Program za crtanje strukturnih formula...

Red_Zmaja

Domaćin
Poruka
3.211
Hitno mi je potreban neki normalan program za crtanje strukturnih formula... Pod hitno mislim odma... I ako mi neko pomene acd/chemsketch ima da leti zajedno s njim... Posto je program sve samo ne upotrebljiv... Il ja ne znam da ga koristim... Meni kao hemicaru je totalno ne logicno da program odbija C dupla veza sa O jedna veza sa H i jose jedna veza sa C... Znaci onaj ko ga je pravio veze nema sa hemijom.... Tako da sam popizdio... Ako neko zna neki upotrebljiv program pls hitno mi je...

Pa dobro je da si na kraju nasao resenje.Izgleda da nema puno hemicara na forumu ;)
A taj program cu evo ja da ti sredim.Videcu da nagovorim unuka jednog dana da ti kupi...tad ce se mozda kupovati u Srbiji ;)

Salim se,predpostavljam na sta si mislio i procunjao sam malo,ali nisam nista nasao.Mlada verzija valjda,sta li .... ;)

Ma nasao sam i zavrsio poso iste veceri :D Legalna srpska verzija :lol: AL stvarno bi hteo da kupim taj program posto vredi svake pare... SAmo jos da vidim ko ce dati novce da li fakultet ili neko treci posto ih ja nemam... A za pomoc... Pa kad trazim pomoc meni treba odma a ne posle 3h :D
Btw. Jel zna neko neke investitore koji pomazu studente, mozda bi mi oni kupili taj program :D
Al sve nesto mislim mrka kapa od toga...

Back