KraNp Veoma poznat Poruka 10.558 12.04.2023. u 10:14 - Програм за пројектовање кућа? #1 Случајно наиђох на сајт www.homestyler.com али се слабо нешто сналазим са њим. Јел зна неко да ли постоји неки једноставнији програм.
Случајно наиђох на сајт www.homestyler.com али се слабо нешто сналазим са њим. Јел зна неко да ли постоји неки једноставнији програм.
tab503 Daj link Administrator Poruka 120.782 12.04.2023. u 11:08 - Програм за пројектовање кућа? #2 imas na sajtu tutorijale pa ih pogledaj. ali zar mozes ocekivati da se sa 3d modelingom mozes tek tako zanimati? da tako moze svi bi sebi projektovali kuce.
imas na sajtu tutorijale pa ih pogledaj. ali zar mozes ocekivati da se sa 3d modelingom mozes tek tako zanimati? da tako moze svi bi sebi projektovali kuce.
sasasta Buduća legenda Poruka 33.998 12.04.2023. u 11:49 - Програм за пројектовање кућа? #3 sweet home 3d https://www.sweethome3d.com/download.jsp
Lancier Veoma poznat Poruka 14.693 12.04.2023. u 11:50 - Програм за пројектовање кућа? #4 tab503: imas na sajtu tutorijale pa ih pogledaj. ali zar mozes ocekivati da se sa 3d modelingom mozes tek tako zanimati? da tako moze svi bi sebi projektovali kuce. Kliknite za proširenje... Uzgred mislim da ne postoji nešto jednostavnije od toga.... Možda microsoft visio, koji je čini mi se 2d program, valjda nema ništa jednostavnije
tab503: imas na sajtu tutorijale pa ih pogledaj. ali zar mozes ocekivati da se sa 3d modelingom mozes tek tako zanimati? da tako moze svi bi sebi projektovali kuce. Kliknite za proširenje... Uzgred mislim da ne postoji nešto jednostavnije od toga.... Možda microsoft visio, koji je čini mi se 2d program, valjda nema ništa jednostavnije
bmaxa Legenda Poruka 70.813 12.04.2023. u 11:52 - Програм за пројектовање кућа? #5 tab503: imas na sajtu tutorijale pa ih pogledaj. ali zar mozes ocekivati da se sa 3d modelingom mozes tek tako zanimati? da tako moze svi bi sebi projektovali kuce. Kliknite za proširenje... Treba tutoriail
tab503: imas na sajtu tutorijale pa ih pogledaj. ali zar mozes ocekivati da se sa 3d modelingom mozes tek tako zanimati? da tako moze svi bi sebi projektovali kuce. Kliknite za proširenje... Treba tutoriail
spavach Poznat Poruka 7.482 12.04.2023. u 12:42 - Програм за пројектовање кућа? #6 homebyme..vrlo jednostavan, ulogujes se sa gmail il fb ako imas..dozvoljavaju 3 projekta..