Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Može li neko da mi preporuci neki jednostavan program za projektovanje masinskih delova i alata u 2D. I gde mogu da ga skinem. Dolazi u obzir samo free verzija
Može li neko da mi preporuci neki jednostavan program za projektovanje masinskih delova i alata u 2D. I gde mogu da ga skinem. Dolazi u obzir samo free verzija
www.blender3d.com , Blender je open source 3D program, naravno ako neces u 3D ti radi samo u 2D , program je solidan i mislim da ce ti posluziti svrsi.
ovaj link ti nesto ne funkcionise.
Jednom mi je napisao da strana ne postoji a drugi put mi se uguila ta strana i ne moze da se otvori pola sata (a na kablu sam pa iz toga sledi i zadovoljavajuca brzina)
Ako bi mogao ako tebi otvara stranu da mi ili na privat ili ovde das tacan link za download da ga prekopiram u flashget pa probam da skinem.
Malo sam proggoglo i svidja mi se ono sta sam video.
Imam iskustva u cad/cam programima (autacad, pro engineer, catia, solid works) i stvarno me zanima neki open source 3d program.
Hvala unapred.
u stvari nasao sam neki link i sad skidam ali svega 2.5 MB
Da li je stvarnoi tako mali?
Osecam da bas nece biti to to sta sam ocekivao narocito sto sam navikao na "gromade"
Zivela piraterija
u stvari nasao sam neki link i sad skidam ali svega 2.5 MB
Da li je stvarnoi tako mali?
Osecam da bas nece biti to to sta sam ocekivao narocito sto sam navikao na "gromade"
Zivela piraterija
Program je neverovatno mail s bozirom da je 3D u pitanju i nije ovoga puta piraterija, na radost moderatora. Programje open source.
Provericu zasto nece da ga otvori.