Molim vas narode potrebna mi je vasa pomoc oko izrade seminarskog.Imam zadatak da napravim neki programcic u C++ ili Visual Basic-u na temu Prodavnica artikala(Kao neko dodje kupi neki artikal,u magacinu se broj tih artikala smanji i ja stampam cijenu artikla sa pdv-om i ostalo bla bla i moram imati bar kod. nije bitan puno bar kod to mogu staviti obicne brojeve,kao ono sifra artikla) .Ako ko ima slucajno gotov kod,makar nesto slicno tome da bi mi moglo koristiti,da ne pisem iz pocetka jer zaista nemam puno vremena za to.Ko je student zna i sam kakva je sad guzva
.Imam kod u C-u (ispisuje sadrzaj fajla u kome se nalaze artikli) al to mi je nedovoljno,jer to je samo neki dio.To moram uraditi da bih pokazao profesoru da imam uradjeno i na taj nacin bi mi on omogucio da uopste polazem ispit,a zatrpan sam sa ucenjem drugih ispita tako da nemam puno vremena.Unaprijed zahvaljujem svima na odgovoru . .
.Imam kod u C-u (ispisuje sadrzaj fajla u kome se nalaze artikli) al to mi je nedovoljno,jer to je samo neki dio.To moram uraditi da bih pokazao profesoru da imam uradjeno i na taj nacin bi mi on omogucio da uopste polazem ispit,a zatrpan sam sa ucenjem drugih ispita tako da nemam puno vremena.Unaprijed zahvaljujem svima na odgovoru . .