnjenih, a ima i cinkaroša. Pošto je opet otvorena, sledi nastavak...Ne znam, možda i neki njihovi odrade na svoju ruku
Verovatno nećemo saznati nikada
Ali ako i opet uđe američka flota u neku od luka na severu Jadrana znaćemo ko se zaigrao.
Eno nas na Vojvodini oko NS-a. Tema već zatvarana, ima kažnjenih, a ima i cinkaroša. Pošto je opet otvorena, sledi nastavak...
To je lepo. Budi dobra pa se čujemo.Videću, možda navratim
Čula sam se sa jednim delom rodbine tamo i hvala bogu oni su dobro
Nisu ćuli ni za druge da su postradali
Politika i interes su gadne stvari
Много једноставнија опција је да се уопште не отвара рудникSlažem se da bi država morala da ga okruži žicom i da bi morali svi zaposleni da budu praćeni kako ne bi došlo do diverzija
Jedina opcija da bude bezbedno je da se drži na nišanu par prestonica u Jevropi
Много једноставнија опција је да се уопште не отвара рудник
А ко је тај неко, и чиме ће и које градове у Европи да држи на нишану?Mnogo je jednostavnija opcija da neko drži na niđanu neke gradove u Jevropi
А ко је тај неко, и чиме ће и које градове у Европи да држи на нишану?
Аааа, па што одмах не кажеш Лево, па трећа врата са десне странеImaju tri komada tih
Jedi bre ti GurabijeDa
Jedi bre ti Gurabije
Nisi ti nadmena ti si bezobrazna
Tako bi isto pravdala i umanjivala bilo koji litijumski incident
*Poginulo 10 hilj ljudi* - Izrazice solc ljutnju, dolazi da kazni krivce