- Poruka
- 342
Kao prvo ovu prognozu pentagona sam cuo preko medija (vesti, novina casopisa) pa bih hteo pokrenui religiozna misljenja o ovoj temi koja je strasna i ne predvidja nam nista dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sizif:Ne verujem nikome ko predviđa budućnost, pa ni papirnim moljcima iz Pentagona.
Da su umeli da predvide budućnost, to bi uradili za događaje iz septembra 2001, a to je opet bilo mnogo jednostavnije nego pogađati šta će biti za dvadeset godina, zar ne?
Pa do sada su dosta grešili, ne vidim zašto ne bi i nastavili sa takvim trendom.rdeki:Sizife, ovo nije vracanje i gledanje u solju. Ovo je studija koja pokazuje zabrinjavajuce ostecenje ozonskog omotaca, topljenje leda i povecanje nivoa mora, praceno stalnim porastom stanovnistva (gladnih i zednih usta).
Zaista, voleo bih da grese.
mile kuronjic:Pitam se samo sta ce biti s tolikim vikendicama na moru?Cini mi se da je doslo vreme da se ukrcavamo na "barku". :x
mile kuronjic:Da li to znaci da su Ameri poboznjaci pa nas oni opominju?
ISTINA I PRAVDA:mile kuronjic:Da li to znaci da su Ameri poboznjaci pa nas oni opominju?
Daleko od toga....![]()
Oni upozoravaju sa svoga aspekta,a Gospod Isus Hrist sa drugog!!!:wink:
Ali,poklapa se.....Pozdrav Mile![]()
mile kuronjic:ISTINA I PRAVDA:mile kuronjic:Da li to znaci da su Ameri poboznjaci pa nas oni opominju?
Daleko od toga....![]()
Oni upozoravaju sa svoga aspekta,a Gospod Isus Hrist sa drugog!!!:wink:
Ali,poklapa se.....Pozdrav Mile![]()
Podsecam te da Isa (Isus) je bozji poslanik. :wink: Nema drugog boga sem Allaha Dz.S.
Pozdrav i tebi...![]()

I jedan i drugi su, ako mene pitaš, najobičniji foliranti koji su se ovajdili predstavljanjem sebe kao kontakta između ljudi i eventualnog stvoritelja Univerzuma. Doduše, stolar Isus se nešto manje ovajdio od preduzetnika Muhameda, ako je verovati prastarim spisima, ali - svakome po zasluzi i sposobnosti.FARMACEUT:Mile,i vrapci na drvetu znaju da je ISUS HRIST BOŽIJI SIN
A Muhamed je......no comment!!!
Glupost. To je isuvise kratak rok da se bilo sta toliko znacajno desi. Obicna novinarska 'patka'. O ovako necemu mozemo pricati za neko mnogo duze vreme, ako bi se stvari odvijale kao i dosad... To je i izjava mnogih svetskih strucnjakamile kuronjic:Evo procitajte ovaj izvestaj:Pentagon predviđa katastrofu
LONDON (FoNet) - Pentagon u tajnom izveštaju iznosi dramatične procene
--------------------------------------------------------------------------------
Sizif:I jedan i drugi su, ako mene pitaš, najobičniji foliranti koji su se ovajdili predstavljanjem sebe kao kontakta između ljudi i eventualnog stvoritelja Univerzuma. Doduše, stolar Isus se nešto manje ovajdio od preduzetnika Muhameda, ako je verovati prastarim spisima, ali - svakome po zasluzi i sposobnosti.FARMACEUT:Mile,i vrapci na drvetu znaju da je ISUS HRIST BOŽIJI SIN
A Muhamed je......no comment!!!
A to što znaju vrapci - znaju zbog silnog graktanja crnih gavranova komercijalne religije, ali laž nikada neće postati istina neprestanim ponavljanjem...

Keeper:uh, sto je argument sto muslimani ne porichu ta chuda ....... hihihi![]()
Keeper:a ti si bio tamo pa si tako uveren jel da?
slusaj, meni je u redu da ti verujes u to i necu da ti zameram na tome. samo nemoj to da naturas drugima kao neku chinjenicu kad u stvari nemash pojma o tome, samo verujes u to.
Nemam razloga da ih objašnjavam, jer Hrist i nije činio nikakava čuda.FARMACEUT:A kako Sizife objašnjavaš sva ona čuda koja je Isus činio i koja čak ni muslimani ne poriču?