bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.798
Ne pišem o prevarantima. Ima poštenih ljudi koji izadju na pijacu da prodaju to što sami proizvedu.To su nakupci a oni su obicni i prevaranti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pišem o prevarantima. Ima poštenih ljudi koji izadju na pijacu da prodaju to što sami proizvedu.To su nakupci a oni su obicni i prevaranti.
Ne, verujem ti. Samo sam napisala da to nije ispravno.zar stvarno mislis da se ulje u fritezama menja svaki dan?![]()
Ja pisem o prevarantima ne pisem o proizvodjacima.Ne pišem o prevarantima. Ima poštenih ljudi koji izadju na pijacu da prodaju to što sami proizvedu.
Možda u većim gradovima ima takvih pojava na pijaci. Kod mene ne. Možeš kupiti med, svež sir domaći, suvo meso, npr.Ja pisem o prevarantima ne pisem o proizvodjacima.
Seljaci nemaju nikakve fore. Ti o kojima pišeš su prevaranti.
Zašto su ta upozorenja postala obavezna u prodavnicama tek OVE GODINE? A deklaracije na samim proizvodima (koje pominješ kao nešto dovoljno za informisanje) i dalje NE SADRŽE neophodne informacije tj. nisu tačne (zato ova upozorenja na papirima i moraju da budu stavljena ispod/pored takvih proizvoda - jer deklaracije NISU TAČNE ni sad).I, ako nećeš proizvod sa palminim uljem, pročitaš deklaraciju na proizvoodu i jednostavno ne kupiš to..
I gde je onda problem?
Po zakonu, svaki proizvod koji sadrži palmino ulje to mora da bude istaknuto!
Pogledajte prilog 1802761
Nisam u toku šta je od kada obavezno što se tih propisa tiče.Zašto su ta upozorenja postala obavezna u prodavnicama tek OVE GODINE? A deklaracije na samim proizvodima (koje pominješ kao nešto dovoljno za informisanje) i dalje NE SADRŽE neophodne informacije tj. nisu tačne (zato ova upozorenja na papirima i moraju da budu stavljena ispod/pored takvih proizvoda - jer deklaracije NISU TAČNE ni sad).
Da li si ti ćaci iz neznanja ili iz ponosa (jer voliš da budeš to)?

Zbog toga što se vlast proteklih 13 godina sustavno bavila rasulom i kaosom koje je ostao nakon strahovlade Žutih, pa su deklaracije tek sada došle na red.Zašto su ta upozorenja postala obavezna u prodavnicama tek OVE GODINE?
Sad šalu na stranu, ali bila je prije dosta godina neka stvarno povoljna akcija paradajza u Konzumu, ja mislio kuhati sok i pojavio se tamo u osam ujutro, ni jedan jedini paradajz.lazu na s politicari i tajkuni a laze nas i onaj posteni seljak,
zavrne te za sir kao domaci a kupljen u mereili lidl
Nije - na deklaracijama SAMIH proizvoda (na pakovanjima/ambalaži) i dalje ne piše to što piše na tim papirima za koje su trgovci sad u obavezi da stavljaju ispod/pored tih FALSIFIKOVANIH proizvoda. Tebi omiljena Stranka Neprijatelja Srbije i dalje NE DONOSI zakon kojim će proizvođače tih falsifikata obavezati da na samim proizvodima navedu šta se TAČNO nalazi u njimaPa istaknuto je.
Znači iz neznanja si ćaci. "Nisam u toku" znači ne poznaješ to o čemu imaš (pogrešan) stav...Nisam u toku šta je od kada obavezno što se tih propisa tiče.
Au šta napisa i osta živ![]()
Više sam Koštunica šta mi možešZnači iz neznanja si ćaci ("nisam u toku" znači ne poznaješ to o čemu imaš stav)...
Ili tvrdiš da nisi ćaci (???)

Je l zato što si "više Koštunica" misliš da možeš da me obmaneš da nisi ćaci... iako iznad lajkuješ post Čvarka gde on advokatiše i opravdava (doduše sprdajući se) Stranku Neprijatelja Srbije?Više sam Koštunica šta mi možeš
Gospodin Čvarak je moj uvaženi prijatelj.Je l zato što si "više Koštunica" misliš da možeš da me obmaneš da nisi ćaci... iako iznad lajkuješ post Čvarka gde on advokatiše i opravdava (doduše sprdajući se) Stranku Neprijatelja Srbije?

ihaj koliko prica ima sa kvantasa. ne bi verovaoSad šalu na stranu, ali bila je prije dosta godina neka stvarno povoljna akcija paradajza u Konzumu, ja mislio kuhati sok i pojavio se tamo u osam ujutro, ni jedan jedini paradajz.
Pitam trgovkinju, kaže ona da su babe s pijace kampirale pred ulazom već pola sata prije otvaranja i sve pokupovale.
Znači babe s pijace izvršile desant na paradajz iz staklenika, koji će taj isti dan prodavati pod domaći.
Pogledajte prilog 1802974
Provalio te da si udata za ćacijaNisam u toku šta je od kada obavezno što se tih propisa tiče.
Au šta napisa i osta živ![]()

Živiš tamo ili valjaš nešto?ihaj koliko prica ima sa kvantasa. ne bi verovao
Nije - na deklaracijama SAMIH proizvoda (na pakovanjima/ambalaži) i dalje ne piše to što piše na tim papirima za koje su trgovci sad u obavezi da stavljaju ispod/pored tih FALSIFIKOVANIH proizvoda. Tebi omiljena Stranka Neprijatelja Srbije i dalje NE DONOSI zakon kojim će proizvođače tih falsifikata obavezati da na samim proizvodima navedu šta se TAČNO nalazi u njima
Ništa se ja ne sprdam!Je l zato što si "više Koštunica" misliš da možeš da me obmaneš da nisi ćaci... iako iznad lajkuješ post Čvarka gde on advokatiše i opravdava (doduše sprdajući se) Stranku Neprijatelja Srbije?
neko vreme sam nosio belo sa selaŽiviš tamo ili valjaš nešto?
Baš me čudi i "neverovatno" sam iznenađen da ste vas dvoje prijatelji (ti kao "iskeno neobaveštena" o srpskoj realnosti i on kao "iskreni štovatelj uvaženog predsednika Srbije gospodina Aleksandra Vučića"Gospodin Čvarak je moj uvaženi prijatelj.