MASTER OF DISASTROUS
Zainteresovan član
- Poruka
- 351
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skoro svaki download manager kao sto su FlashGet,Orbit downloader itd.....evo ovako cu svima da odgovorim:
necu svaki video da zateknem na youtube nego sigurno i na neku drugu web stranicu PA STO CU ONDA PAMETNJAKOVICI?????????
kako ste svi odjedanput skocili-FACE.
fino pitam.
a usput evo i ovo da pitam,program koji moze da nastavi downloadovanje jer to mi je najbitnije,jer mi je internet slab pa se stalno gasi?
zahvaljujem se onima koji odgovore.
I sredi taj "slab internet" .
@FeEm
Je li nevaspitani, je l' ti tako i kod kuće budeš nevaspitan ili samo ovde jer postaješ faca koja je nešto napisala na forumu? A to što je napisano u prvom postu ove teme je ortodoksna glupost u odnosu na ono što ti treba. Prvo se dogovori sam sa sobom pa posle palamudi o čemu hoćeš. Treba kleštima da ti se čupaju reči da bi se saznalo šta tražiš. Pun mi je više **** vas priučenih koji nešto nalupaju pa još posle da ne bi ispali glupi u društvu pokušavaju bezuspešno da budu pametni. I baš me zabole za tvoj problem, i ovi što su ti odgovorili nisu trebali jer ne zalužuješ to.
Izvinjavam se mojim kolegama moderatorima ovog dela foruma i svim normalnim članovima foruma jer više mi je pukao film da ovakvi likovi palamude, a ne znaju gde su šuplji.
E ajde idi vidi da li sam možda iza ćoška pa se vrati da mi kažeš. A to ko je BALVAN si već dokazao da si ti jer ne znaš da sklopiš dve prosto-proširene rečenice i objasniš šta ti treba.ae ne seri glavonjo sad si ti faca sto si tu par gluposti napisao i sto si stavio par opasnih slicica,ja bi se trebao usrat,AE MRS BALAVCINO-niko te nista nije pitao,najgrdji su oni koji se kurce preko porukica!!!
tu se pravis kao neki koji zavodi pravdu,i dobro si napisao,samo trebas sam da se upitas gde si SUPALJ.
ja sam trazio taj program,a usput sam dodao jos nesto i ako ti ne odgovara zabolje me K...C!
E ajde idi vidi da li sam možda iza ćoška pa se vrati da mi kažeš. A to ko je BALVAN si već dokazao da si ti jer ne znaš da sklopiš dve prosto-proširene rečenice i objasniš šta ti treba.
Momak, budi ljubazan pa se preseli na neko mesto gde mozes tako da se ponasas jer nema moderatora!
Ako nesto trebas, razmisli, napisi koncept, pa postuj ovde, da ti se pomogne. U suprotnom, na nebulozno pitanje neces dobiti nikakav upotrebljiv odgovor, prosto zbog topga sto je pitanje nerazumljivo.
Kad ti se na to skrene paznja, razmisli zbog cega je to a nemoj da izigravas nekog drcnog momka. To ostavi za ulicu ili u tvojoj kuci.
Molio bih moderatora da reaguje na ovakve clanove. Muka mi je da citam kad neznalica svoje znanje pokriva bezobrazlucima, umesto da slusa i nauci nesto ovde.
Posto je doticni ovde najeo sve ljude jer su glupi i ne kapiraju sta njemu treba, sledeci puta neka doticni bude malo precizniji u svojim zeljama!dali neko zna imali program koji snima ono sto radim na komp???
kao sto ima program koji snima i slika igricu dok igras.